◄ ضرورت چابکسازی فرآیند خروج کالا از بنادر کشور
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: چابکسازی فرآیندهای خروج کالا و همافزایی دستگاههای مربوطه با در نظرگیری شرایط ویژه کشور از جمله راهکارهایی است که میتواند تأثیر مثبتی در تسریع و تسهیل خروج کالا ایجاد کند.
محمدعلی حسن زاده در نشست بررسی فرآیند ترخیص کالا از بندر امام خمینی(ره) با تأکید بر لزوم کاهش هزینه های مازاد که بر اثر برخی ناهماهنگی ها و مشکلات در فرآیند خروج کالا ایجاد می شود، اظهار داشت: لازم است همه نیروهای اثرگذار در فرآیند ورود، بازرسی، کنترل کیفی، خروج و حمل کالا در تمامی بخش ها نقاط آسیب زا و مشکل دار را شناسایی کرده و از بروز هزینه های بیشتر و افزایش قیمت نهایی برای مصرف کننده جلوگیری کنند تا کالاهای اساسی با هزینه کمتری به دست هموطنان برسد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، وی خاطرنشان کرد: توزیع متناسب ورود محموله های کالای اساسی در کشور، بهره گیری بهینه و مطلوب از ظرفیت های دریایی و بندری، تجمیع مراکز نمونه برداری دستگاه های مختلف در یک نقطه، کاهش مدت زمان فرآیند نمونه برداری، واگذاری بخشی از امور تصدی گری به نیروهای واجد صلاحیت مقیم در بندر، بهره گیری از ابزارهای تشویقی جهت جذب و بهره گیری حداکثری از ناوگان جاده ای و فعال سازی دیگر بخش های ظرفیت های حمل و نقل از جمله پیشنهادها برای تسریع خروج کالا از بنادر است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اذعان داشت: دولت برای کاهش مدت ماندگاری محموله های کالاهای اساسی تلاش بی وقفه می کند.
حسن زاده گفت: چابک سازی فرآیند های خروج کالا و هم افزایی دستگاه های ذیربط با لحاظ کردن شرایط ویژه کشور از جمله راهکارهایی است که می تواند تأثیر مثبتی در تسریع و تسهیل خروج کالا ایجاد کند.
وی اظهار امیدواری کرد: با تصویب پیشنهادها در سطوح و مراجع بالاتر دستگاه های ذی ربط و با استفاده از اختیارات مدیران ارشد در آن دستگاه ها، به زودی شاهد بهبود فرآیند خروج کالا خواهیم بود.