بازدید سایت : ۷۹۱۸۴

پیش بینی یک مؤسسه تحقیقاتی از سود آوری حمل و نقل کانتینری در سال ۲۰۲۲

قرارداد های بلند مدت کانتینری در سال ۲۰۲۲ به مدیران خطوط کشتیرانی بزرگ جهان کمک می کند تا به سود زیادی دست یابند. بر این اساس ۱۱ خط کشتیرانی کانتینری به رکورد سود ۲۵۶ میلیارد دلاری می رسند.

پیش بینی یک مؤسسه تحقیقاتی از سود آوری حمل و نقل کانتینری در سال ۲۰۲۲
تین نیوز |

قرارداد های بلند مدت کانتینری در سال ۲۰۲۲ به مدیران خطوط کشتیرانی بزرگ جهان کمک می کند تا به سود زیادی دست یابند. بر این اساس ۱۱ خط کشتیرانی کانتینری به رکورد سود ۲۵۶ میلیارد دلاری می رسند.

به گزارش تین نیوز، مؤسسه تحقیقاتی و تحلیلی Xeneta با انتشار گزارشی اعلام کرد نرخ حمل و نقل دراز مدت کانتینری در ماه آگوست ۴.۱ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت.

بر اساس این گزارش شاخص های حمل و نقل Xeneta نشان می دهد انعقاد قرارداد های بلند مدت و افزایش تقاضا به حمل کنندگان کمک می کند تا به سود آوری قابل توجهی در سال جاری میلادی دست یابند.

مؤسسه Xeneta با اشاره به اینکه پیش بینی می شود سال ۲۰۲۲ برای صنعت کانتینری بهتر از سال قبل باشد به نقل قول "جان مک کاون" تحلیلگر و کارشناس صنعت کانتینری اشاره می کند که معتقد است ۱۱ شرکت بزرگ کانتینری در سال جاری بیش از ۲۵۶ میلیارد دلار سود خواهند داشت.

"پاتریک برگلوند" مدیر عامل Xeneta  در این زمینه گفت: شک ندارم که اپراتور های بزرگ کانتینری نتایج چشمگیر سال ۲۰۲۱ را تکرار خواهند کرد و حتی شرایط آن ها بهتر خواهد شد.

وی افزود: ازدحام بنادر در حال کاهش است قرارداد هایی بلند مدت که با نرخ های پایین بسته شده در حال انقضا هستند، در این ارتباط قرار داد های جدید با نرخ های جدید بسته خواهد شد. تنها تهدیدی که در صنعت حمل و نقل کانتینری وجود دارد قرنطینه بنادر چین خواهد بود که می تواند تأثیر سوء خود را بر این صنعت بگذارد.

به گفتۀ وی همه شاخص ها در مسیر های کلیدی به نفع اپراتور ها در حال بالا رفتن می باشند به گونه ای که واردات کشور های اروپایی در ماه آگوست دو درصد رشد نشان می دهد و صادرات آن نیز ۷.۳ درصد نسبت به جولای بالا رفت.

وی افزود: اکنون در وضعیتی هستیم که قابلیت اطمینان برنامه های حمل و نقل کانتینری در غرب بهبود می یابد و در ماه آگوست شاخص های واردات و صادرات در آمریکا نیز صعودی بود به گونه ای که واردات با افزایش  ۶ درصدی و صادرات با افزایش ۷.۱ درصدی روبه رو شد که واردات نسبت به سال قبل ۱۸۳ درصد و صادرات ۴۲.۵ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش نشان می دهد.

در پایان این گزارش آمده است بر اساس آخرین شاخص های ترکیبی جهانی کانتینر که توسط  موسسه drewry منتشر شده نرخ های نقدی در هفته منتهی به پایان آگوست چهار درصد کاهش نشان می دهد که این شاخص در حال حاضر ۳۹ درصد کمتر از هفته پایانی ماه آگوست ۲۰۲۱ می باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: سايت خبری مانا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.