بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

◄ ظرفیت خالی موسسات آموزشی دریایی و ورود بازیگر جدید به این عرصه

موسسات آموزشی فعلی، سال‌هاست با حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت اسمی در حال فعالیت هستند.

تین نیوز |

اگرچه مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی معتقد است مشاغل متنوعی در حوزه دریا وجود دارد که به بخش زیادی از آن پرداخته نشده است و با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای می توان از ظرفیت های خالی موجود استفاده کرد اما برخی کارشناسان این اقدام سازمان بنادر را اشتباه قلمداد می کنند.

به گزارش تین نیوز، به اعتقاد کارشناسان در حالی که موسسات آموزشی فعلی، سال هاست با حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت اسمی در حال فعالیت هستند، تقویت آنها ضروری تر از وارد کردن سازمان فنی و حرفه ای به حوزه آموزش در حوزه دریا، فراساحل و بنادر است.

کارشناسان معتقدند این اقدام بدان معنی است که سازمان بنادر و دریانوردی به جای تقویت و اصلاح موسسات آموزشی فعلی در حوزه دریا، فراساحل و بنادر (دانشگاه ها و مراکز آموزشی)، بازیگری جدید را به میدان وارد می کند.

به گفته آنان موسسات آموزشی فراوانی د رحوزه دریا، فراساحل و بنادر در کشور به وجود آمده که  ظرفیت خالی دارند، با این وجود سازمان بنادر و دریانوردی با سازمان آموزش فنی و حرفه ای، تفاهم نامه منعقد می کند.

این کارشناسان معتقدند دخالت سازمان بنادر در فعالیت موسسات آموزشی به هیچ وجه درست نیست ضمن این که سازمان آموزش فنی و حرفه ای دانش دریایی ندارد.

به گزارش تین نیوز، بر اساس خبری که پنجم مرداد ماه در سایت سازمان بنادر و دریانوردی منتشر شد، مدیرعامل این سازمان در حاشیه مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای، عنوان کرد: ظرفیت های متعدد و گسترده ای در دریا و نوار ساحلی کشور وجود دارد که می توان با همکاری مجموعه های مختلف و به خصوص سازمان آموزش فنی و حرفه ای آن را بالفعل کرد.

محمد راستاد با بیان اینکه دریایی از فرصت ها در حوزه بندر و دریا وجود دارد و البته وجود مشاغل زیاد که هنوز به آن پرداخت نشده است، افزود: حرف متنوعی در حوزه دریا وجود دارد که در تمام این سال ها به بخش زیادی از آن پرداخته نشده است، بدین جهت با ظرفیت هایی که در سازمان آموزش فنی و حرفه ای وجود دارد می توان مشاغل جدیدی را ایجاد کرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ظرفیت های که در دریا و نوار ساحلی وجود دارد به طور قطع بسیار بیشتر از آن چیزی است که اکنون مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد.

وی افزود: پتانسیل قابل توجهی در بخش دریا وجود دارد که می توان جمعیت را به سمت آن سوق داد؛ در حال حاضر با بضاعت موجود در نوار ساحلی کشور و با حضور اپراتورها و سرمایه گذارانی که در صنایع ارزش افزوده تولیدی حضور پیدا کردند برای ۳۵ هزار نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

راستاد با بیان اینکه در حوزه دریانوردی شاهد اتفاق های خوب و مثبتی هستیم، گفت: ۱۲۰ هزار دریانورد در قالب کنوانسیون های بین المللی گواهینامه شایستگی دریافت کردند و این در حالی است که در بخش صنایع دریایی ظرفیت های خالی وجود دارد که با وجود پتانسیل های بالا هنوز از آن استفاده نشده است.

وی گفت: اطمینان دارم به واسطه تجربه و ظرفیت هایی که در سازمان آموزش فنی و حرفه ای وجود دارد می توان از ظرفیت های خالی که وجود دارد بیش از گذشته استفاده کرد و در جهت تقویت نیروی انسانی گام برداشت.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید