خوزستان در مسیر توسعه راه های کلیدی؛ از محور اهواز-خرمشهر تا شوشتر- دزفول
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به جایگاه این استان به عنوان یکی از قطب های حمل ونقل کشور، از برنامه ریزی برای بهسازی و توسعه چندین محور راه آهن و جاده ای مهم خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به جایگاه این استان به عنوان یکی از قطب های حمل ونقل کشور، از برنامه ریزی برای بهسازی و توسعه چندین محور راه آهن و جاده ای مهم خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، روح الله عمادی بیان کرد: استان خوزستان قطب حمل و نقل بار و مسافر بوده و همواره جزو سه استان برتر کشور از نظر تناژ حمل بار است.
وی افزود: وجود ۲ مرز چذابه و شلمچه، پنج بندر مهم و بزرگ ترین بندر فله بر کشور، همچنین صنایع نفتی، فولادی و کشاورزی، حجم ترافیک و ترانزیت در استان را بسیار بالا برده است.
عمادی به اولویت بندی محورهای پرترافیک و پرحادثه اشاره کرد و گفت: محور اهواز - خرمشهر (۱۰۵ کیلومتر) از مهمترین محورهای استان بوده که ۵۰ کیلومتر آن در حال اجرا توسط پیمانکاران است و ۵۵ کیلومتر باقی مانده نیز به شرکت ساخت و توسعه راه ها واگذار شده است این محور علاوه بر تردد زوار اربعین و راهیان نور، نقش مهمی در ارتباط با عراق دارد.
وی افزود: محور شوشتر- دزفول که ۱۳ کیلومتر آن حادثه خیز بوده از دیگر طرح های مهم در حوزه راه استان به شمار می رود که با پیگیری نمایندگان و مسئولان، اعتبارات لازم برای این طرح تأمین و عملیات اجرایی آن توسط پیمانکار آغاز شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان هدف از اجرای طرح راهسازی شوشتر - دزفول را تبدیل راه ۲طرفه به چندبانده برای کاهش تلفات جانی عنوان کرد.
وی در ادامه به محور ماهشهر - رامشیر - هفتگل (مسیر ترانزیت بنادر) اشاره کرد و افزود: این محور، مسیر اصلی خروج تریلی های باری از بنادر به مرکز کشور است که ۱۳ کیلومتر باقی مانده از آن در مرحله مناقصه است.
عمادی بیان کرد: اعتبارات مناسبی در بودجه ملی برای محور اهواز - رامهرمز - بهبهان در نظر گرفته شده که با تزریق اعتبار، سرعت اجرایی این طرح افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: محور بستان - چذابه که مسیر تریلی ها را کوتاه می کند با اعتبار ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در دست پیگیری است که این مسیر ۱۰۰ کیلومتر از مسیر تردد کامیون ها را کاهش می دهد.
تأکید بر کاهش حوادث و تسهیل ترافیک
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از پیشرفت پروژه های دیگری مانند محور رامهرمز - مسجدسلیمان (پیمانکار فعال) و محور عبدالخان - بستان (دارای اعتبار ملی) خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تخصیص به موقع اعتبارات، این پروژه ها به سرعت به بهره برداری برسند.
عمادی با اشاره به آمار بالای تصادفات در برخی محورها، گفت: هدف اصلی ما بهبود کیفیت راه ها، افزایش ایمنی و کاهش تلفات جانی است و با تکمیل این پروژه ها، شاهد تحول بزرگی در حمل ونقل استان خواهیم بود.