◄ رای اولیه دادگاه علیه مدیرعامل پیشین شرکت فرودگاه ها/ محکومیت رضا نخجوانی به منع خروج از کشور و انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی
در پی شکایت دو نفر از قضات دیوان عدالت اداری، از رضا نخجوانی مدیرعامل پیشین شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، قاضی شعبه ۱۰۵۹ دادگاه کیفری مجتمع قضایی کارکنان دولت به محکومیت نخجوانی رای داد.

در پی شکایت دو نفر از قضات دیوان عدالت اداری، از رضا نخجوانی مدیرعامل پیشین شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، قاضی شعبه ۱۰۵۹ دادگاه کیفری مجتمع قضایی کارکنان دولت به محکومیت نخجوانی رای داد.
به گزارش تین نیوز، شعبه ۱۰۵۹ دادگاه کیفری مجتمع قضایی کارکنان دولت با استناد به تبصره ماده ۱۸ و مواد ۲۱۱، ۱۶۰ ،۱۴۴ ،۱۳۴،۱۹،۱۸ ، ۱۰، ۲ و ۱ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ و اصلاحات و الحاقات آن، مواد ۶۹۸، ۶۹۷، ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و اصلاحات و الحاقات آن و تصویب نامه هیئت وزیران مصوب ۱۴۰۳ در راستای ماده ۲۸ قانون اشاره شده، حکم به پرداخت یک فقره جزای نقدی به میزان ۸۰۰ میلیون ریال در حق صندوق دولت صادر کرده است.
همچنین بابت دو فقره بزه نشر اکاذیب، حکم به تحمل یک فقره حبس تعزیری به میزان یک سال صادر کرده است.
به گزارش تین نیوز دادگاه همچنین بابت دو فقره بزه توهین به کارمندان دولت به سبب انجام وظیفه قانونی، حکم به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری در محل اجرای احکام کیفری صادر و اعلام کرده است ( مجازات اشد اجرا می گردد)، اما از آنجایی که دادگاه مجازات مذکور را جهت اصلاح و بازسازگاری محکوم علیه کافی ندانسته است، به استناد ماده ۲۳ و تبصره ۱ آن ماده از قانون ذکر شده، نامبرده به مدت دو سال به منع خروج از کشور و انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی محکوم شده و اعلام می گردد رای صادره حضوری محسوب می شود و ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ، قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان تهران است.
گزارش خبرنگار تین نیوز حاکی است: شکایت از رضا نخجوانی به دلیل متن نامه ای بوده که وی سال ۱۴۰۲ به وزیر دادگستری و با مضمون مشابه به رئیس دیوان عدالت اداری ارسال کرده بود.
اگرچه طبق دفاعیات نخجوانی، این نامه ها صرفا جهت پیگیری مطالبات شرکت و یادآوری حساسیت های آن بوده و او قصد هیچ گونه جسارت، توهین و افترا به هیچ یک از قضات را نداشته است اما همچنان که در بالا ذکر شد، بر اساس رای دادگاه وی با اتهام افترا و نشر اکاذیب مواجه و در نهایت محکوم شد.
به گزارش تین نیوز، اتهام رضا نخجوانی، افترا به جهت انتساب نفوذ پذیری به قضات دیوان عدالت اداری و نشر اکاذیب به جهت انتساب توصیه پذیری به شکات و توهین به جهت وهن آور بودن تصمیمات اتخاذی توسط شکات به عنوان قضات دیوان عدالت اداری و به هم ریختگی و تصمیمات متناقض و اعمال بعید و دون شان قضایی بوده است.
قابل ذکر است در واکاوی این اتفاق شاید بتوان به عدم تعامل رضا نخجوانی و دیگر مدیران عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با رسانه ها، پس از سپری شدن دوران مدیریت رحمت الله مهابادی اشاره کرد.
این مدیران عامل به دلیل بی توجهی به قدرت رسانه، ارتباطی با رسانه ها برقرار نکرده و آنان را نامحرم دانسته و بدین ترتیب نتوانستند از قدرت رسانه در فعالیت ها، مطالبات و خواسته هایشان، بهره مند گردند.
در حالی که رحمت الله مهابادی مدیرعامل اسبق شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با استفاده از قدرت رسانه ها توانست اقدامات موثری برای شرکت فرودگاه ها انجام دهد و از حق و حقوق شرکت فرودگاه ها به خوبی دفاع کند و مصوبات بسیار موثری از دولت اخذ نماید، اما افرادی که پس از او به این سمت منصوب شدند، به دلیل عدم آشنایی با این بازوی مهم، یا اصولا اقدامی در جهت بهبود وضعیت شرکت انجام ندادند و دوران مدیریت خود را به روزمرگی سپری کردند و یا با اشتباه در چگونگی پیگری موضوعات، همچون نخجوانی به در بسته خوردند و نه تنها نتوانستند اقدام موثری در جهت احقاق حقوق شرکت فرودگاه ها انجام دهند بلکه خودشان نیز با محکومیت مواجه شدند.
در شرکت فرودگاه ها افراد زیادی هستند که انگار از دماغ فیل افتادند و براحتی خودشون حق و حقوق دیگران رو ذایل میکنند بار اول نیست
مثلا رسانه شما چیکار میخواست بکنه برای این رای ظالمانه علیه مدیری که صرفا و بحق حقوق بیت المال را پیگیری کرده است ؟! درحالیکه شرکت به دنبال ضبط وثائق صراف بدهکارحدود ۱۰ میلیون دلاری به شرکت بوده و متاسفانه از دیوان عدالت اداری توقف اجرای حکم صادر می شود در حالیکه موضوع بین صراف بدهکار و شرکت فرودگاهها هیچ محملی نداشته است که دیوان عدالت اداری به آن ورود کند و به عبارتی صلاحیت ورود نداشته است و این چنین نه تنها توقف اجرا صادر می کند بلکه مدیر پیگیری کننده حقوق بیت المال را هم محکوم می کنند !!!
سلام،واقعا در دوران ایشان شرکت به عصر انسان های اولیه برگشت،مشاورانی که اغلب بازنشسته یا رانتی به این شرکت منتقل شدند،فقط برای افزایش حقوق و مزایا به این شرکت اومدند،طبق اطلاعات موثق هنوز مشاور اعظم وسایل شرکت مثل لب تاب و تبلت رو با خودش برده تحویل هم نمیده، واقعا شرکت ایام فاجعه باری رو پشت سر گذاشت،انشاا... که به تخلفات ایام ایشان طوری رسیدگی بشه که برای مدیران عامل بعدی عبرت بشه
بعد از وزارت اسلامی در راه و شهرسازی و با روی کار آمدن مرحوم قاسمی و بذرپاش در وزارتخانه، هوانوردی رو به سقوط رفت. خانم صادق هم از این دسته خارج نیست و تغیر معناداری با نامبردگان ندارد. البته برخی از وزاری نامبرده نفوذ و تاثیر زیادی در شرایط فعلی در کلیه سطوح دارند.
معنادار غلطه؛ باید بگید مهم یا چشمگیر.
بیسوادن چکار میشه کرد انتسابات غلط
سلام و تشکر از رسانه به دلیل شفاف سازی،این کمترین مجازاتی بوده که در نظر گرفته اند،ایشان به دلیل بکارگیری چهل مشاور که اغلب از رفقای خودش بوده اند،استخدام و انتقال رانتی برخی افراد به شرکت فرودگاه ها، عدم پرداخت مالیات های شرکت،حیف و میل منابع شرکت از جمله بسته های آجیل شب عید برای مدیران خارج از شرکت و داخل،هفتصد میلیارد تومان واگذاری کار و یا خرید تجهیزات بدون ثبت در سامانه معاملات دولت،بی تفاوتی نسبت به مطالبات قانونی کارکنان،عدم پرداخت حقوق قانونی ایثارگران در ایام تصدی مدیر عاملی،انتقال غیر قانونی مدیر دفتر خود ثقفی از دانشکده به شرکت ،عدم تهیه ملزومات عملیاتی باید پاسخگو بش
آخر نفهمیدیم موضوع چیه باید واضع توضیح داده شود
باسلام واحترام خدمت سایت وشبکه خبری تین نیوز،حکم دادگاه حوزه کارکنان موید آن است که اولا خبر خوبی در محکومیت مدیران ومبارزه با فساد بوده وامید است با تمامی مدیران ارشد وسکانداران پست های بالاتر در صورت تخلف برخورد کرد.باسپاس
وقتی با رابطه بیای بالا نتیجه میشه این
اینکه در زمان مدیریت آقای مهندس مهابادی کارهای ناشمار و بزرگي انجام شد شکی نیست. همینطور در اینکه در طی سالها بعد از ایشان، نه آقا امیرمهدی و نه آقای سیدی و نه آقای نخج انی، هیچ کار ارزشمندی نشود هم تردیدی وجود ندارد. اما من ارتباط نتایج و دستاوردهای مهابادی با قدرت رسانه را متوجه نشدم. سوال این است که اگر آقای نخجوانی بخاطر عدم استفاده از رسانه پروندهای برایش ساختهاند و محکوم شده، چرا با این مهابادی همه خدمات، و به قول شما، اتفاده از قدرت رسانه، انبوهی پرونده برایش ساختند و بصورت ناجوانمردانهای هم عزلش کردند؟
هرجادیدینداریمدرجامیزنیمشکنکنینتواونقسمت
دارهدوزدیمیشهدونبالقاتلبوروسلینگردین
یاد روزهای غرور برانگیز مدیریت دکتر مهابادی به خیر. او شرکت را به جایگاه معاون وزیری رساند. بالاترین مقامات کشور مرتب در شرکت رفت و آمد داشتند. قانون خاص و قوانین مهم مختلف برای شرکت گرفت. درآمدهای شرکت را صدها برابر کرد. به رفاهیات پرسنل رسید. از منافع شرکت چون شیر دفاع کرد. هیچ امتیازی هم ب ای خود نگرفت. نه سفر خارجی رفت و نه سوار شاسی بلند شد. نه تلوزیون ۷۵ اینچی خرید. یادش به خیر
داغ دلمان را تازه کردی تین نیوز. یاد آقای مهابادی، آقای باقریان، خانم ابراهیمی و آقای اکرمیان به خیر. چه مدیران قابل و سالم و کاردانی شرکت داشت. چقدر تحول شد در شرکت. چقدر خرید تجهیزات داشتیم. واحد فلایت چک از سازمان گرفته شد و به شرکت آمد. خدا لعنت کند کسانی را که اون تیم توانا مجرب را واداشتند و امثال ... را آوردند که در دورانشان فقط دارایی های شرکت بخشیده شد و کلی نیروی بدرد نخور سفارشی تو شرکت اومد و هیچ طرح عمرانی پیاده نشد و تازه کلی از دراندهای شرکت به خزانه برگشت. چرا این مدیران خائن به شرکت و ترک فعل.کننده محاکمه و مواخذه نمیشوند؟
بیچاره آقای مهابادی را پدرش را درآوردند. اینقدر پرونده کیفری براش درست کردن که نابودش کنند. فقط خدا به دادش رسید و حتی همین مدیران عامل نامرد بعدی حتی وکیل بهش ندادن. شنیدیم که بعد از ۷، ۸ سال. هنوز هم درگیر دادگاه هست. متاسفانه حرفهای نخجوانی بیراه نیست و گواه آن رفتارقوه محترم قضائیه با آقای مهابادی است. رسانه هم هیچ کاری براش نکرد. کدام رسانه از رفتارهای عجیب آقای س و همکارانش با آقای مهابادی نوشتند و با آن مخالفت کردند؟ خود شما یه گزارش را نشون بده که در دفاع از این مدیر جهادی کردی. .
حرف خودتون را بررسی کنید. ببینید برای مهابادی که کارهای بزرگی برای کشور کرد. چند پرونده قضایی درست کردن و برای امیرمکری که فقط روزمرگی بود و کلی اموال شرکت را به باد داد و هیچ کار مثبتی نکرد حتی یک پرونده هم نساختن. خدا لعنت کنه شبکه فساد صنعت را که افراد توانا را ورمیدارن و ببئی را میکارند تا شرکت را تاراج کنند. نمونهاش،فساد سی آی پی فرودگاه امام هیچ وقت با دزدان برخورد نشد و صدها میلیارد تومان رانت را از تاراج گران پس نگرفت. همین مدیران بعد آقای مهابادی که این رانتها داده بودن بعدا دوباره تو شرکت حاکم کردن. ببین از مدیران بدکارنامه کی حمایت کرده؟ پشت پرده رو میشه.
سلام تین عزیز رهبر به صراحت در میان مسئولان بیان فرمودند،با دستمال کثیف نمی شود پنجره را تمیز کرد،گر حکم شود که مست گیرند،در شهر هرآنچه هست گیرند،باید اراده ای قوی وجود داشته باشد که هر مدیری پس از مسئولیت پاسخگوی عملکرد این ایام باشد،اگر خوب کار کرده حقوق او مشروع و حلال است،اگر اموال مردم و سیستم را و لو یک ریال حیف یا میل کرده و یا مثل این برادر شرکت فرودگاه ها را سالها به عقب برده بایدبه شدیدترین وجه ممکن با او و رفقایش برخورد کنند، و اگرنه در دولت بعدی هم بارنگ عوض کردن و حزب بازی دوباره در یک جای دیگر لانه می کنند
آقای نخجوانی از مدیران توانمند و دلسوز است و سابقه خوبی دارد ولی بدلیل ملاحظات شخصی بعضی با روش ایشان مخالفت میکنن.
سلام،بله هیچ کس منکر توانمندی ایشان نیست،اما این توانمندی برای رفقایش استفاده کافی می برد نه برای پیشبرد اهداف هر دولتی،کما اینکه ایشان سابقه خوبی هم در دوران ریاست سازمان هواپیمایی کشوری نداشت و عزل شد، اینها را خوب معرفی کنید تا در دولت های بعدی دوباره نفوذ نکنند،خود و رفقایشان
سلام ای کاش مجازات ها آنقدر باز دارنده بود تا عده ای مانند ایشان و رفقایش نتوانند در ادوار بعد با کاور کردن خود دوباره وارد میدان مدیریت شوند و خسارت جبران ناپذیر به اعتماد عمومی وارد کنند