بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

◄ مغایرت های عملکرد سازمان بنادر با منشور حقوق شهروندی و قانون اساسی

مغایرت های عملکرد هشت سال گذشته سازمان بنادر و دریانوردی با منشور حقوق شهروندی و قانون اساسی از منظر اعضا جامعه دریایی ایران چه ها می باشد؟

مغایرت های عملکرد سازمان بنادر با منشور حقوق شهروندی و قانون اساسی
تین نیوز |

یک کارشناس حمل و نقل با طرح یک پرسش، جامعه دریایی را به شرکت در فراخوانی مربوط به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در هشت سال گذشته دعوت کرد.

به گزارش تین نیوز، پرسش مورد نظر بدین شرح است: مغایرت های عملکرد  هشت سال گذشته سازمان بنادر و دریانوردی با منشور حقوق شهروندی و قانون اساسی از منظر اعضا جامعه دریایی ایران چه ها می باشد؟

وی به عنوان عضوی از جامعه دریایی کشور در مورد این فراخوان به خبرنگار ما گفت: جامعه دریایی و بندری کشور طی هشت سال گذشته انتظار داشته و دارد تا مدیران عامل سازمان بنادر و دریانوردی، میزان حقوق ماهیانه ناخالص دریافتی شان و نیز پرداختی به معاونان و مدیران کل این سازمان به همراه رزومه تحصیلی و کاری شان را از طریق درگاه اینترنتی این سازمان در معرض دید عموم قرار دهند.

وی افزود: حق مردم ایران است که بدانند خدمتگزاران شان در سازمان بنادر و دریانوردی، ماهیانه چه میزان حقوق ناخالص دریافت می نمایند و این میزان حقوق بر اساس چه معیارهایی ارزیابی و پرداخت می شود؟

بیشتر بخوانید:

به گزارش تین نیوز، در جلسه علنی 14 شهریور ماه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از سازمان بنادر و دریانوردی موافقت کردند.

از جمله محورهای این تحقیق و تفحص بررسی چگونگی پرداخت پاداش‌ های سالیانه به اعضای هیئت عامل، بررسی شرایط اهلیت و رقابت‌ پذیری در قراردادهای اپراتورهای بنادر، بررسی عملکرد سازمان بنادر در اجرای قانون شناسایی کالاهای متروکه، بررسی سفرهای خارجی مدیران سازمان به لحاظ ضرورت و هزینه‌ های مرتبط و بررسی تسهیلات و رفاهیات پرداخت شده به اعضای هیئت عامل است.

دیگر محورهای این تحقق و تفحص نیز به شرح زیر است:

- سازمان بنادر و دریانوردی مشمول مقررات قانون محاسبات عمومی کشور نمی‌ باشد و طبق گزارشات موجود، تخلفات و سوءاستفاده‌هایی در این سازمان محتمل است.

- نحوه و کیفیت برگزاری جلسات شورای عالی سازمان و تصمیمات گرفته شده

- نحوه استفاده از اختیارات اعضای هیئت عامل در واگذاری‌های بدون ترک تشریفات

- سوءاستفاده و کم‌ کاری‌ های این سازمان در حوزه فناوری‌های اطلاعات و بررسی هزینه‌ کارشناسی‌های انجام شده

- بررسی نحوه انعقاد قراردادهای سرمایه‌گذاری شرکت‌ های فعال در بندر شهید رجایی و اختصاص سهمیه رانتی به شرکت‌های خاص

همچنین در همین مورد، علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در نشست علنی مجلس (14 شهریور 1400) به عنوان متقاضی تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی می تواند هر تصمیمی که بخواهد، بگیرد و عملاً هیچ نظارتی بر این سازمان وجود ندارد!

این نماینده مجلس عنوان کرد: هیئت عامل سازمان اختیارات فراوانی دارد و طبق اخبار رسیده در سنوات گذشته بدون هیچ مزایده و یا مناقصه‌ ای و بر اساس روابط، محوطه‌ های بندری و اسکله‌ ها و... را واگذار کرده که مفسده های بسیاری را به همراه داشته است.

خضریان افزود: نظارت پذیری این سازمان عمیقا ضعیف بوده و در حاشیه ای قرار گرفته که از چشم نظارتی مجلس و دستگاه های نظارتی دور بوده است و بسیاری از پرداختی‌ ها از محل وجوه اداره شده سازمان که یکی از کانون‌ های مفسده است، حساب و کتاب درستی ندارد.

به گزارش تین نیوز، اعضای جامعه دریایی برای پاسخگویی به پرسش مطرح شده و شرکت در این فراخوان می توانند دیدگاه های خود را به ایمیل تین نیوز( info@tinn.ir ) ارسال نمایند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.