◄ تخلفات مالی در سازمان بنادر و دریانوردی زیر ذره بین کمیسیون اصل 90
موضوعات حمله نرم افزاری به سامانه سازمان بنادر، شرکت های زیرمجموعه سازمان و نوع ارتباط و قراردادهای آنها، انتصابات و برخی از تخلفات مالی مدیران و کارکنان و همچنین موضوع عقد قراردادهای خارجی سازمان با شرکت های خارجی مورد بررسی قرار گرفت.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از بررسی شکایات وارده به طرز کار سازمان بنادر و دریانوردی در جلسه این کمیسیون خبر داد.
به گزارش تین نیوز، بر اساس خبری که روز دوشنبه دوم آبان ماه امسال، ایسنا منتشر کرد: علی خضریان گفت: در این جلسه مقرر شد دستگاه های نظارتی به طور کامل بر حسن اجرای اصلاحات و مسائل فنی نظارت کنند.
وی در توضیح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ در خصوص شکایات وارده به طرز کار سازمان بنادر عنوان کرد: این جلسه در ادامه جلسات رسیدگی به این پرونده در سطح کمیسیون و کارگروه برگزار شد.
او افزود: موضوعات حمله نرم افزاری به سامانه سازمان بنادر، شرکت های زیرمجموعه سازمان و نوع ارتباط و قراردادهای آنها، انتصابات و برخی از تخلفات مالی مدیران و کارکنان و همچنین موضوع عقد قراردادهای خارجی سازمان با شرکت های خارجی مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس، طی جلسات گذشته موضوعات حمله نرم افزاری به سامانه و بررسی شرکت های زیرمجموعه سازمان بنادر با تشکیل کارگروهی از حسابرسان، بازرسان و کارشناسان دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی بررسی شد.
خضریان تاکید کرد: در این جلسه موضوع انتصابات و همچنین عقد قراردادهای خارجی با حضور مدیران ارشد سازمان بنادر و نهادهای نظارتی مورد بررسی قرار گرفت و میهمانان نظرات و گزارشات خود را ارائه کردند.
اما ماجرای شکایت از سازمان بنادر و دریانوردی چیست؟ برای اطلاع از جزئیات این موضوع به دی ماه سال 1400 برمی گردیم.
20 دی ماه 1400 بود که جلسه کمیته فنی، عمرانی و اقتصادی کمیسیون اصل نود مجلس بررسی پروندهها و شکایات واصله از سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد.
به گزارش تین نیوز، آن چنان که در آن زمان در وب سایت علی خضریان نوشته شد: در این جلسه رئیس سازمان بنادر، مدیرانی از این سازمان و همچنین مسئولان سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، در این جلسه به ۷ موضوع شکایت در دو پرونده از مجموع ۵ پرونده شکایات واصله به کمیسیون پرداخته شد.
این گزارش می افزاید: هک سامانه بنادر، شکایت تعدادی از پیمانکاران از سازمان بنادر، واگذاری بندر نفتی خلیج فارس به شرکتی با عنوان بناگستر کرانه و نقش برخی از مدیران سابق سازمان بنادر در این شرکت، نقایص موجود در آئیننامه معاملات سازمان بنادر به خصوص ماده ۳۶ آن و لزوم اصلاحات در آن و همچنین موضوع فیشهای حقوقی، پاداشهای فصلی و سالانه و سطح پرداختی به مدیران این سازمان و عدم ثبت اطلاعات در سامانه شفافیت حقوق و دستمزد و همچنین بررسی سفرهای خارجی به ویژه سفرهای غیرضروری و بیضابطه صورت گرفته و مسائل مربوط به سازمان بازنشستگی و وضعیت تخلفات در شرکت های زیر مجموعه سازمان بنادر از قبیل هدایت کشتی و واگذاری اراضی در بندر شهید رجایی به شرکت دریا پیکر ساحل و اقدامات و مسایلی از این دست از جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.