راه حل اساسی فرونشست اصفهان جریان دائم زاینده رود است
مشکل اصلی محیط زیست شهر اصفهان فرونشست است و تا هنگامی که آب در زاینده رود جاری نشود و سفره های زیرزمینی آبگیری نکند، خطر فرونشست وجود دارد.
شهردار اصفهان با اشاره به مشکل فرونشست اصفهان گفت: سال جاری سلسله افتتاح پروژه ها را در شهر اصفهان خواهیم داشت و زحمات دو سال گذشته شهرداری این کلان شهر در ۱۴۰۳ به ثمر می نشیند، البته بیش از ۶۰ درصد پروژه ها زیست محیطی است.
به گزارش تین نیوز، علی قاسم زاده در گفت وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مشکل اصلی محیط زیست شهر اصفهان فرونشست است و تا هنگامی که آب در زاینده رود جاری نشود و سفره های زیرزمینی آبگیری نکند، خطر فرونشست وجود دارد.
وی با بیان اینکه اگر در حال حاضر از طریق تصفیه پساب درختان را زنده نگه می داریم، به معنای آن نیست که مشکل کم آبی رفع می شود، افزود: به طور قطع زاینده رود باید جاری شود، چراکه راه حل اساسی فرونشست جریان دائم آب در زاینده رود است و سایر اقدامات تنها تمهیداتی برای مواقع بحران است تا باغ شهر ما دچار آسیب نشود.
شهردار اصفهان تصریح کرد: زاینده رود تنها یک ماهیت زیست محیطی ندارد، بلکه بعد اجتماعی و روانی آن حائز اهمیت است و مردم اصفهان همچنان مطالبه گر جریان دائمی آب در زاینده رود هستند، بنابراین نباید این طور برداشت کرد که با اقدامات انجام شده از جمله تصفیه پساب، خود را با این شرایط سازگار می کنیم.
قاسم زاده با اشاره به اینکه طبق پیش بینی انجام شده تصفیه خانه شمال اصفهان تا پایان خرداد سال جاری به بهره برداری می رسد، گفت: مؤلفه هایی همچون سازش و تاب آوری وجود دارد؛ سازش به معنای پذیرش و تسلیم در برابر وضع موجود است، اما ما بهترین عملکرد در سخت ترین شرایط را انجام می دهیم، این به معنای تسلیم در برابر وضع موجود نیست، بلکه بهترین کار در شرایط موجود را انجام می دهیم.
وی با بیان اینکه سال جاری سلسله افتتاح پروژه ها را در شهر اصفهان خواهیم داشت، ادامه داد: زحمات دو سال گذشته شهرداری این کلان شهر در سال جاری به ثمر می نشیند و با توجه به تعداد زیاد پروژه ها، ناچار هستیم هر هفته یک افتتاحیه داشته باشیم، البته بیش از ۶۰ درصد پروژه ها زیست محیطی است.
شهردار اصفهان تاکید کرد: هدف کلان مدیریت شهری اصفهان حل مسائل زیست محیطی است و در این راستا نگاه فرایندی جامع وجود دارد؛ به عنوان مثال در حوزه پساب تمام ملزومات از جمله رینگ پساب، شبکه آبیاری و مخازن ذخیره سازی همراه با نگاه مدیریت هوشمند در نظر گرفته می شود.
خیر به جاری بودن زاینده رود هم دیگر خیلی ارتباط ندارد مشکل اصلی این استان بارگذاری جمعیتی , صنعتی و کشاورزیست وقتی شما تو منطقه ایی که نهایتا کشش 2.5 تا 3 میلیون نفر جمعیت مستقر را دارد بیش از 5 میلیون نفر را ساکن می کنید وقتی در دل بیابان ها صنایع آب بر و کشت برنج راه می اندازید دیگر زاینده رود جاری هم دردی دوا نخواهد کرد شما تمام تعادل محیط زیستی و اقلیمی را بهم زدین راه حل اساسی هم شیفت جمعیتی است یعنی بیاین در مورد استان هایی مثل اصفهان تصمیم گیری جدی و تاریخی داشته باشید که جمعیت اضافه بارگذاری شده آن را به جای دیگر منتقل کنید شهرهای جدید ساحلی (منظور جنوب کشور) که می سازید مثلا 10 تا 15 درصد از جمعیت ساکن این شهرها را به ساکنین استان اصفهان که سابقه سکونت بیش از 5 سال دارند اختصاص بدین یکسری هم مشوق بدین که این مهاجرت جذاب باشد به این شکل , نیروی متخصص در حوزه های مختلف هم وارد این شهرهای جدید خواهد شد تا حالا که سند جمعیت , صنعت , کشاورزی و ... که نداشتیم یا اجرا نشده و بالاخره کشور سلیقه ایی اداره شده بیاین از این به بعد این موارد را مشخص کنید تا در ایران هم , جمعیت حداکثری کنار سواحل باشند و نه در دل بیابان های خشک ! استان اصفهان اگر نهایتا 3 میلیون نفر جمعیت داشته باشد حداکثر مشکلاتش به مرور حل می شود .
بارگذاری وحشتناک کشاورزی و کشت درخت های اب بر تا نوک قله ها در منطقه سامان پدیده باغ فروشی بوسیله دلال ها در این منطقه بار گذاری بیشاز چهار میلیون جمعیت در اصفهان تو این مملکت چ خبره عدم عاقل نایاب شده خودمون داریم تیشه میزنیم ب ریشه که تو بیابون کارخونه فولاد میزنه ک این ابله ها زدن کی صنایع ریخته گری تو مناطق خشک میزنه کمی ب شعورتون فشار بیارید مسئولین بی کفایت