بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

شهرداری تهران با پول دولت نوسازی کرد

شهرداری تهران با پول دولت نوسازی کرد
تین نیوز |

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن انتقاد از سخنان یکجانبه شهردار تهران در حوزه نوسازی و بهسازی شهر تهران بیان کرد: اقدامات شهرداری تهران در حوزه نوسازی بر اساس 50 هزار تسهیلاتی بود که از سوی دولت و نظام بانکی پرداخت شد و در این دوره به انجام رسید.

 

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی در واکنش به طرح اطلاعات نادرست ارائه شده از سوی برخی کاندیداهای انتخاباتی در نخستین مناظره تلویزیونی اعلام کرد: متاسفانه آمار و ارقام ارائه شده در نخستین برنامه مناظره انتخاباتی بسیار مبالغه‌آمیز و غیرکارشناسی بود؛ به همین دلیل لازم است که اصلاح شود و نگرانی موجود در سطح جامعه که ناشی از این اطلاعات اشتباه است را برطرف سازد.

 

ایزدی در ادامه با تأکید بر اینکه بر اساس گزارش‌های موجود، آمار جمعیت ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی 91 شهر کشور در دهه 80 برابر با 6 میلیون نفر بوده است گفت: وزارت راه و شهرسازی در دولت یازدهم در ادامه این روند ضمن انجام مطالعات دقیق‌تری در 110 شهر کشور آمار جمعیت ساکن در سکونتگاه‌های غیر رسمی را 11 میلیون نفر برآورد می‌کند.

 

ایزدی افزود: عدد 19 میلیون اعلام شده به تمامی ساکنان مناطق ناکارآمد که در شرایط بدمسکنی هستند بازمی‌گردد و ارتباطی با آمار 11 میلیون جمعیت سکونتگاه‌های غیررسمی در کشور ندارد.

 

این مقام مسئول با توجه به سخنان برخی کاندیداهای انتخاباتی در طول این مناظره تلویزیونی درخصوص تحولات جمعیتی در کشور اعلام کرد: برخی می‌گویند تغییرات جمعیتی سکونتگاه‌های غیررسمی به طور مثال بین سال‌های 92 تا 95 اتفاق افتاده ولی باید بگوییم که واقعیت به گونه‌ دیگری است، درحقیقت افزایش رقم سکونتگاه‌ها در وهله اول ناشی از گسترش سطح مطالعات در کشور بوده که مشخصا با افزایش تعداد شهرهای مورد مطالعه، رقم جمعیت ساکن در این مناطق نیز افزایش یافت. از سوی دیگر نیز با انتشار آمار جمعیت سال ٩٥ شاهد ثبات نسبی جمعیت شهرهای کشور در طول سال‌های اخیر هستیم، بنابر این تحولات جمعیتی که موجب بروز و تشدید پدیده حاشیه‌نشینی بوده به سال‌های اخیر باز نمی گردد.

 

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با تاکید براینکه وزارت راه و شهرسازی به استناد مطالعات کارشناسی و برآوردهای دقیق، جمعیت ساکن در مناطق حاشیه‌نشین را در 110 شهر کشور 11 میلیون نفر اعلام می‌کند گفت: قطعا اعلام هر آماری خارج از این رقم، اعدادی مبالغه‌آمیز و غیرکارشناسی از سوی این وزارتخانه تلقی می‌شود.

 

ایزدی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از مطرح شدن معضل حاشیه‌نشینی به عنوان نخستین سوال کاندیداهای ریاست‌جمهوری در مناظره انتخاباتی و برجسته شدن اهمیت این مساله بیان کرد: با وجود اینکه این امر، اقدامی خوشحال کننده به شمار می‌رود ولی این نکته مهم وجود دارد که ببینیم از این امر در مناظرات از سوی برخی کاندیداهای حاضر استفاده ابزاری می‌شود و یا با نگاهی عمیق و کارشناسانه جهت یافتن مناسب‌ترین راه‌حل به آن نگاه نمی‌شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: به تصور من برخی کاندیداها برخوردی ابزاری با این بحث داشته و قصد دارند تا در بحبوحه انتخابات، اذهان عمومی را به شکل ناصحیح به سمت یکی از بزرگترین چالش‌های شهری موجود در کشور جلب کنند.

 

به گفته وی رفع این مشکل در یک دوره کوتاه مدت سه ماهه و یا سه ساله رفع نشده و در دوره انتخاباتی برطرف نخواهد شد.

 

این مقام مسئول ضمن ابراز خوشحالی نسبت به این که صدا و سیما و همچنین کمیته نظارت بر مناظرات به موضوعات و معضلات اجتماعی توجه می‌کنند گفت: من از این دوستان تقاضا دارم تا به مسئله از جنبه‌های بنیادی نگاه کرده و آن را یک روش کاری مداوم و طولانی مدت تلقی کنند. مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در ادامه سخنان خود با اشاره به این نکته که قطعا رفع مشکلات حاشیه‌نشینی نه تنها اقدامی گسترده و پیچیده به شمار می‌رود بلکه به همکاری تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط نیاز دارد، گفت: بسیاری از مطالب در مناظره انجام شده به صورت یک جانبه مطرح شده و عملکرد یک دستگاه مورد توجه بود، به طور مثال اعلام کردند که شهرداری در حوزه نوسازی و بهسازی شهری در دوره‌ای خاص موفق بوده، این درحالی است که اقدامات شهرداری تهران در حوزه نوسازی براساس ٥٣ هزار تسهیلاتی که از سوی دولت و نظام بانکی پرداخت شده بود به انجام رسید.

 

وی در ادامه اضافه کرد: من به هیچ عنوان منکر خدمات دستگاه‌هایی که در عرصه نوسازی و بهسازی فعالیت می‌کنند نیستم ولی از این موضوع دلخور می‌شوم که دستگاهی بخواهد یک طرفه قضاوت کرده و عملکرد سایر دستگاه‌ها را نادیده بگیرد.

 

به گفته این مقام مسئول اگر امر نوسازی در یک منطقه اتفاق افتاده و موفق شود قطعا با همراهی دستگاه‌های متعددی به انجام رسیده است.

 

ایزدی همچنین درباره سخنانی که درخصوص پروژه محله سیروس نیز در این مناظره ارائه شده بود گفت: این پروژه در دولت دهم آغاز شد و ما نیز در این دوره تلاش کردیم تا آن را به بهترین شکل ممکن به ثمر برسانیم؛ از سویی دیگر این پروژه‌ در طول ساخت هیچ‌گونه تخطی از طرح‌های مصوب نکرده و دارای پروانه ساخت از شهرداری تهران نیز بوده است.

 

وی در ادامه با تأکید براینکه رویکرد اصلی دولت نهم و دهم پروژه محور بوده است گفت: این درحالی است که دولت یازدهم همواره به دنبال پرهیز از این رویکرد بوده و تلاش می‌کند در محله سیروس به جای توجه صرف به ساخت یک پروژه به مسائل دیگری ازجمله خدمات‌رسانی در عرصه‌های زیرساخت، ساخت درمانگاه، پارک، کانون‌های فعالیت با کمک نهادهای مردمی و سایر نیازهای محله که منجر به ارتقای کیفیت زندگی در این مناطق می‌شود نیز توجه کند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.