بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
حمل‌ونقل جاده‌ای در هفته‌ گذشته:

ایران خواستار تسریع هند در احداث خط آهن چابهار- زاهدان است

اقدامات راه‌آهن بر اساس تدبیر و اندیشه‌ پیش رود، موافقت هیئت دولت با امضای موافقت‌نامه ریلی با افغانستان، اعلام آمادگی راه‌آهن برای جابه‌جایی دانش‌آموزان در اردوهای آموزشی، امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و راه‌آهن سایر عناوین مهم جاده‌ای در هفته گذشته به شمار می رود.

ایران خواستار تسریع هند در احداث خط آهن چابهار- زاهدان است
تین نیوز |

اقدامات راه‌آهن بر اساس تدبیر و اندیشه‌ پیش رود، موافقت هیئت دولت با امضای موافقت‌نامه ریلی با افغانستان، اعلام آمادگی راه‌آهن برای جابه‌جایی دانش‌آموزان در اردوهای آموزشی، امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و راه‌آهن سایر عناوین مهم جاده‌ای در هفته گذشته به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی مهمترین عناوین ریلی در هفته گذشته به شرح زیر است:

ایران خواستار تسریع هند در احداث خط آهن چابهار- زاهدان است

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایه گذاری ۱.۵ میلیاردی با هند برای احداث راه آهن چابهار- زاهدان اظهار کرد ایران خواستار تسریع هند در احداث هرچه سریعتر راه آهن چابهار- زاهدان است.

وی با اشاره به اعتبار ۴۵۰ میلیون دلاری هند برای خرید ۲۵۰ هزار تن ریل اظهار کرد ۱۵۰ هزار تن از این ریل ها تحویل ایران شده است. خادمی اظهار کرد به طرف هندی پیشنهاد داده شده که ۱۰۰ هزار تن باقیمانده ریل را با همکاری طرف هندی در ذوب آهن اصفهان تولید شود.

اقدامات راه‌آهن بر اساس تدبیر و اندیشه‌ پیش رود

مدیر عامل راه آهن گفت: اگر راه آهن کشور خواهان رونق یافتن بیش از گذشته است ، لازم است کارکنان و مدیران ، در هر مسئولیتی که باشند، کارها را براساس تدبیر، تفکر و عمق اندیشه پیش ببرند.

وی تاکید کرد: اصل همه حرف ها حسن تدبیر است و اگر خداوند تقدیر کرده حتما با حسن تدبیر به لذت و روزگار خوش خواهیم رسید.

لزوم رفع موانع گمرکی، افزایش حمل کانتینری و تدوین راهکارهای جذب حمل ریلی محمولات بندر شهید رجایی

قائم مقام راه آهن در نشست مشترک راه آهن و سازمان بنادر و دریانوردی بر افزایش سهم حمل و نقل کانتینری، رفع موانع گمرکی و راهکارهای جذب محمولات به سمت حمل ریلی از منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی تاکید کرد.

همچنین قائم مقام راه آهن در نشست مشترک بر افزایش میزان تخلیه و بارگیری بخصوص راه اندازی قطارهای مستقیم و برنامه ای کانتینری از بندر شهید رجایی به سایر مقاصد اشاره و تاکید کرد.

راه‌اندازی قطار باری چین به ایران

معاون بهره‌برداری و سیر و حرکت راه‌آهن از راه اندازی قطار باری چین به ایران خبرداد و گفت: این قطار حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز به مرز اینچه برون رسیده و از این مرز وارد خاک ایران خواهد شد.

وی افزود:پس از ماهها گفت و گو و تلاش با طرف های ترکمنستان ،قزاقستان و چین ؛برای اولین بار نرخ حمل واحد کانتینر در کریدور چین به ایران توافق و پس ازآن براساس مذاکره با ۳ منطقه آزاد چین مقرر شد قطار چین به ایران راه اندازی شود .

موافقت هیئت دولت با امضای موافقت‌نامه ریلی با افغانستان

هیات وزیران پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی را در مذاکره، پیش امضاء و امضای موقت موافقت‌نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی افغانستان را پذیرفت.

در مصوبه نهایی شده از سوی هیات دولت براساس روابط دوستی دیرین حسن‌تفاهم، حسن همجواری و همکاری سودمند متقابل با اهمیت دادن به هماهنگی فعالیت‌های راه‌آهن دو کشور ۱۲ بند به عنوان اصول اصلی موافقت‌نامه دو دولت در دستور کار قرار گرفته است.

مذاکره با روس‌ها برای فاینانس ۱.۷ میلیارد یورویی برقی کردن راه‌آهن گرمسار- گرگان- اینچه‌برون

مازیار یزدانی گفت: با طرف روسی برای فاینانس ۱.۷ میلیارد یورویی پروژه برقی کردن راه‌آهن گرمسار- گرگان- اینچه برون درحال مذاکره هستیم که تفاهمنامه‌ای برای تامین این فاینانس بین روسای جمهور دو کشور به امضا رسیده است.

معاون فنی و امور زیربنایی راه آهن با بیان اینکه برای تامین این فاینانس بین روسای جمهور دو کشور تفاهمنامه‌ای به امضا رسیده است، گفت: برای نهایی شدن قرارداد فاینانس ۱.۷ میلیارد یورویی بین ایران و روسیه باید پیوست فنی قرارداد قطعی شود که پیش بینی می شود تا سه ماه آینده این پیوست تکمیل شود.

اعلام آمادگی راه‌آهن برای جابه‌جایی دانش‌آموزان در اردوهای آموزشی

میر حسن موسوی معاون مسافری راه‌آهن با ابراز همدردی و عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان نخبه هرمزگانی از آمادگی کامل راه‌آهن به منظور جابه‌جایی دانش آموزان در اردوهای آموزشی در کلیه نقاطی که به خط ریلی متصل است خبر داد.

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و راه‌آهن

تفاهم‌نامه همکاری مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به امضای حسین افشین معاون پژوهش‌های تولیدی-زیربنایی مرکز و سعید رسولی عضو هیات‌مدیره راه‌آهن رسید.

حسین افشین در این نشست تقویت حمل و نقل ریلی را از اولویت‌های توسعه کشور دانست و گفت: یکی از اولویت‌های کاری که در دستور کار مجلس و مرکز قرار گرفته موضوع حمل و نقل به ویژه حمل‌و‌نقل ریلی است که امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند به پیشبرد این موضوع کمک کند.

 

منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.