◄ رشد ٣٤٤ درصدی کالاهای ترانزیت شده از بندر شهید کلانتری چابهار
بندر چابهار؛ جایگاه خود را در چهارراه ترانزیت منطقه ای به دست آورده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: با ورود کالاهای کشور ترکمنستان به بندر چابهار، این بندر می تواند به عنوان دروازه ورود کالاهای کشورهای منطقه CIS و بازارهای جهانی نقش آفرینی کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، بهروز آقایی اظهار داشت: بارگیری محموله کود شیمیایی ترانزیتی از کشور ترکمنستان به مقصد هندوستان صورت پذیرفت.
وی با بیان اینکه این اتفاق بر اهمیت این بندر جهت ایفای نقش مثبت در کریدور ترانزیتی شمال-جنوب صحه گذاشته است، گفت: ارسال محموله های ترانزیتی از بندر چابهار به سایر بنادر جهان می تواند به تقویت همکاری های دو و چند جانبه بین ایران و سایر کشورهای منطقه بیافزاید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: بندر چابهار می تواند با توجه به ظرفیت های ایجاد شده، نسبت به توسعه حمل و نقل و کریدورهای ترانزیتی، دسترسی مؤثر کشورهای CIS به بازارهای جهانی را از طریق کوتاهترین و امن ترین مسیرها فراهم کند.
وی تأکید کرد: رشد ٣٤٤ درصدی آمار کالاهای ترانزیت شده از طریق بندر شهید کلانتری چابهار در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز نشان می دهد این بندر جایگاه خود را در چهارراه ترانزیت منطقه ای به دست آورده و با سرعت در حال افزایش است.
آقایی خاطرنشان کرد: کشورهای عضو CIS دارای معادن عظیم زغال سنگ، مس، نیکل، سرب، آلومینیوم، روی، منگنز، طلا، نقره و آهن و همچنین محصولات کشاورزی تولیدی در این منطقه شامل گندم، جو، دانه های روغنی (سویا، تخم پنبه دانه، دانه آفتابگردان)، میوه و سبزیجات هستند که جهت ورود به بازارهای جهانی می توانند از پتانسیل های بندر شهید بهشتی و کلانتری چابهار استفاده کنند.