بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

موجودی کارت سوخت و تجهیزات جایگاه ها افزایش می یابد

با امضای قراردادهای پرشمار برای تأمین کارت و تجهیزات سامانه هوشمند سوخت که با شرکت های داخلی امضا شده، افزون بر تأمین نیاز روزانه، موجودی کارت سوخت و تجهیزات جایگاه ها نیز افزایش یافته است.

موجودی کارت سوخت و تجهیزات جایگاه ها افزایش می یابد
تین نیوز |

علی اکبر عرب عامری با تشریح اقدام های انجام شده در مدیریت بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از ابتدای دولت سیزدهم گفت: با امضای قراردادهای پرشمار برای تأمین کارت و تجهیزات سامانه هوشمند سوخت که با شرکت های داخلی امضا شده، افزون بر تأمین نیاز روزانه، موجودی کارت سوخت و تجهیزات جایگاه ها نیز افزایش یافته است.

به گزار ش تین نیوز به نقل از ایران جیب، عرب عامری افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی یک شرکت با پایه بازرگانی است که اصلی ترین مقوله در این حوزه، فروش است و پنج فرآورده اصلی داخلی در این شرکت نرخ گذاری و فروش انجام می شود و در مدت دو سال اخیر، تلاش شده است اقدام هایی را برای سامان دهی فروش فرآورده و کالا انجام دهیم.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از وصول 50 درصد مطالبات وجوه مربوط به فروش سوخت به شرکت های هواپیمایی و تغییر شیوه فروش سوخت از اعتباری به پیش خرید در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: با امضای قراردادهای پرشمار برای تأمین کارت و تجهیزات سامانه هوشمند سوخت که با شرکت های داخلی امضا شده، افزون بر تأمین نیاز روزانه، موجودی کارت سوخت و تجهیزات جایگاه ها نیز افزایش یافته است.

وی درباره میزان فروش سوخت در سال ۱۴۰۱ گفت: در بنزین ۱۶ درصد فروش بیشتر، در نفت گاز، ۱۰ درصد بیشتر و در سوخت هوایی نیز با توجه به افول دوساله شیوع ویروس کرونا، حدود ۲۰ درصد افزایش داشته ایم.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با تأکید بر اینکه بحث فروش در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در دو مقوله فروش داخلی و مرزی پیگیری می شود، بیان کرد: فروش داخلی با نرخ های مصوب دولت و در گروه حمل ونقل و مصرف کنندگان انجام می شود، قیمت های حوزه نفت گاز و هوایی نیز بر اساس مصوبه سال ۹۸ از سال های گذشته مشخص است. روزانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین و حدود ۸۴ میلیون لیتر نفت گاز به فروش می رسد که از این میزان حدود ۶۰ میلیون لیتر آن در بخش حمل ونقل و با نرخ ۳۰۰ تومان عرضه می شود.

عرب عامری با اشاره به اینکه در مصوبات بودجه دو سال اخیر، نرخ سوخت مصرف کنندگان صنایع بر اساس ۱۰ درصد نرخ گاز طبیعی خوراک پتروشیمی ها محاسبه می شود، افزود: بر این اساس قیمت ها متفاوت شده و سال گذشته نرخ نفت کوره ۳۰۰ تومانی، ۵۷۰ تومان و امسال ۱۳۰۰ تومان شد، بنابراین در فروش داخلی تابع مصوبات هستیم. در بخش فروش مرزی نیز نرخ گذاری تابع مصوبه دولت است، اما نرخ های متفاوتی (۹۰ درصد نرخ نخستین جایگاه کشور مقابل) در کل کشور داریم که این نرخ ها از ۳ هزار تومان تا ۴۳ هزار تومان در مرزهای مختلف متفاوت است، البته در کمیته استانداری مشخص و پس از آنالیز در شرکت پخش، در سیستم فروش اعمال می شود.

وی تأکید کرد: بحث عرضه در بورس داخلی را نیز داریم که ۹۰ درصد آن نفت سفید است. برخی صنایع نیز هستند که ماده اولیه برخی محصولات را تولید می کنند که نفت سفید، خوراک اصلی آنها است. در این حوزه، عرضه با توجه به تعداد مصرف کنندگان به صورت ماهانه یا فصلی است. قیمت پایه یا فوب لحاظ می شود که آن هم یکی از منابع فروش داخلی ما محسوب می شود.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تصریح کرد: نرخ فروش هوایی را دولت مشخص می کند که در بحث هواپیماهای خارجی، مطابق مصوبات خودمان اعلام می شود. برای نمونه قیمت سوخت ATK در داخل ۶۰۰ تومان و برای هواپیماهای خارجی در دوره مورد بررسی ۲۴ تومان بوده است. درآمد حاصل از تمامی این موارد مستقیم به خزانه واریز می شود و هیچ واسطه ای وجود ندارد و دولت از آن منابع مصرف می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.