بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

◄ اولویت های جدید تامین ارز مشخص شد

بانک مرکزی، اولویت‌های جدید تأمین ارز را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

اولویت های جدید تامین ارز مشخص شد
تین نیوز |

بانک مرکزی، اولویت‌های جدید تأمین ارز بابت مصارف ارزی خدماتی موردنیاز متقاضیان به نرخ اعلامی این بانک را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

 به گزارش تین‌نیوز وبه نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، بخشنامه شماره 97214 این بانک، پیرو اطلاعیه شماره 7 صادرشده و تأمین و انتقال ارز به نرخ اعلامی بانک مرکزی بابت موارد 9 گانه زیر را بلامانع اعلام کرده است:

1- تأمین و انتقال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/پرداخت ارز بابت هزینه‌های دفاتر نمایندگی‌ خارجی در ایران (ازجمله دفاتر نمایندگی بانک‌های خارجی در داخل کشور)، از محل حساب ارزی این نمایندگی‌‌ها، مشروط بر آنکه ارز موردنظر قبلاً توسط آن‌ها تأمین‌شده باشد.

2- تأمین و انتقال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/پرداخت ارز بابت ارائه خدمات کنسولی سفارتخانه‌های خارجی داخل کشور و نمایندگی‌های دیپلماتیک مقیم ایران ازجمله خدمات اخذ روادید و کنسولی از محل حساب‌های ارزی متصل به دستگاه‌های POS ارزی مستقر در سفارتخانه‌ها و یا کنسولگری‌ها بلامانع است.

3- تأمین و انتقال ارز برای صندوق ضمانت صادرات ایران بابت پرداخت هزینه‌های بیمه اتکایی به بیمه‌گران خارجی، پرداخت خسارت بیمه‌نامه‌ها و ضمانت‌نامه‌های اعتباری ارزی به صادرکنندگان و سیستم بانکی، پرداخت هزینه‌های حقوقی وصول مطالبات خارجی به مؤسسات خارجی، پرداخت حق اشتراک بانک‌های اطلاعات خریداران و بانک‌های خارجی به‌منظور اعتبار سنجی آن‌ها، با تائید بالاترین مقام صندوق ضمانت صادرات ایران بلامانع است.

تبصره: در خصوص تأمین ارز به‌منظور پرداخت خسارت بیمه‌نامه‌ها و ضمانت‌نامه‌های اعتباری ارزی به صادرکنندگان و سیستم بانکی، صندوق ضمانت صادرات ایران موظف است نسبت به پیگیری وصول خسارت‌های پرداختی و بازگرداندن عین ارز به نرخ روز اعلامی از سوی این بانک اقدام کند.

4- تأمین و انتقال ارز بابت حق‌الوکاله دعاوی خارجی و سایر هزینه‌های حقوقی مربوط به بخش دولتی، در صورت ارائه تأییدیه دفتر مرکز امور خدمات حقوقی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران که در آن مبلغ حق‌الوکاله و موسسه خارجی موردنظر قیدشده، در وجه حساب اعلام‌شده توسط دفتر مذکور بلامانع است. ضمناً در رابطه با حق‌الوکاله دعاوی خارجی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی (بخش غیردولتی) به میزان صورتحساب وکیل در خارج از کشور در وجه وکیل که اصالت و اعتبار آن توسط نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور موردنظر تائید شده باشد، بلامانع است.

5- تأمین و انتقال ارز بابت اصل، سود و تمام عواید حاصل از سرمایه‌گذاری خارجی در کشور با تائید سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران بلامانع است.

6- تأمین و انتقال ارز بابت هزینه‌های حمل، ترانزیت و توزیع محموله‌های پستی بین‌المللی برای شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران با امضای ذی‌حساب یا مدیر امور مالی و معاونت برنامه‌ریزی، پشتیبانی و توسعه مدیریت شرکت مذکور با تائید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و برای کاروران پستی غیردولتی و شرکت‌های فعال خدمات پستی سریع بین‌الملل (دارای مجوز‌‌‌‌‌/پروانه فعالیت از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) با ارائه اصل صورتحساب و تائید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق پست‌بانک بلامانع است.

7- تأمین و انتقال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/ پرداخت ارز (به‌صورت اسکناس) بابت برگزاری همایش‌های بین‌المللی و اعطای جوایز جشنواره‌ها و مسابقات به درخواست وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و واحدهای وابسته و نهادهای انقلاب اسلامی و نهاد عمومی غیردولتی با امضای ذی‌حساب یا مدیر امور مالی و معاونت اداری و مالی بلامانع است.

8- تأمین و انتقال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/پرداخت ارز به اتباع خارجی (جهانگردان خارجی) بابت تبدیل مجدد ریال‌های اضافی ناشی از تبدیل ارز در سیستم بانکی کشور با ارائه صورتحساب فروش ارز و حداکثر در سقف آن از محل منابع آن بانک بلامانع است.

9- تأمین و انتقال ارز بابت هزینه اجاره و حق اشتراک شبکه‌های اطلاعاتی و بازاریابی دیجیتال (اینترنت، رویترز، گوگل و...) با ارائه درخواست متقاضی غیردولتی منظم به اصل صورتحساب و با تائید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حداکثر به میزان مندرج در آن تا سقف 80 هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.