بازدید سایت : ۴۵۷۲۲

پیشبرد اولویت های استراتژیک هوانوردی در منطقه خاورمیانه

پیشبرد اولویت های استراتژیک هوانوردی در منطقه خاورمیانه با هدف دستیابی به آینده ای پایدار و مرفه انجام می شود.

پیشبرد اولویت های استراتژیک هوانوردی در منطقه خاورمیانه
تین نیوز

هفتمین نشست مدیران کل هوانوردی غیرنظامی در منطقه خاورمیانه (DGCA-MID/7) که از 19 تا 20 می 2024 در ریاض، عربستان سعودی برگزار شد، با تعهد مشترک برای پیشبرد اولویت های راهبردی هوانوردی در منطقه خاتمه یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ترابران، در هفتمین نشست مدیران ارشد حمل و نقل هوایی منطقه، نمایندگان ارشد سازمان های بین المللی و منطقه ای و شرکای صنعتی گرد هم آمدند تا درباره ابتکارات کلیدی و تلاش های مشترک با هدف تضمین پایداری و آینده انعطاف پذیر هوانوردی در خاورمیانه بحث و گفت وگو کنند.

سالواتوره سیاکیتانو، رئیس شورای ایکائو در افتتاحیه این مراسم، بر اهمیت همکاری های منطقه ای در رسیدگی به چالش های پیش روی صنعت هوانوردی تاکید کرد و گفت: «منطقه خاورمیانه انعطاف پذیری و سازگاری قابل توجهی در مواجهه با چالش های جهانی از خود نشان داده است. با همکاری یکدیگر و استفاده از قدرت های جمعی خود، می توانیم آینده ای پایدار و مرفه را برای هوانوردی در منطقه و فراتر از آن تضمین کنیم.»

اهداف استراتژیک و حوزه های اولویت دار

خوان کارلوس سالازار، دبیرکل ایکائو، در سخنرانی اصلی خود، اهداف استراتژیک کنونی و حوزه های تمرکز اولویت دار سازمان را با تاکید بر نیاز به تلاش های مشترک برای دستیابی به هدف بلندمدت جهانی (LTAG) انتشار کربن صفر خالص تا سال 2050، اهمیت سوخت های هوایی پایدار، فناوری های جدید و بهبودهای عملیاتی تشریح کرد.

سالازار بر اهمیت همکاری تاکید کرد و گفت: «تقویت قابل توجه تعهد جمعی ما، چه از نظر سیاسی و چه از لحاظ مالی، به برنامه ها و جریان های کاری در هر یک از این حوزه های متمرکز، مستقیماً ما را قادر می سازد تا پیشرفت معنادار و ملموس را در منطقه خاورمیانه به پیش ببریم. »

سایر اولویت های مورد بحث شامل اقداماتی برای تقویت امنیت سایبری هوانوردی، اجرای چارچوب اعتماد بر ایکائو، تقویت آمادگی منطقه ای در برابر بحران، تسهیل ادغام ورودی های جدید فضای هوایی و ادامه تکامل برنامه حسابرسی نظارت بر ایمنی جهانی (USOAP) و برنامه حسابرسی امنیت جهانی (USAP) بود.

رسیدگی سریع به چندین چالش عملیاتی مدیریت ترافیک هوایی

محمد ابوبکر فری، مدیر منطقه ای ایکائو در خاورمیانه، بر نقش حیاتی همکاری های منطقه ای با بیان اینکه ما از مشارکت های داوطلبانه و اجرای آن قدردانی می کنیم، تاکید کرد: «دفتر منطقه ای نقشی اساسی در ارائه کمک به کشورها و هماهنگی واکنش به بحران ایفا می کند. »

رهبران ارشد ایکائو همچنین روحیه همکاری و احترام به اولویت بندی ایمنی را ستودند که نمونه آن رسیدگی سریع به چندین چالش عملیاتی مدیریت ترافیک هوایی (ATM) از طریق تیم های هماهنگی اضطراری MID (CCT) و پشتیبانی ارائه شده به کشورها برای توسعه و به روزرسانی است.

برای هدایت بخش هوانوردی در دوران نوآوری بی نظیر و فشارهای فزاینده آب و هوایی، ایکائو آخرین اقدامات را روی یک برنامه استراتژیک رویایی برای 2026-2050 و برنامه تجاری برای 2026-2028 انجام می دهد. این طرح ها برای حصول اطمینان از مناسب بودن سازمان برای حمایت از رشد ایمن و پایدار حمل ونقل هوایی در خاورمیانه و در سطح جهانی، که بر پایه قوی تاریخ 80 ساله اش استوار است، ضروری خواهد بود.

این نشست با تعهد مشترک بین همه شرکت کنندگان به کار با یکدیگر به منظور تضمین آینده ای پایدار و انعطاف پذیر برای هوانوردی در خاورمیانه و سراسر جهان به پایان رسید و میراث 80 سال خدمت ایکائو به جامعه جهانی هوانوردی را پیش برد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.