بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

برگزاری نخستین رویداد استارتاپی دریابوم در بندر شهید حقانی بندرعباس

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر از برگزاری نخستین رویداد استارتاپی دریابوم در بزرگ ترین بندر مسافری ایران با هدف احیای آیین باستانی نوروز دریا و گاه شماری دریایی در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خبر داد.

برگزاری نخستین رویداد استارتاپی دریابوم در بندر شهید حقانی بندرعباس
تین نیوز |

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر از برگزاری نخستین رویداد استارتاپی دریابوم در بزرگ ترین بندر مسافری ایران با هدف احیای آیین باستانی "نوروز دریا" و "گاه شماری دریایی" در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خبر داد.

به گزارش تین نیوز، حمیدرضا محمدحسینی، در این خصوص اظهار کرد: سالیان زیادی است که در هرمزگان مبحث گردشگری ساحلی و دریایی مطرح است اما در عمل اقدامات جامع از سوی سازمان ها و ارگان ها صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه ارگان ها و دستگاه های دخیل در نوار ساحلی به همراه دانشگاهیان و پژوهشگران با زنده نگاه داشتن آیین و فرهنگ و سبک زندگی اصیل ساحل نشینان وارد عرصه عمل شوند، خاطرنشان کرد: برای اینکه تأثیرگذاری فعالیت های سازمانی و تشکل های مردمی فعال و اثرگذار در حوزه بندر، دریا و مناطق ساحلی شهری و روستایی با رویکرد در یک نقطه مشترک، متمرکز شوند، ضرورت دارد که این جزیره های پراکنده از موازی کاری و خنثی کردن اثر فعالیت های غیرکاربردی پرهیز نموده و یک اکوسیستم حل مسئله خلاق در زمینه چالش های حوزه توسعه دریامحور شکل بگیرد.  

 مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر با بیان اینکه در شهرهای ساحلی توسعه یافته دنیا، جذب نخبگان و استعدادهای شهروندان خلاق مهم ترین ابزار حکمرانی محلی برای رشد و پیشرفت اقتصاد دانش بنیان دریامحور محسوب می شود، گفت: بر اساس تجارب جهانی در پروژه "تعامل شهر و بندر" و مدل های موفق در زمینه فعالیت های سازمان های بین المللی همچون یونسکو ، جذب شهروندان خلاق جوامع محلی موجب قدرتمند شدن هویت فرهنگی و اجتماعی شهرهای ساحلی  و بالندگی اقتصادی  این مناطق هم جوار با زیست بوم دریایی می شود.

وی هدف اصلی استارتاپ ایونت دریابوم را تلاشی ساختارمند برای تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین و همچنین گامی بلند برای تبدیل بندر شهید حقانی به یک بندر مسافری خلاق دانست و تصریح کرد: موضوع محوری اولین گام این رویداد را نوآوری در خلق و توسعه کسب و کارها و استارتاپ های حوزه بندر، دریا و شهر ساحلی برشمرد.

محمدحسینی افزود: در این رویداد، فعالان کسب و کارهای دریامحور، پژوهشگران و کنشگران حوزه شهری و شهروندی، کنشگران فرهنگی، هنری و تشکل های مردم نهاد، فعالان حوزه گردشگری ساحلی و دریایی، کنشگران رسانه ای، صاحبان ایده و شهروندان خلاق حضور داشتند.

به گفته این مقام مسئول، صالح دریانورد رئیس پیشین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان، دکتر محمدامین فیض، رئیس پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس، رامین آذرمهر، پژوهشگر حوزه فرهنگ و تاریخ و رئیس سابق مرکز اسناد و پژوهشکده شهرداری بندرعباس،  محمد احمدی زاده، مدیر بندر شهید حقانی در این رویداد به بیان دیدگاه ها و راهکارهای تقویت هویت فرهنگی و تمدنی در میان جامعه محلی ساحل نشینان خلیج فارس با محوریت "گاه شماری دریایی" و "نوروز دریا" پرداختند.

وی تصریح کرد: در روز دوم این رویداد که با حضور فعالان شرکت‎ های دانش بنیان ، شهروندان خلاق و صاحبان ایده در محل برج فنّاوری هرمز( پارک علم  فنّاوری هرمزگان)، برگزار شد، مدیران و نمایندگانی از بنادر و دریانوردی، جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری ، اتاق بازرگانی و "نوید فلاحت" مدیر پروژه های هم آفرینی شهر باستانی بندر کنگ و جزیره قشم به بیان دیدگاه ها و انتقال تجارب خود به علاقه مندان حوزه کسب و کارهای نوپدید دریایی و ساحلی پرداختند.

در بخش دیگری از این رویداد کتاب "چکاندن دیریا در چشم"( مردم شناسی فرهنگی استان ساحلی و دریایی هرمزگان) نوشته بنیامین انصاری نسب (نویسنده، جامعه شناس و محقق حوزه مردم شناسی آیین های دریایی) رونمایی شد. همچنین فیلم مستند "نوروز دریا" ساخته فرشید ایران پرست به صورت اختصاصی برای شرکت کنندگان در این برنامه اکران شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: سايت خبری مانا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.