◄ طنز | فرزانه صادق: وزارتخانه را تفکیک کنید ولی کمی یواش تر!
من شخصا مشکل چندانی با تفکیک وزارت راه و شهرسازی نداشتم ولی این همه دستک دُمبک راه انداختن برای این موضوع درست نیست. کمی بی سر و صداتر و یواش تر هم می شد تفکیک کرد.
مدتی است موضوع تفکیک وزارت راه و شهرسازی نُقل محافل شده و من هم لازم دیدم برای آیندگان درباره آن چند خطی بنویسم.
همان طور که همه می دانند این وزارتخانه قبلا تشکیل شده بود از دو وزارتخانه «راه و ترابری» و «مسکن و شهرسازی». نمایندگان مجلس 13 – 14 سال پیش بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند دم و دستگاه دولت خیلی بزرگ است. این شد که تکلیف کردند این دو وزارتخانه در هم ادغام شوند. حالا دوباره مجلس به تکاپو افتاده که وزارتخانه باید تفکیک شود. شاید نمایندگان احساس کرده اند الان دولت زیادی کوچک است و یا وزارتخانه ای که من وزیرش هستم، کوچک است و باید بزرگ شود!
ظریفی هم به من گفت – اشتباه نشود منظورم آقای ظریف نیست - که بزرگ و کوچک شدن بعضی چیزها در نظر ما به فاصله ما از آنها هم بستگی دارد. بنابراین اگر همین نمایندگانی که فکر می کنند وزارتخانه کوچک است را به نحوی به وزارتخانه نزدیک کنی، یعنی به صورت کاملا قانونی سمت مشاوره ای یا مدیریتی مستقیم یا غیرمستقیمی در وزارتخانه و زیرمجموعه های آن برای خودشان یا نزدیکانشان دست و پا کنی، دیگر حس نمی کنند وزارتخانه کوچک است!
من شخصا مشکل چندانی با تفکیک وزارتخانه نداشتم. روزی هم که برای رای اعتماد به کمیسیون های مجلس می رفتم همین را به نمایندگان گفتم. آدمی هم نیستم که زیر حرفم بزنم. اگر تفکیک در مجلس رای بیاورد چندان هم بد نیست؛ مسئولیت من سبک می شود و آنهایی که دائم می گویند از حمل و نقل سررشته ندارم، یقه ام را ول می کنند. تنها مشکل من با تفکیک این است که بحث آن خیلی در بوق و کرنا شد.
نقل شده که ناصرالدین شاه از صدای توپ تحویل سال نو می ترسید. این بود که صاحب منصبان و توپچی مربوطه را احضار کرد و گفت: می شود توپ تحویل سال را در نکنید؟!
همه گفتند: قربان! امکان پذیر نیست. توپ درکردن در لحظه تحویل سال جزو رسوم مهم کشور است.
گفت: خب! توپ را در کنید ولی یواش تر!
حرف من هم این است که می شد تفکیک انجام شود ولی خیلی بی سر و صداتر و یواش تر! هر روز عده ای این طرف و آن طرف دمبک و دستک راه می اندازند و در این باره صحبت می کنند و اکثرا هم می گویند وزارتخانه خیلی عریض و طویل است و باید هر چه زودتر تفکیک شود.
رسانه ها هم انگار هیچ کار دیگری ندارند جز این که هر روز گزارش روی گزارش و تحلیل روی تحلیل بنویسند که وزارت راه و شهرسازی خیلی بزرگ است و باید تفکیک شود.
من مانده ام چرا همه اینقدر شلوغش می کنند؟ اصلا این سال ها که وزارت راه و شهرسازی وزیر مرد داشت چرا بزرگی اش به چشم نمی آمد؟! نکند بعضی ها فکر می کنند این وزارتخانه برای یک خانم خیلی بزرگ است؟
الان با جوی که راه افتاده اگر تفکیک انجام شود آیندگان نخواهند گفت من، نخستین زن وزیر راه و شهرسازی ایران، توان اداره این وزارتخانه را نداشتم و هیچی نگفتم تا تفکیکش کنند؟!
تازه ممکن است به آقای رئیس جمهور هم کنایه بزنند که این چه وزیری بود گذاشتی بالای سر این وزارتخانه، نشست نگاه کرد دم و دستگاهش را نصف کردند؟!
این فکرها را که کردم، کم کم درباره تفکیک متغیر شدم! طبعا خوب نبود با توجه به صحبت هایی که قبلا در کمیسیون های مجلس کرده بودم حالا بگویم تفکیک حالم را متغیر می کند، این بود که نظر آقای دکتر پزشکیان را جویا شدم.
ایشان گفتند: دخترم! تفکیک و این جور چیزها خیلی خرج برمی دارد و من هم در شرایط فعلی با هرچیزی که خرج اضافه برای دولت داشته باشد، مخالفم.
خب! این طوری بهتر شد. به جای این که مستقیما حرفی از خودم بزنم به تدریج از مخالفت رئیس جمهور شروع کردم و گفتم: رئیس جمهور با تفکیک مخالف است. وقتی رئیس جمهور مخالف است من می توانم بگویم موافقم؟!
معاون امور مجلس وزارتخانه را هم عوض کردم که هر چه زودتر یک فرد تازه نفس در این منصب دست به کار شود و لابی برای جلوگیری از رای آورن تفکیک را شروع کند.
این را هم بگویم که معاون مجلس قبلی وزارتخانه خیلی خسته شده بود چون باید روزی چند نماینده را تر و خشک می کرد(طبق گزارش یکماه پیش خودش، روزی دو نماینده را تر و خشک می کرد و جلسه با من برایشان می گذاشت). این معاونت خیلی معاونت مهمی است چون با کسانی سر وکار دارد که به من رای دادند و می توانند استیضاح هم بکنند!
بعضی ها می گویند معاون مجلس جدید وزارتخانه کاری از پیش نخواهد برد و دیگر کار از کار گذشته و تفکیک حتمی است ... حالا تا ببینیم چه می شود.
«این مطلب تخیلی و طنزآمیز توسط تحریریه تین نیوز به رشته تحریر درآمده و خانم فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی درباره محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.»
انتهای پیام
دهنتون سرویس😂😂😔
نشست نگاه کرد دم و دستگاهش را نصف کردند؟!
درست است که مطلب تخیلی است ولی رعایت ادب بد نیست
هدف از این مطالب طنز که در دوره وزیر جدید شروع شده چیست؟ آیا خواننده باید برداشت خاصی کند و یا آنکه دچار انبساط خاطری گردد؟