بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

◄ بومی گرایی و ضرب و شتم یک راننده کامیون/ سامانه متمرکز توزیع بار راه اندازی شود

استفاده از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف، امکان توزیع عادلانه بار میان رانندگان فراهم شود تا از تمرکز بار در دست دلالان بار و مواجب بگیران جلوگیری شده و انگیزه رانندگان برای فعالیت در این حوزه افزایش یابد.

بومی گرایی و ضرب و شتم یک راننده کامیون/ سامانه متمرکز توزیع بار راه اندازی شود
تین نیوز |

به اعتقاد شماری از رانندگان کامیون،  یکی از چالش های مهم حمل و نقل جاده ای کالا توزیع ناعادلانه بار است و برای رفع این مشکل، می توان از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف اعلام بار استفاده کرد. 

به گزارش تین نیوز، خداداد بکرانی رئیس انجمن رانندگان کامیون فلاورجان با توجه به برخی اتفاقاتی که در چند ماه اخیر در مراکز توزیع بار رخ داده است از جمله کشته شدن چند راننده و کتک خوردن و ضرب شتم رانندگان، گفت: ریشه این اتفاقات نامیمون را می توان در آفت انحصار طلبی و رانت حاکم بر حمل ونقل وپدیده بومی گرایی برشمرد!

وی با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی،  افزود: در کنار توزیع ناعادلانه بار و بومی گرایی یکی دیگر  از چالش های مهم حمل و نقل جاده ای کالا، وجود انحصار توزیع بار در دست دلالان بار و برخی سود جویان بیرون از حوزه حمل و نقل است که به نوعی ارتباط و نفوذ قابل تأملی در صنعت حمل و نقل جاده ای دارند. 

وی با بیان این که چالش های حوزه حمل و نقل جاده ای کالا نه تنها بر کیفیت خدمات حمل و نقل تأثیر می گذارد, بلکه منجر به کاهش بهره وری و افزایش هزینه ها نیز می شود، تاکید کرد: سیستم حمل و نقل جاده ای به جای داشتن رویکرد یکپارچه و همگرا، با قوانین و مقررات پراکنده ای روبه رو است که در سطح استان ها و حتی شهرستان ها به صورت متفاوت اجرا می شوند.

بکرانی افزود: این وضعیت نه تنها موجب عدم انسجام در ارائه خدمات می شود بلکه فرصت سوءاستفاده از منابع ملی و یارانه های دولتی را نیز فراهم می کند. 

این فعال صنفی گفت: نبود نظارت کافی بر عملکرد شرکت های حمل و نقل و از همه مهمتر, عدم تمایز میان خدمات عمومی و اختصاصی, منجر به ایجاد بی نظمی و افزایش تخلفات شده است.

وی عنوان کرد: علاوه بر اینها، ضعف در مدیریت مصرف سوخت و نوسازی ناوگان فرسوده و نحوه کنترل و جذب نیروی کار راننده حرفه ای تیز ایمنی و کارایی این صنعت را به شدت کاهش داده است. 

بکرانی خاطرنشان کرد:  مادامی که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در جهت ایجاد شفافیت قانونی و یکپارچه سازی مقررات توزیع بار،  اقدامی در خور صورت ندهد ، همچنان شاهد ناملایمات وبداخلاقی ها در این عرصه خواهیم بود.

این راننده کامیون ادامه داد: ضروری است قوانین و مقررات حمل و نقل جاده ای کالا به صورت یکپارچه و شفاف تدوین شوند و همه استان ها و شهرستان ها ملزم به رعایت یکسان مقررات شوند، این اقدام می تواند از بروز بی نظمی و سوءاستفاده جلوگیری کند. 

وی گفت: همچنین با استفاده از سامانه های هوشمند متمرکز و شفاف، امکان توزیع عادلانه بار میان رانندگان فراهم می شود تا از تمرکز بار در دست دلالان بار و مواجب بگیران جلوگیری شده و انگیزه رانندگان برای فعالیت در این حوزه افزایش یابد. 

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی رانندگان کامیون فلاورجان تاکید کرد: همچنین  ضروری است نظارت بر عملکرد شرکت های حمل و نقل و رانندگان به صورت دقیق و مستمر انجام شود.این نظارت می تواند شامل بررسی بارنامه ها، رعایت ایمنی و کنترل  رفتار باربری ها وهمچنین رانندگان باشد. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.