طرح ویژه راهداری محوری در راه های گلستان به زودی اجرا می شود
طرح ویژه راهداری محوری با هدف ارتقای ایمنی راه های اصلی و شریانی و نقاط پرتصادف به زودی در استان اجرا می شود.
![طرح ویژه راهداری محوری در راه های گلستان به زودی اجرا می شود](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/02NcpMPpmEfg/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLDUPB4dUvoHb/%D8%A2%D8%B3%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA+%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D8%B6+%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%B1+%D8%AA%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%86+%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: طرح ویژه راهداری محوری با هدف ارتقای ایمنی راه های اصلی و شریانی و نقاط پرتصادف به زودی در استان اجرا می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سلیم اصغری در اولین جلسه شورای راهداری اداره کل در سال ۱۴۰۳ با اشاره به اجرای طرح ویژه راهداری محوری در راه های اصلی و شریانی استان، اظهار کرد: در این طرح با استفاده از ۱۷۵ دستگاه ناوگان و ۳۵۰ نیروی راهداری موجود در کلیه شهرستان های استان انواع اقدامات راهداری از قبیل شانه سازی، رفع و اصلاح نقاط پرتصادف، تسطیح حریم، منظرآرایی و پاک سازی و سایر اقدامات راهداری به اجرا در می آید.
اصغری با اشاره به اینکه اجرای طرح محوری راهداری از شاخص های اصلی ارزیابی عملکرد ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها به تاکید سازمان متبوع است، ادامه داد: اجرای این طرح موجب می شود که عملیات راهداری محورها طبق برنامه ای که در آن نقاط ضعف و قوت راه های استان شناسایی شده، با امکانات موجود دنبال شود.
وی افزود: اصلاح مقاطع پرتصادف، افزایش بازدهی ماشین آلات، ارتقای ضریب ایمنی راه های اصلی و شریانی و کاهش هزینه های مستقیم و غیرمستقیم نگهداری راه ها از مهم ترین اهداف اجرای این طرح محوری است.
اصغری در ادامه با توجه به تعطیلات تابستانی و تعطیلات ارتحال امام (ره) و حجم بالای ترافیک محورها در این ایام تصریح کرد: گشت های راهداری به طور منظم و محسوس در این روزها در راه های استان برای برقراری ترددی ایمن مستقر می شوند.
وی گفت: همچنین با در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری؛ در راه های روستایی نیز اقدامات شایسته و ویژه تری برای امیدآفرینی مردم اجرا خواهد شد.
در استان گلستان ۵ هزار و ۲۵۱ کیلومتر راه استحفاظی وجود دارد که یک هزار و ۳۱۳ کیلومتر از این میزان راه اصلی و شریانی و فرعی و ۳ هزار و ۹۵۱ کیلومتر روستایی است.