◄ نتایج فعالیت های گردشگری دریایی بزودی مشخص می شود
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به توسعه گردشگری دریایی و دریامحور از فرصت های طلایی در این حوزه سخن گفت و ادامه داد: از آبادان و خرمشهر تا سواحل مکران و از آشوراده تا انزلی، تمام این نقاط به عنوان فرصت های منحصر به فرد برای توسعه گردشگری دریایی به شمار می آیند، در این زمینه به طور جدی فعالیت می کنیم و نتایج آن به زودی مشخص خواهد شد.
![نتایج فعالیت های گردشگری دریایی بزودی مشخص می شود](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/1FqNZOGlEZo6/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLELA7X3PCn_0/%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD%DB%8C+%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به توسعه گردشگری دریایی و دریامحور از فرصت های طلایی در این حوزه سخن گفت و ادامه داد: از آبادان و خرمشهر تا سواحل مکران و از آشوراده تا انزلی، تمام این نقاط به عنوان فرصت های منحصر به فرد برای توسعه گردشگری دریایی به شمار می آیند، در این زمینه به طور جدی فعالیت می کنیم و نتایج آن به زودی مشخص خواهد شد.
به گزارش تین نیوز، هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران از امروز ۲۳ تا ۲۶ بهمن در نمایشگاه بین المللی تهران با حضو ر مسعود پزشکیان رییس جمهور، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، انوشیروان محسنی بندپی ، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، تعدادی از مدیران عالی رتبه کشور، جمعی از سفرا و مهمانان خارجی و جمعی از فعالان و پیشکسوتان حوزه گردشگری افتتاح شد.
به گزارش تین نیوز، سید رضا صالحی امیری روز سه شنبه (۲۳ بهمن) در آیین افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته که نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، با قدردانی از حضور رئیس جمهور، این روز را یکی از روزهای مهم در تاریخ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور عنوان کرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: موتور محرکه صنعت گردشگری، بخش خصوصی و سرمایه گذاران هستند و دولت به عنوان سیاست گذار، حامی و ناظر، رسالت خود را در زمینه حمایت و نظارت بر این بخش تعریف کرده است.
وی از تمام فعالان حوزه گردشگری شامل سرمایه گذاران، هتلداران، آژانس های مسافرتی و بوم گردی ها به عنوان پیشگامان تمدن ایران یاد کرد و گفت: ایران با ظرفیت های گسترده ای از جذابیت های گردشگری، انواع گردشگری در جهان را داراست.
وزیر میراث فرهنگی به ظرفیت های مختلف گردشگری در ایران؛ از جمله گردشگری زیارتی، طبیعی، روستایی و بوم گردی، دریایی، کشاورزی، تاریخی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: بوم گردی ها به عنوان جاذبه های جدید گردشگری، گردشگران را با فرهنگ، سبک زندگی، آداب و رسوم، پوشش و خوراک محلی آشنا می کنند.
او با اشاره به تأکید رهبر انقلاب و رئیس جمهوری بر توسعه گردشگری دریایی و دریامحور و ابلاغ برنامه هفتم توسعه، از فرصت های طلایی در این حوزه سخن گفت و ادامه داد: از آبادان و خرمشهر تا سواحل مکران و از آشوراده تا انزلی، تمام این نقاط به عنوان فرصت های منحصر به فرد برای توسعه گردشگری دریایی به شمار می آیند، در این زمینه به طور جدی فعالیت می کنیم و نتایج آن به زودی مشخص خواهد شد.
صالحی امیری در خصوص گردشگری تاریخی و فرهنگی ایران اظهار داشت: ایران بیش از یک میلیون اثر تاریخی دارد که بیش از ۴۱ هزار و ۳۰۰ اثر از آن ها به ثبت ملی رسیده اند. هر نقطه از این سرزمین پر از تاریخ و تمدن است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین ایران را سرزمین رمزها و رازها معرفی کرد و افزود: تمام مردم ایران از نخبگان و اندیشمندان تا جوانان و دانش آموزان به ایران زمین افتخار می کنند و به آن عشق می ورزند.
رشد ۱۸ درصدی گردشگران/ افتتاح ۴۶ باب هتل در دولت چهاردهم
صالحی امیری به تعداد هتل ها و مراکز اقامتی فعال در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هزار و ۴۳۵ هتل و ۱۸ هزار و ۴۳ مرکز اقامتی در ایران وجود دارد و در حال برنامه ریزی برای تقویت زیرساخت های گردشگری به منظور جذب ۱۵ میلیون گردشگر هستیم. اکنون ۲۷۰۰ پروژه با حجم سرمایه گذاری ۵۷۰ هزار میلیارد تومان در کشور در حال اجراست.
او همچنین با بیان اینکه در ۹ ماه نخست سال جاری، پنج میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر به ایران سفر کرده اند، افزود: پیش بینی می شود این تعداد تا پایان سال به بیش از ۷ میلیون نفر برسد که رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته خواهد داشت.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: موتور محرکه صنعت گردشگری، بخش خصوصی و سرمایه گذاران هستند و دولت به عنوان سیاست گذار، حامی و ناظر، رسالت خود را در زمینه حمایت و نظارت بر این بخش تعریف کرده است. اعتقاد داریم تمام امور گردشگری باید توسط بخش خصوصی مدیریت شود.
صالحی امیری همچنین به تحولات حوزه گردشگری در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴۶ هتل در دولت چهاردهم افتتاح شده است و پیش بینی می کنیم تا پایان سال به تعداد هتل های فعال کشور افزوده شود.
وزیر میراث فرهنگی با اشاره به پروژه ایران هراسی رسانه های غربی گفت: جهانیان به خوبی می دانند ایران کشوری امن است، اما رسانه های غرب تلاش دارند تصویری نادرست از ایران به نمایش بگذارند. این پروژه ها با همت جوانان، زنان و مردان ایران زمین خنثی خواهند شد.
صالحی امیری در پایان جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی را مهم ترین سیاست پیش روی وزارت میراث فرهنگی دانست و افزود: برای تحقق این اهداف، اجماع و وفاق ملی ضروری است. باید به دنیا نشان دهیم که ایران سرزمین بزرگان، تاریخ و تمدن است و ایران به عنوان ملت مقاوم و شکست ناپذیر همیشه در تاریخ جاودانه خواهد ماند.
با حضور ۱۲ کشور از جمله امارات، ترکیه، تاجکستان، تایلند، ماداگاسکار، برزیل، اندونزی، قطر و روسیه حدود ۳۹۵ متر مربع از مساحت این نمایشگاه به غرفه های خارجی اختصاص یافته است.
در نمایشگاه گردشگری به منظور توسعه صنعت گردشگری، بسته های سرمایه گذاری به متقاضیان ارائه می شود و اقوام با لباس های بومی در نمایشگاه حاضر و موسیقی سنتی و برنامه های آیینی اجرا می کنند.
در نمایشگاه گردشگری ۲۰ کارگاه آموزشی با ۲۷ استاد ممتاز در حوزه گردشگری و ۱۰ پنل آموزشی برگزار می شود. همچنین از انجمن های دانشجویی در رشته های مختلف، نمایندگان دانش آموزان خلاق و دانشجویان خارجی که در داخل کشور مشغول تحصیل هستند به عنوان سفیر آن کشورها برای بازدید از نمایشگاه دعوت می شود تا گردشگری به عنوان یک بحث کلان در کشور نهادینه شود.
به دلیل نزدیکی نوروز با زمان برگزاری این نمایشگاه، یک سالن برای آموزش و ارائه مطالب درباره حوادث اختصاص یافته تا در نتیجه فعالیت آن حوادث ناشی از تصادف در تعطیلات نوروز کاهش یابد.