بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

تحریم‌ غرب علیه کشتیرانی ایران ناقض حقوق بشر است

​سرپرست سفارت ایران در انگلیس و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان جهانی دریانوردی، تحریم کشور های غربی علیه کشتیرانی ایران را غیر قانونی دانست و گفت: هر اقدامی که مانع دسترسی به نیاز های اساسی مانند غذا شود، ناقض اصول اساسی حقوق بشر است.

تحریم‌ غرب علیه کشتیرانی ایران ناقض حقوق بشر است
تین نیوز |

​سرپرست سفارت ایران در انگلیس و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان جهانی دریانوردی، تحریم کشور های غربی علیه کشتیرانی ایران را غیر قانونی دانست و گفت: هر اقدامی که مانع دسترسی به نیاز های اساسی مانند غذا شود، ناقض اصول اساسی حقوق بشر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، علی متین فر در نشست اعضای شورای سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) وابسته به سازمان ملل در لندن، تصمیم اتحادیه اروپا و انگلیس را منبعث از اغراض سیاسی دانست و ادعا های تازه و بهانه های آنان مبنی بر دخالت ایران در مناقشه میان روسیه و اوکراین را قویا رد کرد.

سرپرست سفارت ایران در انگلیس در این نشست افزود: این تحریم ها قوانین بین المللی را نقض می کند و اصول اساسی حاکمیت، انصاف و همکاری دریایی را که در روند تجارت بین المللی و ایمنی و امنیت دریایی ضروری است، تضعیف می سازد.

وی با مشکل ساز خواندن توسل به اینگونه اقدامات به عنوان ابزار فشار سیاسی افزود: عاملان این اقدام تلاش می کنند رفاه مردم ایران را هدف قرار دهند.

متین فر تصریح کرد: هر اقدامی که مانع دسترسی به نیاز های اساسی مانند غذا شود، ناقض اصول اساسی حقوق بشر است که بر حق زندگی، کرامت و دسترسی به منابع ضروری تاکید دارد.

نماینده دائم کشورمان نزد سازمان جهانی دریانوردی، رویکرد دولت انگلیس و سران اتحادیه اروپا را منعکس کننده استاندارد دوگانه آنها دانست و افزود: آنها همزمان با ادعای حمایت از چارچوب های بین المللی برای اطمینان از ایمنی و کارایی کشتیرانی جهانی رویکردی در پیش گرفته اند که عملیات دریایی را محدود و موانع غیرضروری برای بازرگانی آزاد پدید می آورد.

وی تحریم شرکت کشتیرانی را در تضاد مستقیم با اصول مندرج در ماده یک کنوانسیون سازمان بین المللی دریانوردی دانست و خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محفوظ داشتن حق خود برای اجرای اقدامات متقابل برای توقف این اقدامات غیرقانونی، معتقد است که چنین اقداماتی تنها موجب تعمیق بی اعتمادی می شود و تلاش ها برای حل مسالمت آمیز اختلافات و تقویت همکاری های دریایی را مختل می سازد.

انگلیس و اتحادیه اروپا دوشنبه 28 آبان ماه 1403 کشتیرانی ایران را با ادعای بی اساس و بدون ارائه اسناد و مدارک، به ارسال موشک به روسیه متهم و تحریم کردند. این در حالی است که فرماندهان نظامی اوکراین گفتند در صحنه نبرد هیچ نشانه ای از پرتاب موشک های ایرانی به اوکراین نیافتند.

انگلیس و اتحادیه اروپا پیش از این شرکت های هواپیمایی ایران را با اتهامات مشابه تحریم کردند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.