بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

◄ واریز وام بلاعوض ۷ میلیونی تامین اجتماعی برای این بیمه شدگان + شرایط و جزییات/ تشریح جزئیات طرح بیمه زنان خانه دار و دختران

شرایط دریافت دو وام بلاعوض 7 تا 30 میلیون تومانی دولت به برخی از یارانه بگیران و خانوارها اعلام شد. سازمان تامین اجتماعی با تشریح جزئیات طرح بیمه زنان خانه دار و دختران از آمادگی این سازمان برای ارائه خدمات بیمه ای به زنان و دختران کشورمان خبر داد.

واریز وام بلاعوض ۷ میلیونی تامین اجتماعی برای این بیمه شدگان + شرایط و جزییات/ تشریح جزئیات طرح بیمه زنان خانه دار و دختران
تین نیوز |

شرایط دریافت دو وام بلاعوض 7 تا 30 میلیون تومانی دولت به برخی از یارانه بگیران و خانوارها اعلام شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از اعتماد، سازمان بهزیستی با پوشش بیمه ای ۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری، گام مهمی در جهت تامین امنیت اجتماعی این قشر برداشته است.

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی، در مراسم توشیح و رونمایی از تفاهمنامه و قرارداد بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار روستایی و عشایری، با اشاره به پوشش بیمه ای این زنان، گفت: با اضافه شدن ۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی تحت پوشش بهزیستی، تعداد زنان فاقد بیمه اجتماعی به صفر رسید و تمامی این افراد تحت پوشش بیمه های اجتماعی قرار گرفتند.

حسینی در ادامه بیان کرد که سازمان بهزیستی هنوز به طور کامل در جامعه شناخته نشده است و بسیاری از افراد از خدمات گسترده این سازمان که از دوران بارداری تا بعد از مرگ ارائه می شود، بی اطلاع هستند. یکی از گروه های هدف این سازمان، زنان سرپرست خانوار هستند که از خدمات متنوعی مانند مهارت آموزی، اشتغال و غیره بهره مند می شوند.

وی در خصوص خدمات سه گانه بهزیستی نیز توضیح داد: «سازمان بهزیستی در سه مرحله توانمندسازی، فرصت آفرینی و در نهایت تعادل سازی، به دنبال تحقق رفاه اجتماعی است که هدف نهایی آن تأمین اجتماعی برای همه افراد است.»

رئیس سازمان بهزیستی افزود: «زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این سازمان هم اکنون وام ۳۰ میلیون تومانی بلاعوض دریافت می کنند و علاوه بر این، تسهیلات اشتغال زایی نیز از محل ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار اشتغال زایی این سازمان به آنها پرداخت می شود.»

حسینی همچنین اشاره کرد که از ۲۲۰ هزار مددجوی بهزیستی فاقد مسکن، ۲۰ درصد آنها افراد دارای معلولیت و ۸۰ درصد بقیه زنان سرپرست خانوار هستند. سازمان بهزیستی متعهد شده است که در سال ۱۴۰۳، ۲۰ هزار واحد مسکونی برای این افراد تأمین کند و اولویت واگذاری این مسکن ها به زنان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت اختصاص یابد.

میزان کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی معادل یک ماه متوسط حقوق یا دستمزد بیمه گزار است. به بیان دیگر، برای محاسبه مبلغ هدیه کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی، باید حقوق دو سال قبل از ازدواج را با کسر بیمه جمع زده و سپس تقسیم بر ۲۴ (تعداد ماه های دو سال) نمود. میزان هدیه تامین اجتماعی برای ازدواج نباید از حداقل دستمزد کمتر باشد که برای سال ۱۴۰۳ برابر با ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان است. به عبارتی نباید مبلغ هدیه از حداقل حقوق پایه مصوب وزارت کار کمتر باشد، مبلغ حداقل حقوق پایه مبنای پرداخت هدیه ازدواج قرار می گیرد.

شرایط دریافت هدیه ازدواج یا وام باعوض تامین اجتماعی

شرایط هدیه ازدواج تامین اجتماعی چیست؟ افراد واجد شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج طبق ماده ۸۵ تامین اجتماعی هستند باید شرایط زیر را داشته باشند:

متقاضی باید سابقه بیمه ۷۲۰ روزه در مدت ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج داشته باشد. یعنی او باید دارای سابقه کار و پرداخت حق بیمه برای حداقل ۷۲۰ روز را در بازه زمانی ۵ ساله قبل از تاریخ عقد باشد. تعداد سال های سربازی در محاسبه این دوره زمانی به شمار نمی آید.

در زمان ازدواج و درخواست هدیه تامین اجتماعی، رابطه کاری و قراردادش با کارفرما قطع نشده باشد.

ازدواج فرد برای بار اول باشد. هیچ هدیه ای به ازدواج های دوم یا… افراد بیمه شده تعلق نمی گیرد.

ثبت نام وام

عقد ازدواج دائم باشد. به عقد موقت یا صیغه، کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی تعلق نمی یابد.

عقد ازدواج در دفاتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد.

 مدارک مورد نیاز برای درخواست هدیه ازدواج از سازمان تامین اجتماعی

مدارک و مستندات مورد نیاز برای ثبت نام هدیه ازدواج تامین اجتماعی ۱۴۰۳ شامل مدارک زیر است:

اصل عقد نامه و کپی تمام صفحات آن

اصل و کپی صفحات اول و دوم شناسنامه عروس و داماد متقاضی هدیه ازدواج

تعهد کتبی زوجین مبنی بر بار اول ازدواج

دفترچه بیمه درمان تامین اجتماعی. دفترچه بیمه نشان دهنده شرایط زمانی و مدت زمان بیمه زوجین برای اخذ حمایت مالی ازدواج خواهد بود.

 در نهایت، پس از تهیه مدارک لازم، آگاهی از چگونگی ثبت نام و مراحل آن ضرورت می یابد.

تشریح جزئیات طرح بیمه زنان خانه دار و دختران

سازمان تامین اجتماعی با تشریح جزئیات طرح بیمه زنان خانه دار و دختران از آمادگی این سازمان برای ارائه خدمات بیمه ای به زنان و دختران کشورمان خبر داد.

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: در اجرای ماموریت و مسئولیت های سازمان تامین اجتماعی براساس اسناد بالادستی مانند اصل ۲۹ قانون اساسی، ماده یک قانون تامین اجتماعی و نیز سیاست های کلی تامین اجتماعی، توسعه پوشش بیمه ای به همه اقشار جامعه از راهبرد های دارای اولویت این سازمان است.

در همین راستا زنان خانه دار و دختران، می توانند با پرداخت حق بیمه مقرر از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره مند شوند و به این ترتیب سوابق بیمه پردازی آنان در استفاده از خدمات بلندمدت سازمان لحاظ خواهد شد. همه بانوان می توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی یا صفحه اختصاصی زنان خانه دار و دختران سایت سازمان تامین اجتماعی به نشانی women.tamin.ir در این طرح ثبت نام و حق بیمه ماهانه را از طریق همین سامانه و یا موبایل اپلیکیشن «تامین من» در نشانی hamrah.tamin.ir، بدون نیاز به مراجعه حضوری پرداخت کنند.

براساس این گزارش، طرح بیمه زنان خانه دار و دختران این سازمان در قالب مقررات بیمه صاحبان حِرف و مشاغل آزاد و به صورت خویش فرمایی تعریف و طراحی شده و زنان خانه دار و دختران در سنین بین ۱۸ تا ۵۰ سال می توانند در این طرح ثبت نام و بیمه پردازی کنند. همچنین در صورتی که بانوان و دختران با سن بیش از ۵۰ سال، معادل سال های بیش از ۵۰ سال، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشند هم می تواند در این طرح ثبت نام کنند.

پس از انتخاب درآمد یا دستمزد مبنای کسر حق بیمه در قالب مقررات و قوانین، بیمه پرداز می تواند به انتخاب خود یکی از سه نرخ ۱۲ یا ۱۴ یا ۱۸ درصد درآمد مبنای کسر حق بیمه را برای بیمه پردازی انتخاب کند. افرادی که نرخ ۱۲ درصد را انتخاب کنند از خدمات بلند مدت بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی بهره مند خواهند بود. افرادی که نرخ ۱۴ درصد را انتخاب کنند از خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره مند می شوند و در نهایت افرادی که نرخ ۱۸ درصد را انتخاب می کنند از کامل ترین بسته خدمات یعنی بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره مند خواهند شد.

بـا پرداخت حق بیمه از سوی زنان و یا دختران، سوابق بیمه ای برای آنها ایجاد و محاسبه می شود که این سوابق در احراز شرایط بهره مندی از تعهدات بلندمدت سازمان تامین اجتماعی (بازنشسـتگی، فـوت و ازکارافتادگی) مؤثـر خواهد بود.

براساس این گزارش؛ زنان خانه دار و دختران تحت پوشش خدمات درمانی به تبع بیمه پردازی همسر یا والدین، می توانند کماکان از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی نیز استفاده کنند و دریافت مستمری همسر مرحوم، مانع بیمه پردازی جداگانه زنان خانه دار نیست. این افراد پس از رسیدن به شرایط بازنشستگی هم مستمری قبلی به عنوان فرد بازمانده و هم مستمری بازنشستگی خود را دریافت می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.