4 مشکل مهم وزارت راه و شهرسازی در اجرای به موقع مصوبات سفرهای استانی
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی مهمترین مشکلات وزارتخانه در اجرای به موقع مصوبات سفر استانی را برشمرد.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی مهمترین مشکلات وزارتخانه در اجرای به موقع مصوبات سفر استانی را برشمرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امیر محمود غفاری افزود: طی ۳۱ سفر استانی دور اول ریاست محترم جمهوری از شهریور ماه سال گذشته تاکنون قریب ۶۲۰ مصوبه در بخش های حمل و نقل و مسکن و شهرسازی مصوب و ابلاغ شده است.
غفاری تشریح کرد: این تعداد مصوبه بیش از ۸۱۵ پروژه را در بر می گیرد که از این تعداد، ۶۳۱ پروژه در بخش حمل و نقل و ۱۶۹ پروژه در بخش مسکن و شهرسازی است و در مجموع ۱۴۵ پروژه پیشرفت فیزیکی بین ۸۵ تا ۱۰۰ درصدی دارد.
وی با اشاره به میزان اعتبارات مصوب در سفرهای ریاست محترم جمهور در حوزه وزارت راه و شهرسازی افزود: برای سال های ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۳ در مجموع بیش از ۱۲۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه های بخش حمل و نقل و مسکن و شهرسازی مصوب شد که از این مقدار بیش از ۵۸،۲۷۵ میلیارد تومان مصوب از محل منابع عمومی (تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور) است که از این مقدار نیز تاکنون ۲۲،۶۵۰ میلیارد تومان (معادل۳۹ درصد) تخصیص داده شده است.
معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی به اهم مشکلات وزارتخانه در اجرای به موقع مصوبات سفر اشاره کرد و اظهار داشت: عدم تناسب اعتبارات مصوب با حجم عملیات پروژه های مصوبه با توجه به تورم مستمر و افزایش قابل توجه در قیمت تمام شده پروژه ها، عدم تخصیص کافی و به موقع منابع اعتباری مصوب توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، عدم توجه به مطالبات انباشته پیمانکاران پروژه های حوزه ساخت راه و راه آهن و عدم لحاظ آن در تخصیص مورد نیاز، عدم تخصیص به موقع و کافی اعتبارات مصوب شده برای سایر دستگاه های اجرایی مانند وزارت نفت ، ایمیدرو ، بانک ها، استانداری و .... در مصوبات وزارتخانه، از مهم ترین چالش های اجرای به موقع مصوبات هستند.