واگذاری ۲۶ پایانه بندری کشور به بخش خصوصی
از سال ۸۲ به عنوان زمان آغاز طرح واگذاری پایانه های بندری به بخش خصوصی، تاکنون ۲۶ پایانه بندری به بخش خصوصی واگذار شده است.
علیرضا آذرباد گفت: از سال ۸۲ به عنوان زمان آغاز طرح واگذاری پایانه های بندری به بخش خصوصی، تاکنون ۲۶ پایانه بندری اعم از پایانه های کانتینری، جنرال کارگو و غلات به بخش خصوصی واگذار شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رئیس اداره امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی چهارشنبه ۱۰ خرداد در نشست تخصصی حمل و نقل و نگهداری کالاهای خطرناک در بندر بوشهر اظهار کرد: این واگذاری ها در اجرا اصل ۴۴ قانون اساسی است که همچنان این روند در بنادر کشور تداوم دارد.
وی بیان کرد: اکنون ۱۸ شرکت کار راهبری پایانه های عملیاتی بنادر را بر عهده دارند که این پایانه ها عملیات باربری و انبارداری در بنار جنوب و علاوه بر این ها خن کاری در بنادر شمالی را بر عهده دارند.
رئیس اداره امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در فرایند واگذاری پایانه های بندری به بخش خصوصی تمامی فعالیت های تصدی گری در قالب قرارداد به بخش خصوصی واگذار شدند که این روند به ارتقا کیفیت خدمات بندری و رضایت مندی مشتریان منتج شده است.
آذرباد افزود: در این قراردادها سعی شده تا تمامی الزام ها برای انجام بهینه خدمات بندری پیش بینی شود.
وی گفت: نظارت بر اجرای دقیق مفاد و تعهدات بخش خصوصی در قراردادهای بندری و ارزیابی عملکرد آنها از اهم موضوع های است که به بهبود ارائه خدمات منجر شده است.
آذرباد ادامه داد: مشتریان بندری اکنون با بخش خصوصی روبرو هستند که سازمان بنادر و دریانوردی به سهم خود هموار تلاش دارد قراردادها به نحوی تنظیم شود که رضایت مندی حداکثری مشتریان سازمان تامین شود.
وی اضافه کرد: این قراردادها هر ساله مورد بازنگری قرار می گیرد تا با نظارت دقیق بر مفاد این قراردادها با رویکردی برد - برد خدمات بندری به بهترین نحو ممکن محقق شود و سوانح و چالش ها به کمترین میزان ممکن برسد.
آذرباد تصریح کرد: در حوزه خدمات بندری، از حیث کنترل و نظارت بر رعایت استانداردها و شناسایی انحراف احتمالی بسیار مهم و ضرورتی اجتناب ناپذیر است چراکه در غیر این صورت اختلال جدی در فعالیت ها رقم می خورد.
در این نشست تخصصی دکتر هاشمی در تشریح دستور العمل های حمل و نقل و نگهداری کالاهای خطرناک توضیحاتی برای حاضران ارائه کرد.