بازدید سایت : ۶۲۹۳۰
در گفتگو مدیرعامل شرکت پست بین المللی سپکس با تین نیوز مطرح شد:

◄ توسعه پست سریع در گرو رشد حمل و نقل هوایی است

مدیرعامل شرکت پست بین المللی سپکس بر نقش توسعه حمل ونقل هوایی بر رونق صنعت پست سریع تاکید کرد و گفت: لازمه رفع چالش های صنعت پست سریع مشارکت و هم افزایی میان نهادهای دست اندرکار از جمله میان سازمان هواپیمایی کشور، شرکت های هواپیمایی، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و گمرک جمهوری اسلامی ایران است.

 توسعه پست سریع در گرو رشد حمل و نقل هوایی است
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت پست بین المللی سپکس بر نقش توسعه حمل ونقل هوایی بر رونق صنعت پست سریع تاکید کرد و گفت: لازمه رفع چالش های صنعت پست سریع مشارکت و هم افزایی میان نهادهای دست اندرکار از جمله میان سازمان هواپیمایی کشور، شرکت های هواپیمایی، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و گمرک جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش تین نیوز، به گفته کارشناسان حمل ونقل، شبکه پستی کارآمد، سریع و به روز نقش مکملی در رونق صنعت حمل ونقل دارد. جابجایی سالانه میلیون ها کالا در قالب بسته های پستی، تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش بهره وری صنعت حمل و نقل کشور دارد. با این اهمیت شرکت های ارائه دهنده خدمات پست سریع بین المللی در زنجیره توسعه لجستیک و رشد اقتصاد حمل و نقل نقش آفرینند.

شرکت پست بین المللی سپکس به عنوان یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات پست سریع بین المللی در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و لجستیک با هدف ایجاد نوآوری در زمینه خدمات  پست سریع بین الملل و تقویت تعاملات تجاری در صنعت لجستیک حضور داشت.

مهدی روحانی، مدیرعامل شرکت پست بین المللی سپکس در گفتگو با خبرنگار تین نیوز با اشاره به اینکه این نمایشگاه از بزرگ ترین رویدادهای صنعت حمل ونقل و لجستیک در کشور است، گفت: نمایشگاه فرصتی منحصربه فرد را برای معرفی راهکارهای پیشرفته و تبادل تجربه میان فعالان این حوزه فراهم می کند.

مدیرعامل شرکت پست بین المللی سپکس درباره پیشینه کار و آغاز فعالیت سپکس توضیح داد: مدیریت هلدینگ سپاهان همراه؛ هلدینگی که در زمینه واردات صادرات، حمل و ترخیص تلفن همراه و لوازم جانبی موبایل به مدت  27 سال فعالیت دارد با توجه به اهمیت زنجیره لجستیک در رونق و توسعه واردات و صادرات درصدد برآمد تا حمل ونقل پستی نیز به این مجموعه اضافه شود. از این رو شرکت همراه دژ ایرانیان کار خود را از حمل کالاهای صادراتی در فرودگام امام شروع کرد. به موازات صادرات در بحث واردات نیز با توجه به شناخت فورواردرهای سرشناس در سراسر دنیا واردات کارگو را آغاز کردیم و سپس با کسب مجوز پست بین المللی از سازمان تنظیم مقررات با برند «سپکس» در پست بین المللی روند فعالیت ادامه یافت.

وی  با تاکید بر اینکه صنعت حمل ونقل صنعتی فراگیر و بی پایان است و نقش بزرگی در اقتصاد کشور دارد، ادامه داد: سپکس باتکیه بر شبکه گسترده دفاتر فعال در سراسر جهان، خدمات متنوعی را ارائه می دهد که در نمایشگاه لجستیک معرفی خواهد شد. پست سریع اقلام صادراتی که شامل دریافت بسته ها و مدارک از مبدا مورد نظر مشتری و تحویل آن  به صورت Door to Door، بسته بندی مطابق با استانداردهای حمل ونقل بین المللی و ارسال سریع با امکان رهگیری لحظه ای مرسوله می شود.

مدیرعامل سپکس درباره خدمات این شرکت افزود: در زمینه پست سریع اقلام وارداتی، دریافت و ارسال بسته ها از بیش از ۲۲۰ کشور به ایران و ترخیص مرسوله ها از گمرک فرودگاه امام خمینی با سرعت بالا بخشی از خدمات سپکس است. از دیگر خدمات آن، فریت بار مسافری و تجاری است که بار مسافری و شخصی را به تمام فرودگاه های دنیا حمل می کند و درعین حال بارهای ویژه شامل کالاهای سنگین، حجیم، فاسدشدنی و حتی حیوانات زنده را هم پذیرش می کند.

خدمت دیگر سپکس حمل هوایی کالاهای ویژه است. این خدمات برای حمل ماشین آلات صنعتی، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، قطعات الکترونیکی و دیگر کالاها به ایران و انجام تمامی امور گمرکی و ترخیص کالا در مبدأ و مقصد است.

 روحانی با تاکید بر اینکه هدف ما قرار گرفتن در میان شش شرکت پیشکسوت این صنعت است، افزود: به کمک تیم کارآزموده تسهیلگر در امر حمل ونقل،  تحویل و تحول کالا و نمونه کالا از مبادی چین، اروپا و .. بوده و در حال حاضر سپکس امکان صادرات و واردات را به بیش از220 کشور داراست.

مدیرعامل پست سپکس درباره مزیت رقابتی این مجموعه تصریح کرد: با شعار سریع، دقیق و هوشمند شروع به فعالیت کردیم وچشم اندازی که برای تحقق این شعار داریم این است که کالاها از مبدا به هر مقصدی که مدنظر صاحبان کالاست با سرعت و دقت ارسال شود. یکی از مزیت های سپکس سرعت کاری است. علاوه بر این دقت و مراقبت از کالا، فراهم بودن امکان ردیابی لحظه ای کالا برای توسط صاحبان  کالا، هوشمندی و مکانیزه شدن صنعت پست از دیگر مزیت هایی است که سپکس برای مشترین فارفه کرده که به مدد همراهی آن با تکنولوژی روز همراه است.

وی با اشاره به تمرکز سپکس بر  حمل هوایی بر نقش توسعه حمل ونقل هوایی بر رونق صنعت پست سریع تاکید کرد و ابراز داشت: ناوگان هوایی کشور به خاطر تحریم ها از لحاظ کمیت پرتعداد نیست و از فرسودگی رنج می برد بی تردید این کمبود صنعت حمل ونقل هوایی بر پست هوایی اثر منفی خواهد داشت. درست است که جایگزین  کمبود حمل ونقل هوایی «حمل ونقل ترکیبی» از طریق دریا یا جاده است اما در سرعت هیچ مد حمل ونقلی جای حمل ونقل هوایی را نخواهد گرفت. امید است وضعیت به شکلی شود که تعداد ناوگان هوایی کشور بیشتر شده و به دنبال توسعه حمل ونقل  هوایی کشور صنعت پست سریع هم رشد یابد.

روحانی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت پست سریع نیاز به همراهی نهادهای دست اندرکار است در رابطه با رفع چالش های کسب و کار حوزه پست هوایی گفت:  برای رفع چالش های پیش روی این صنعت که روند کار را با چالش مواجه می کند لازم است سازمان  هواپیمایی کشور، شرکت های هواپیمایی، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و گمرک جمهوری اسلامی ایران جلساتی متعدد و مشخص با دست اندرکاران و فعالان این صنعت داشته باشند تا پیرامون چالش ها و مشکلات جاری  هم اندیشی و چاره جویی شود بدون تردید این موضوع در حل چالش های موجود بسیار مهم و حیاتی است.

 مدیرعامل شرکت پست سپکس در پایان خاطرنشان کرد: هر موضوعی به حمل ونقل مرتبط است و پست سریع از صنایعی است که رشد و توسعه آن وابستگی مستقیمی با پیشرفت حمل و نقل هوایی دارد. از این رو انتظار می رود مسئولان و متولیان امر برای توسعه صنعت پست هوایی  در زمینه اخذمالیات، تسهیلات جهت تامین تجهیزات موردنیاز و نیز ارائه معافیت حق اجاره انبارهایی که برای فعالیت در فرودگاه ها به شرکت های فعال  پست سریع داده می شود حمایت لازم را داشته باشند.

سپکس

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.