بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
خدمتگزار خبر داد:

رشد ۹۷ درصدی تخلیه انواع کالاهای غیر نفتی در بندرامیرآباد

در خرداد ماه سال جاری ، تخلیه انواع کالاهای غیرنفتی در بندرامیرآباد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، از رشد۹۷ درصدیدر خرداد ماه سال جاری ، تخلیه انواع کالاهای غیرنفتی در بندرامیرآباد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، از رشد۹۷ درصدی برخوردار بوده است. برخوردار بوده است.

رشد ۹۷ درصدی تخلیه انواع کالاهای غیر نفتی در بندرامیرآباد
تین نیوز |

در خرداد ماه سال جاری ، تخلیه انواع کالاهای غیرنفتی در بندرامیرآباد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، از رشد۹۷ درصدی برخوردار بوده است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی بندر امیرآباد ؛ مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اعلام این خبر گفت؛ در ماه گذشته  ۱۳۲ هزار و ۶۵۷ تن انواع کالای غیر نفتی در بندر امیرآباد تخلیه شد  که در مقایسه با ۶۷ هزار و ۲۴۵ تن خرداد ماه سال ۹۵ ، رشد ۹۷ درصدی را نشان می دهد.

 علی خدمتگزار با بیان اینکه در خرداد ماه امسال تخلیه انواع غلات در بندرامیرآباد رشد چشمگیری داشته است؛ افزود: در همین مدت ، تخلیه  ذرت  با ۲۲۸ درصد رشد از ۱۶ هزار و ۶۱۸ تن در خرداد پارسال  به ۵۴ هزار و ۴۸۹ تن و نیز جو با ۱۳۷ در صد افزایش به مقدار ۴۶ هزار و ۱۴۴ تن  رسیده است .

وی همچنین گفت: تخلیه محصولات کشاورزی ، دامی و احشام در ماه گذشته به میزان ۱۳ هزار و ۵۲۷ تن بوده که در مقایسه با هزار و ۳۹۶ تن مدت مشابه سال گذشته ، ۸۶۹ درصد رشد داشته است.

مدیر بندرامیرآباد با اشاره به اینکه کالاهای غیرنفتی دیگری نیز با رشد ۱۰۰ درصدی از قبیل سویا ، چوب و تخته در بندر امیرآباد تخلیه شده است اظهار داشت مواد نفتی و روغن نباتی وحیوانی بخش دیگری از کالاهایی هستند که خرداد سال جاری در بندر امیرآباد تخلیه شده است.

هم‌چنین با پایان یافتن عملیات دمونتاژ، حمل، مونتاژ و راه‌اندازی یک دستگاه جرثقیل لیبهر LHM۱۰۰ با ظرفیت ۳۵ تن در بندر امیرآباد، توان عملیاتی این بندر ۱۵ درصد افزایش یافت .

مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با اعلام این خبر گفت: یک دستگاه جرثقیل موبایل ساحلی۳۵ تنی LHM۱۰۰  با موافقت هیئت عامل سازمان بنادرودریانوردی به منظور استفاده بهینه از تجهیزات ، از بندر امام خمینی (ره) به بندر امیرآباد با موفقیت انتقال یافت.

 علی خدمتگزار همچنین افزود قرارداد دمونتاژ ، حمل، مونتاژ و راه اندازی این جرثقیل توسط کارشناسان فنی بندر امیرآباد تنظیم و پس از طی مراحل قانونی، با نظارت این بندر به مرحله اجرا رسید.

وی در پایان، با بیان اینکه اجرای این پروژه توسط متخصصین داخلی صرفه جویی ۷۰ درصدی هزینه ها را در پی داشت تأکید کرد بهره گیری از دانش فنی مهندسین ایرانی، به عنوان یکی از ویژگی‌های این پروژه، نمونه ای از اقتدار علمی و فنی کشور به شمار می آید.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.