بازدید سایت : ۴۷۲۳۱

اتوبوس‌های اربعین پاسخگوی زائران است؟

با وجود افزایش ۵۰ درصدی تعداد زائران ایرانی اربعین امسال نسبت به سال گذشته به نظر می‌رسد تعداد ناوگان جاده ای (اتوبوس) بیشتر نشده است.

اتوبوس‌های اربعین پاسخگوی زائران است؟
تین نیوز |

با وجود افزایش ۵۰ درصدی تعداد زائران ایرانی اربعین امسال نسبت به سال گذشته به نظر می‌رسد تعداد ناوگان جاده ای (اتوبوس) بیشتر نشده است.

البته معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای معتقد است اتخاذ سیاست‌هایی مانند اعمال ممنوعیت فعالیت اتوبوس‌های دربستی در خاک عراق، راه‌اندازی پایانه‌های معین در مرز مهران و امثال آن سبب می‌شود که ظرفیت کمی و عملکردی این ناوگان تا بیش از ۵۰ درصد افزایش یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، برآوردها نشان می‌دهد امسال سه میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین حسینی حضور پیدا خواهند کرد که تقریبا حدود ۵۰ درصد بیشتر از تعداد زائران ایرانی در سال گذشته است اما  ۸۲۰۰ دستگاه اتوبوسی که برای خدمات رسانی به زوار در نظر گرفته‌ شده تغییر چندانی نکرده است. حالا این سوال در اذهان ایجاد شده که آیا امسال این تعداد ناوگان ثابت می‌تواند به زائران اربعین که جمعیت‌شان ۵۰ درصد بیشتر از پارسال شده است، خدمت‌رسانی کند؟

مهران قربانی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: در سال گذشته حدود دو میلیون نفر زائر برای شرکت در مراسم اربعین از پتانسیل‌های مختلف بخش حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی استفاده کردند و امسال به نظر می‌رسد که این تعداد زوار ایرانی به حدود سه میلیون نفر برسد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به افزایش نیافتن تعداد ناوگان اتوبوس نسبت به پارسال آیا مشکلی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین به وجود نمی‌آید؟ گفت: گرچه تعداد ناوگان ۱۲ هزار دستگاه اتوبوسی کشور نسبت به سال گذشته تغییری نکرده و تقریبا تعداد اتوبوس‌های در اختیار سفرهای اربعین نیز در حدود ۸۰۰۰ دستگاه اتوبوس است اما سیاست‌هایی اعمال کرده‌ایم که بتوانیم این کسری را جبران کنیم.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در اربعین سال گذشته حدود ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کامل در عراق حضور  داشتند و همین مسأله مشکلاتی را به وجود آورده بود اما امسال طرح اتوبوس‌های دربستی اربعین را ممنوع کردیم و حداکثر حدود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس مجوز حضور در عراق را می‌گیرند که در این زمینه تعداد ناوگان اتوبوسی حاضر در مرزها نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.    

قربانی گفت:  یکی دیگر از راهکارها در راستای افزایش ظرفیت ناوگان اتوبوسی تعریف پایانه‌های معین کرمانشاه، همدان و اندیمشک برای مرز مهران است که این مسئله سبب می‌شود ظرفیت عملکردی این ناوگان تا ۵۰ درصد افزایش یابد؛ چرا که در گذشته مسیرها طولانی‌تر بود و اتوبوس‌ها مجبور بودند مسیرهای چند روزه‌ را بپیمایند تا زائران را به مقاصدشان برسانند اما امسال با این شرایط اتوبوس‌ها مسیرهای کوتاه‌تری را سیر کرده و روزانه می‌توانند حداقل چهار تا پنج بار سرویس رفت و برگشت را انجام داده و به زوار بیشتری خدمات‌رسانی کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.