◄ انتقال پایتخت یا انتقال دفاتر مرکزی سازمان ها؟/ دفاتر سازمان چای و شرکت کشتیرانی چرا در تهران است؟
دفاتر مرکزی شرکت های بی ربط مثل سازمان های چای و شرکت کشتیرانی و فولاد و غیره باید به شهر مبدا خود برگردند.
دفاتر مرکزی شرکت های بی ربط مثل چای و کشتیرانی و فولاد و غیره باید به شهر مبدا خود برگردند زیرا همین ها باعث می شود حداقل یک میلیون نفر از بار پایتخت کم و تهران برای زندگی قابل تحمل تر شود.
به گزارش تین نیوز، غلامحسین کرباسچی شهردار اسبق تهران، این مطلب را در نشست چالش های انتقال پایتخت که در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار شد، بیان کرد.
وی با اشاره رواج داستان تکراری سه پاکت در بین مسئولان ایرانی شامل «پاکت اول: همه تقصیرها را گردن قبلی ها بیاندازید، پاکت دوم : شروع کنید به وعده دادن و پاکت سوم: بودجه کافی دریافت نکردید، حمایت نشدید... مدیریت را تحویل نفر بعدی می دهید»، گفت:احتمالا آقای پزشکیان در بحث انتقال پایتخت دارند از گزینه پاکت دوم استفاده می کنند و به عبارتی دارند وعده می دهند زیرا پاکت اول که فحش دادن به قبلی ها است در قاموس ایشان نیست.
شهردار اسبق تهران تاکید کرد: بهتر است به جای این آرزوهای محال، جلوی رشد بی رویه تهران گرفته شود چرا که از زمان احمدی نژاد رشد بی رویه تهران شدت گرفته است و این روند باید متوقف شود.
کرباسچی در بخش دیگری از سخنان خود به سابقه مطالعاتی انتقال پایتخت برزیل از ریدوژانیرو به برزیلیا اشاره کرد و گفت: این مطالعه توسط مهندس حمید سیادت موسوی( معاون وقت حمل و نقل شهردار تهران )، دکتر ذکایی آشتیانی از دانشگاه شریف و آقای مهندس شهیدی مدیر مطالعات جامع تهران، در سال ۱۳۷۵ انجام شده بود.
وی افزود: انتقال پایتخت در برزیل از قسمت جنوبی این کشور به قسمت مرکزی با اخذ وام از جاهای مختلف انجام شد، قرار بود پایتخت جدید یک میلیون جمعیت داشته باشد اما در همان اوایل انتقال، حدود 500 هزار نفر به عنوان زاغه نشینبه اطراف شهر برزیلیا کوچ کرده بودند.
کرباسچی تاکید کرد: چه خوب است قبل از هر اظهار نظر برای انتقال پایتخت این گزارش مطالعه شود.