بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

◄ آخرین لکوموتیو خریداری شده فولاد مبارکه از مپنا لکوموتیو تحویل داده شد

امروز طی مراسمی در شرکت ساخت و تولید لکوموتیو مپنا با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه و مدیرعامل گروه مپنا، آخرین لکوموتیو خریداری شده فولاد مبارکه از مپنا لکوموتیو، تحویل داده شد.

آخرین لکوموتیو خریداری شده فولاد مبارکه از مپنا لکوموتیو تحویل داده شد
تین نیوز |

صبح امروز پنجشنبه 23 اسفندماه طی مراسمی در شرکت ساخت و تولید لکوموتیو مپنا با حضور سعید زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه و محمد اولیا مدیرعامل گروه مپنا، آخرین لکوموتیو خریداری شده فولاد مبارکه از مپنا لکوموتیو، تحویل داده شد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، در ابتدای این مراسم امینی مدیر فروش گروه مپنا با ارائه گزارشی از فعالیت های این گروه صنعتی بیان کرد: می توان با قدرت ادعا کرد گروه مپنا زنجیره کاملی را در حوزه حمل و نقل ریلی از احداث خطوط تا خدمات لجستیک، ساخت واگن و لکوموتیو و تجهیزات و تعمیر و نگهداری در اختیار دارد.

وی افزود: شرکت واگن پارس مپنا، شرکت تعمیرات و توسعه بهره برداری ریلی مپنا، شرکت فناوری های ریلی مپنا و نهایتا شرکت ساخت و تولید لکوموتیو مپنا که امروز میزبان این مراسم است، شبکه کاملی از محصولات و خدمات در حوزه ریلی را ارائه می دهند.

امینی درباره شرکت ساخت و تولید لکوموتیو مپنا نیز توضیح داد: این شرکت 55 هزار متر مربع فضای صنعتی و 713 نفر سرمایه  انسانی در اختیار دارد که بخش اعظم این سرمایه انسانی تحصیلات کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارند که نشان دهنده توان مهندسی بالای این شرکت است.

به گفته وی، مپنا لکوموتیو کار خود را با ساخت 150 دستگاه لکوموتیو مسافری زینمس و بازسازی 10 دستگاه لکوموتیو GT26 آغاز کرد و انتقال فناوری از شرکت زیمنس آلمان صورت گرفت. با توان مهندسی به دست آمده از این دو تجربه، ساخت لکوموتیوهای باری MAP24 در مپنا لکوموتیو کلید خورد که تاکنون 78 دستگاه از این لکوموتیوها تولید و به ناوگان ریلی باری کشور تحویل داده شده است.

امینی با اشاره به این که در تولید لکوموتیوهای سفارش داده شده توسط فولاد مبارکه بیش از 700 تامین کننده مشارکت داشته اند، بیان کرد: از این 78 دستگاه لکوموتیو باری MAP24 50 دستگاه توسط فولاد مبارکه و 12 دستگاه توسط توکاریل خریداری شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است که امروز آخرین لکوموتیو خریداری شده توسط فولاد مبارکه تحویل خواهد شد. زمان تحویل لکوموتیو در دنیا 14 ماه است که مپنا لکوموتیو این زمان را کوتاه تر به اتمام رساند.

مدیر فروش گروه مپنا در پایان با بیان این که مپنا لکوموتیو محصول جدیدی به نام MAP30 را با توان 4 هزار اسب بخار به بازار معرفی کرده است، خاطرنشان کرد: مذاکراتی برای فروش این لکوموتیو به فولاد مبارکه از سال گذشته آغاز شده است که امیدواریم این مذاکرات را به زودی به نتیجه برسانیم. این لکوموتیو با فناوری روز اروپا تولید می شود و به مشتریان ما کمک می کند بار بیشتری را در زمان کوتاه تری حمل کنند؛ موتور این لکوموتیو نیز با توان مهندسی گروه مپنا و توسط شرکت مهندسی و ساخت تولید لکوموتیو مپنا ساخته شده است. در حال حاضر 10 دستگاه از این لکوموتیو توسط گروه صنعتی معدنی چادرملو خریداری شده است.

استراتژی جدی فولاد مبارکه افزایش سهم حمل و نقل ریلی است

سعید زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه نیز در این مراسم بیان کرد: همکاری فولاد مبارکه و مپنا که یک مجموعه دانش محور است را به فال نیک می گیریم. فولاد مبارکه به دلیل تولید انبوه محصول و حضور در عرصه های مختلف نیازمند سیستم پشتیبانی قوی از جمله در حوزه حمل و نقل است.

زرندی افزود: ورودی مواد اولیه به فولاد مبارکه 15 میلیون تن و به کل گروه ما 25 میلیون تن است که 15 درصد ورودی به فولاد مبارکه و نیمی از ورودی کل گروه توسط ریل حمل می شود. خروجی فولاد مبارکه نیز 7 میلیون تن است که 11 درصد آن توسط ریل حمل می شود.

وی با اشاره به ظرفیت 5 هزار واگنی و 80 لکوموتیوی توکاریل به عنوان یکی از بازوهای حمل و نقلی فولاد مبارکه، افزود: با بهره برداری از طرح های جدید(اپال) 20 میلیون تن گندله و کنسانتره به ظرفیت ما افزوده می شود که برای حمل و نقل آن دغدغه داریم. در حال حاضر نرخ حمل و نقل ر یلی و جاده ای تفاوت چندانی ندارد که این موضوع از نظر ما نگران کننده است.

زرندی در پایان تصریح کرد: به سرمایه گذاری بیشتر در حمل و نقل ریلی و تداوم همکاری با مپنا تمایل داریم و استراتژی جدی ما افزایش سهم حمل و نقل ریلی در گروه فولاد مبارکه است اما در عین حال معتقدیم به همان نسبت که باید در حمایت از تولید داخل جدی باشیم، تولید رقابت پذیر را هم مدنظر داشته باشیم که در دام انحصار نیفتیم.

در ادامه این مراسم مدیرعامل فولاد مبارکه از ظرفیت‌های تولیدی مجموعه مپنا لکوموتیو بازدید و مهندس برارثانی مدیرعامل این مجموعه توضیحات لازم را به ایشان ارائه کرد.

برارثانی

انتهای پیام

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • نیما پاسخ

    از بومی سازی و تجاری سازی مپ ۲۴ سه هزار اسب بخاری رسیدیم به مپ ۳۰ چهار هزار اسب بخاری که این مسیر ما را به تولید لکوموتیوهای بومی بالای ۸ هزار اسب بخار خواهد رساند از این جهت این اقدام مهم است که سال های بعد دیگر سال های نفت نخواهد بود بخاطر تحریم ها و ... سال های بعد سال های معدن خواهد بود که می تواند ۷۰۰ هزار نفر اشتغال فعلی را حتی به اشتغال بیش از ۲ میلیون نفری برساند هم اکنون ۱۰ ها معدن طلا ، لیتیوم ، آهن ، مس ، ساختمانی و ... در وضعیت های مختلف پی جویی ، اکتشاف ، تجهیز ، توسعه و بهره برداری هستند و ایضا ده ها کارخانه فرآوری کنار این ها در حال ساخت است بقیه در کامنت ۲

  • ناشناس پاسخ

    محصولات این کارخانه ها هم در وهله اول ، باعث توسعه کشور و خصوصا زدودن محرومیت های محلی می شود و بعد امکان صادر شدن با کمترین امکان ردگیری را دارد در استان های زرخیز مثل سیستان بلوچستان که تازه کار شروع شده کارخانه سیمان زابل و خاش در این استان ، ابتدای راه فرآوری در این استان هستند و بعد کارخانه های فولاد و ... یکی یکی ساخته خواهند شد ریله که بار را به شکل اقتصادی از معادن به این مجتمع های فرآوری می رساند و باز ریله که محصولات نهایی را به شکل اقتصادی به بازار می رساند اسم گروه هایی مثل چادرملو و گل گهر را شنیدین اما ده ها شرکت سرمایه گذاری معدنی دیگر هم در حال قد کشیدن هستند بقیه کامنت سوم

  • ناشناس پاسخ

    همه به ریل و شبکه قدرتمند ریلی و قطارهایی نیاز دارند که بتوانند محموله هایی عظیم با واگن های بی شمار را با خود ببرند استراتژی کلان کشور با حداکثر توجه و تمرکز روی بخش ریلی بیاد کشور بلند می شه در همین خراسان جنوبی اگر ۵۰ همت هم سرمایه گذاری معدنی بشه باز جا برای سرمایه گذاری چند ۱۰ همتی دیگر دارد که همه با سود چند برای ملت و مملکت و با کمترین اثر گرفته شده از شرایط بیرونی برخواهد گشت اقدام مپنا ، تاریخی و بی نظیر است منتظر شنیدن خبر تولید لکوموتیو ۵ و ۶ هزار اسب بخاری هستیم .

  • حسین پاسخ

    این قرارداد رو هم احمدی گرفت و اسلامی انجامش داد.
    شما چه پروژه ای گرفتید...

  • علی پاسخ

    دوست عزیز.منتطر لکوموتیو ۶۰۰۰ اسبی نباش.این تیم همون لکوموتیوی قبلی رو هم نمیتونه چون صاحب فکرو ایده و قدرت تاثیر در صنعت نیستند

  • ناشناس پاسخ

    شما که خودکفا هستید چرا وضعیت حمل و نقل ریلی و نیروگاهی اینجوری هست؟ این همه کمبود و ناترازی؟
    از چین و آلمان و ایتالیا با واسطه که واردات ندارید و مونتاژ سر هم نمی کنید؟