افزایش تعرفه واردات خودرو مورد تائید مجلس نیست
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: افزایش تعرفه واردات خودرو مورد تائید مجلس نیست و به یقین نمایندگان بررسی های نظارتی بیشتر را بر این موضوع خواهند داشت زیرا این امر به گران تر شدن قیمت خودرو در کشور می انجامد و فشار اقتصادی بیشتری را بر شهروندان تحمیل می کند.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: افزایش تعرفه واردات خودرو مورد تائید مجلس نیست و به یقین نمایندگان بررسی های نظارتی بیشتر را بر این موضوع خواهند داشت زیرا این امر به گران تر شدن قیمت خودرو در کشور می انجامد و فشار اقتصادی بیشتری را بر شهروندان تحمیل می کند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از مخالفت مجلس با افزایش تعرفه واردات خودرو خبر داد و گفت: مجلس از دوره یازدهم بر واردات خودرو تاکید زیادی در قوانین بودجه و قوانین عادی داشت و پیگیری روند فعالیت مجلس یازدهم نشان می دهد که واردات خودرو یکی از پروژه های کلان مورد نظر این دوره از مجلس با هدف تامین رفاه شهروندان، کاهش قیمت خودرو، افزایش قیمت خودروهای داخلی و دلایلی دیگر از این قبیل بود و در نهایت مجلس توانست با کش و قوس های فراوان لزوم واردات را به دولت بقبولاند. هر چند در این زمینه چالش های زیادی با دولت های دوازدهم و سیزدهم وجود داشت.
وی افزود: در مجلس دوازدهم موضوع واردات در نهایت جا افتاد و واردات خودرو اجرا شد هر چند هنوز هم مجلس از کمیت و کیفیت واردات خودرو رضایت ندارد و آیین نامه ای که در دولت تنظیم شده به طور کامل مورد تائید مجلس نیست و می توانست بهتر از این باشد
نادری تصریح کرد: اکنون نیز افزایش تعرفه واردات خودرو مورد تائید مجلس نیست و ما از این موضوع گلایه مند هستیم و به یقین بررسی های نظارتی بیشتر را خواهیم داشت، به باور ما این امر به گران تر شدن قیمت خودرو در کشور می انجامد و فشار اقتصادی بیشتری را بر شهروندان تحمیل می کند و نارضایتی بیشتر آنها را به دنبال خواهد داشت.
عضو هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: توصیه اکید من در درجه نخست به دولت این است که این موضوع را مدیریت کند و تعرفه واردات خودرو را پایین تر بیاورد و به سطح قابل قبولی برساند و تعرفه کنونی برای مجلس قابل قبول نیست.
نادری در پاسخ به اینکه رئیس سازمان توسعه تجارت به صراحت نسبت به افزایش تعرفه واردات خودرو ابراز مخالفت کرده اظهار کرد: پس چه کسی دارد این کار را می کند؟ بالاخره دولت دارد این کار را انجام می دهد، مجلس که این تعرفه را بالا نبرده و رئیس سازمان توسعه تجارت هم بخشی از دولت است و این موضوع باید در درون دولت حل شود.
وی در پاسخ به نظر مجلس درباره واردات خودروهای لوکس توضیح داد: تاکید ما در مجلس شورای اسلامی بر واردات خودروهایی است که طبقه متوسط و طبقه متوسط رو به پایین قدرت خرید آن را داشته باشد، ما نماینده مردم هستیم و رفاه حداکثر مردم برای مجلس در اولویت قرار دارد بر همین اساس است که مجلس بر واردات خودروهای اقتصادی تاکید می کند اما مخالفتی هم با واردات خودروهای لوکس ندارد هر چند هدفگذاری مجلس از واردات خودرو بر خودروهای اقتصادی بوده است.
در حالی که افزایش تعرفه واردات خودرو به ابزار نگرانی فعالان صنف خودرو انجامیده و رییس اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان اتومبیل تهران نسبت به افزایش قیمت خودرو هشدار داده، دولت و مجلس نیز همزمان از مخالفت خود با افزایش این تعرفه می گویند و در نهایت مشخص نیست کدام دستگاه بر افزایش تعرفه یادشده تاکید دارد؟