رقابت سه فرودگاه قطب گردشگری برای پیوستن به رنکینگ جهانی
مدیر پروژه نظارت برکیفیت خدمات فرودگاهی (ASQ) با بیان اینکه رتبه فرودگاهها در رنکینگ جهانی وجهه و اعتبار کشورشان است از حضور آبرومندانه و کسب رتبههای عالی فرودگاه مشهد در ASQ خبر داد.
مدیر پروژه نظارت برکیفیت خدمات فرودگاهی (ASQ) با بیان اینکه رتبه فرودگاهها در رنکینگ جهانی وجهه و اعتبار کشورشان است از حضور آبرومندانه و کسب رتبههای عالی فرودگاه مشهد در ASQ خبر داد.
بهمن باقری در گفتگو با روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه فرودگاه مشهد تاکنون در چهار دوره سه ماهه در برنامه جهانی ASQ شرکت کرده و توانسته است رتبههای خوبی را در میان 80 فرودگاه هم رده خود کسب کند، گفت: در برنامه ASQ پرسشنامهای از کانادا در اختیار دفتر نظارت بر کیفیت خدمات فرودگاهی قرار میگیرد که شامل نظرسنجی از مسافران درباره کیفیت خدمات است، این نظرات جمعآوری و برای بررسی به کانادا ارسال میشوند تا تبدیل به گزارش آماری و بررسی در رنکینگ جهانی شوند. این بررسی و گزارش آماری رتبه فرودگاه مشهد را در آیتمهای مختلف در میان فرودگاههای هم ردهاش در دنیا (فرودگاههای دارای کمتر از 15 میلیون مسافر) مشخص میکند.
وی گفت: تاکنون فرودگاه مشهد توانسته است در برخی آیتمها مقام اول و دوم منطقه را کسب کند و در سطح جهانی نیز در میان 80 کشور رتبههای اول تا بیستم را به خود اختصاص داده است.
مدیر پروژه ASQ فرودگاههای کشور افزود: البته برای ما حفظ رتبههای خوب در رنکینگ جهانی اهمیت بیشتری از کسب این رتبهها دارد.
باقری همچنین خبر داد: در فصل آخر 2017 همزمان با پاییز 96، فرودگاه مهرآباد نیز وارد رنکینگ خواهد شد. به این منظور 50 درصد پرسشنامه را در اختیار مسافران این فرودگاه قرار دادهایم و در پایان پاییز پرسشنامههای تکمیل شده را برای بررسی به کانادا ارسال میکنیم.
وی با بیان اینکه این برنامه جهانی از سال 2006 فعال شده و تاکنون داوطلبانه بوده است، گفت: آمار بالای حضور فرودگاههای یک کشور درASQ به نوعی وجهه و اعتبار آن کشور است و در جذب مسافران بیشتر و انتقال فرهنگ آن جوامع نقش مهمی دارد. اکنون فرانسه پنج و چین هفت فرودگاه فعال در ASQ دارند و ما نیز در تلاشیم تعداد فرودگاههای رنکینگ جهانی خود را افزایش دهیم.
وی افزود: خوشبختانه سه فرودگاه شهرهای قطب گردشگری ما شامل اصفهان، شیراز و تبریز دارای ظرفیتهای خوبی برای اجرای برنامه ASQهستند و به زودی یکی از این فرودگاهها آماده حضور در رنکینگ جهانی میشوند.
باقری درباره وظایف و ماموریتهایی دفتر نظارت بر کیفیت خدمات فرودگاهی (ASQ) توضیح داد: این دفتر به تدوین و استقرار نظام رتبهبندی فرودگاههای کشور از نظر سطح ارائه خدمات مطابق استانداردهای بینالمللی میپردازد و ناظر رشد هماهنگ کیفیت خدمات فرودگاهی است که به تهیه گزارشهای دورهای و ادواری از طریق استقرار نظام سنجش نظرات و انتظارات مسافران و شناسایی گلوگاههای توسعه خدماترسانی و انجام پیگیریهای لازم در راستای جلب رضایت مسافران میپردازد.