جایگاه دوم ایران در تفاهم نامه منطقه ای اقیانوس هند
این تفاهمنامه به دنبال ایجاد مکانیزم هماهنگ بازرسی ها و کنترل های بندری در محدوده جغرافیایی اقیانوس هند است.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر از «کسب جایگاه دوم ایران در تفاهم نامه منطقه ای اقیانوس هند»، در پی بازرسی از ۵۷۷ فروند کشتی با پرچم خارجی در سال ۲۰۱۸ میلادی خبر داد.
به گزارش تیننیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نادر پسنده مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر با اشاره به آخرین گزارش سالانه دبیرخانه تفاهم نامه هند گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس شاخصهای مهم «بازرسی و کنترل گسترده کشتیهای خارجی در سال گذشته میلادی»، «تهیه دستورالعمل های بازرسی بر اساس الزامات کنوانسیون های بین المللی» و «اعزام مدرسان ایرانی به سه دوره آموزشی تخصصی بین المللی»، با پشت سر گذاشتن کشورهایی همچون فرانسه، هند، آفریقای جنوبی، در رتبه دوم تفاهمنامه منطقهای اقیانوس هند قرار گرفت.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه کشور استرالیا در رتبه اول این تفاهم قرار دارد، تصریح کرد: تفاهمنامه منطقهای اقیانوس هند (IOMOU)، با هدف ارتقای ایمنی دریانوردی و حفظ محیطزیست دریایی، در سال ۱۹۹۸میلادی با عضویت ۱۵ کشور شروع به کار کرد.
به گفته نادر پسنده، این تفاهمنامه به دنبال ایجاد مکانیزم هماهنگ بازرسی ها و کنترل های بندری در محدوده جغرافیایی اقیانوس هند است.