بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

◄ ساخت انواع شناور در داخل کشور؟

سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که تولیدکننده داخلی از محل وجوه اداره شده تسهیلات ارزان قیمت خرید شناور، 83 فروند شناور برای کاربری های مختلف سازمان بنادر می سازد. در کنار این اقدام، صندوق توسعه دریایی کشور نیز با هدف تحقق توسعه پایدار در بخش صنایع دریایی کشور، سرمایه گذاری در ساخت انواع شناور بویژه شناورهای صیادی را آغاز کرده است.

 ساخت انواع شناور در داخل کشور؟
تین نیوز |

سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که تولیدکننده داخلی از محل وجوه اداره شده تسهیلات ارزان قیمت خرید شناور، 83 فروند شناور برای کاربری های مختلف سازمان بنادر می سازد.

به گزارش تین نیوز، این پروژه 240 میلیون یورو ارز‌بری دارد و 55 هزار و 75 میلیارد ریال منابع ریالی دارد که صرف آن می‌شود؛ ضمن اینکه به گفته مدیرعامل سازمان بادر و دریانوردی در ساخت شناورها برخی قطعات و تجهیزات، وارداتی است که سهم ارزی آن 240 میلیون یورو و سهم ریالی آن 55 هزار و 75 میلیارد ریال است.

محمد راستاد دراینباره گفت: قرار است بکارگیری شناورها در بخش‌هایی نظیر نجات دریایی و بازرسی فنی و ایمنی کشتی‌ها باشد. همچنین شناور یدک‌کش برای پهلودهی و جداسازی کشتی‌ها به اسکله‌ها، شناورهای اطفاء حریق (آتش‌خوار) که در بنادر به کار گرفته می‌شوند و شناورهای یگان حفاظت، بخشی دیگر از این شناورهای در حال ساخت است.

گفتنی است که در زمینه حمایت از بخش‌ خصوصی برای ساخت شناورهای مورد نیاز آنها، با استفاده از صنایع دریایی داخلی، تسهیلات وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی به همراه مشوق‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی ارائه خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید:

 ساخت شناور در داخل؛ از رویا تا واقعیت

 

تعطیلی تنها برند دانش‌بنیان ساخت شناورهای سبک

 

در کنار این اقدامات، صندوق توسعه دریایی کشور نیز با هدف تحقق توسعه پایدار در بخش صنایع دریایی کشور، سرمایه گذاری در ساخت انواع شناور بویژه شناورهای صیادی را آغاز کرده است.

به گزارش تین نیوز، این صندوق رابطی است بین حاکمیت و بخش خصوصی تا بتواند در شرایطی که بسیاری از ناوگان دریایی در زمینه حمل بار مستهلک شده اند، با انجام مطالعات توسعه ای، سرمایه گذاری و اعمال انواع حمایت هدفدار، موجبات توسعه‌ روز افزون این صنایع در کشور را فراهم آورد.

اخیرا گروه صنایع شهید توحیدی به عنوان یک ارگان نظامی کشور با همکاری یکی از کارخانجات وابسته به سازمان صنایع دریایی با سرمایه گذاری صندوق توسعه دریایی و گروه صنایع شهید توحیدی در زمینه طراحی و ساخت انواع شناورهای آلومینیومی و کامپوزیتی و همچنین ارتقای سطح کیفی و کمی شناورهای سبک فعال شده است.

این در حالی است که در حال حاضر تفاوت خاصی بین قایق های صیادی، مسافربری و دیگر قایق های 23 فوتی زیر 12 متر وجود ندارد و همین مساله موجب شد تا در زمینه ساخت انواع ناوگان دریایی اقدامات لازم صورت گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.