◄ شرکت فرودگاهها رتبه نخست ارزیابی سازمانهای وابسته وزارت راه
شرکت فرودگاهها رتبه نخست ارزیابی سازمانهای وابسته وزارت راه و شهرسازی شد.
پس از بررسیهای سازمان اداری استخدامی کشور از طریق سامانه جامع نظام مدیریت عملکرد دولت و همچنین سوابق گزارشهای ادواری، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران امتیاز برترین مجموعه وزارت راه و شهرسازی در سال 96 را کسب کرد.
به گزارش تیننیوز و به نقل از روابطعمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، طبق اعلام سازمان اداری استخدامی کشور، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در سطح سازمانهای وابسته با کسب امتیاز 1496.24 و تحقق 74.81 درصدی شاخصهای عملکرد مورد ارزیابی توانسته است در صدر سازمانهای وابسته وزارتخانه متبوع خود قرار گیرد و شرکت بازآفرینی شهری ایران و ستاد وزارت راه و شهرسازی نیز در رتبههای دوم و سوم قرارگرفتهاند.
براساس آمار اعلامشده، شرکت فرودگاهها در شاخصهای عمومی با کسب امتیاز 511.64 نسبت به سال 95 رشد 30.93 درصد داشته و در شاخصهای اختصاصی با کسب امتیاز 984.60 نسبت به سال 95، رشد 30.20 درصدی داشته است که درمجموع در این دو شاخص در سال 96، رشد 35.62 درصدی را نسبت به سال پیش از آن تجربه کرده است.
این ارزیابی در سه بخش الف: ماموریتهای اصلی در قالب شاخصهای اختصاصی، ب: میزان درصد تحقق برنامه جامع اصلاح نظام اداری در قالب شاخصهای عمومی و ج: امتیاز و سطوح سازمانهای وابسته انجامشده است که در بخش ماموریتهای اصلی هوایی، 95.59 درصد از ماموریتها با موفقیت انجامشده است.
همچنین در بخش تحقق برنامه جامع اصلاح نظام اداری شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در شاخص اصلاح ساختار سازمانی 54.73 درصد، شاخص توسعه دولت الکترونیک 71.65 درصد، شاخص مدیریت سرمایه انسانی 45.88 درصد، شاخص شفافیت و مدیریت مالی 23.33 درصد، شاخص بهبود فضای کسبوکار و ارتقای بهرهوری 73.40 درصد، شاخص ارتقای سلامت اداری، مسئولیتپذیری و پاسخگویی 49.22 درصد و شاخص استقرار نظام مدیریت عملکرد 30.80 درصد را محقق ساخته است.
در بحث امتیاز و سطوح سازمانهای وابسته نیز این شرکت همانطور که آورده شد، امتیاز 1496.24 و 74.81 درصد تحقق و رتبه نخست را کسب کرده است.
این ارزیابیها بهمنظور استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد در دستگاههای اجرایی کشور موضوع فصل یازدهم قانون مدیریت خدمات کشوری و بهمنظور آگاهی از میزان موفقیت دستگاهها در اجرای برنامهها و اهداف کمی اصلاح نظام اداری و اهداف تخصصی در قالب شاخصهای عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد و همچنین استفاده از نتایج آن در راستای بهبود عملکرد در سطوح مختلف نظاممند کردن فعالیتها و اقدامات، تصحیح اهداف، سیاستها، وظایف و برنامهها بهصورت سالانه انجام میشود.