تعطیلی شنبه ها تصویب شد
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از موافقت اعضای این کمیسیون با تعطیلی روز شنبه خبر داد.
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از موافقت اعضای این کمیسیون با تعطیلی روز شنبه خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حسین گودرزی گفت: «در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با کاهش ساعت کار اداری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته و تعطیلی روز شنبه موافقت شد.»
وی افزود: «پیشنهاد دولت در لایحه ارائه شده ۴۲.۵ ساعت کار در هفته بود و در قانون فعلی ۴۴ ساعت است که کمیسیون اجتماعی تصویب کرد هر هفته ۴۰ ساعت و در هر روز ۸ ساعت کار باشد که از ساعت ۷ صبح تا ۳ بعد ازظهر می شود و قرار بر این شد که روزهای کاری هم از یکشنبه تا روز پنج شنبه باشد.
همچنین محسن پیرهادی، عضو هیئت رئیسه مجلس و یکی از طراحان مسئله تطبیق و تنظیم تعطیلات پایان هفته، گفت: «به عنوان یکی از طراحان، در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی حضور پیدا کردم و با تشریح طرح تعطیل کردن شنبه ها به جای پنجشنبه ها، اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس در جریان جزئیات طرح قرار گرفتند.»
به گفته پیرهادی، ساماندهی تعطیلات پایان هفته موجب تنظیم بیشتر با بازارهای جهانی و منطقه ای، جلوگیری از فرصت سوزی تجاری و خسران کشور در این حوزه خواهد شد. وی در پایان گفت: «اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به این شکل به طرح مذکور رأی دادند که روزهای کاری در هفته، از یکشنبه تا پنجشنبه خواهد بود. لذا اولین گام رسمی مجلس در جهت ساماندهی تعطیلات برداشته شد. گزارش کمیسیون به صحن علنی ارجاع می شود تا نمایندگان درباره آن تصمیم گیری کنند.»
به گزارش «رسانه قطبنما»، پیش از این کلیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته به ۲ روز در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسیده بود. کارشناسان معتقدند تعریف تعطیلات دوروزه آخرهفته می تواند به صورت معناداری بر افزایش سفرها، به ویژه سفرهای داخلی، اثر بگذارد. موضوع دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، در سال های اخیر همواره مورد بحث و پیگیری بوده است. حالا فعالان گردشگری ابراز امیدواری می کنند که تصویب این طرح، به رونق گردشگری داخلی کمک کند.
بسیار عالی امیدوارم تااجرای کامل این تصمیم پیگیر موضوع باشید بااین اقدام حداقل ترتیب شمارش روزهای هفته به درستی اجرا می شود
بعد از چهل سال یه تصمیم عاقلانه و بنفع پیشرفت کشور...کسانیکه مخالفن حالیشون نیست سالی میلیاردها ضرر نصیب تجارت و بازرگانی میشه،فک کنید تاجری چهارشنبه اقدام به خروج محصولی از کشور میگیره،پنجشنبه و جمعه در ایران و شنبه و یکشنبه در فرنگ تعطیله،یعنی از هفت روز هفته چهار روز تعطیله در خالیه برای سایر کشورها فقط دو روز است
با سر نگونی رجوی و اشرف که خیانت کار بودند.یقینا وضع ملت بهتر میشود منافقین.حزب توده.اکثریت.اقلیت حتی جبهه ملی به ملت ایران خیانت کردند مخصوصا ریاکاران روشنفکر نما.که خیانت کردند
نههههه.من کارکردن در روزای شنبه رو دوست دارم
زیاد کار کردین خسته شدین خسته نباشین دلاور یکم استراحت لازمه
بنام خداچونتعطیلات یهودیان شنبه است پس ما مسلمین طبق دینمان عمل کنیم وروزشنبه راتعطیل نمیکنیم.
لطفا مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها پاسخ دهند که1- اگر تعطیلی شنبه ها خواسته تجار بود چرا تشکل های اقتصادی، در دولت های یازدهم، دوازدهم و سیزدهم، موضوع تعطیلی شنبه ها را به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد ندادند تا بصورت لایحه از طرف دولت در مجلس مطرح شود؟ 2-چطور وقتی کارمندان بخش دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمان های مرکزی و وزارتخانه ها ، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اقتصاد کشور منفجر می شود؟ 3-چرا تاکنون در مورد تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی و برای لغو آن حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟ 4-در استان ها، کمتر از ده درصد ادارات دولتی مربوط به تجارت هستند چرا میخواهید نود درصد دیگر هم، پنجشنبه ها در محل کار حاضر باشند؟ 5-وقتی با وجود اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک ، تحریم های اقتصادی و چالش های سیستم بانکی بین المللی، موضوع زمان در مراودات تجاری، کمرنگ و کم اولویت شده، چرا میخواهید کارمندان دولت عذاب بکشند؟ 6- طبق مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس، سازمان هایی که مرتبط به صادرات و واردات هستند مثل گمرک، پنجشنبه ها تعطیل نخواهند بود و در عوض شنبه ها تعطیل می شوند. بنابراین، با تعطیلی پنجشنبه ها، کماکان برای بخش خصوصی و اقتصاد و تجارت کشور، مسئله ای ایجاد نمی شود.
وقتی علما و متخصصین، تعطیلی پنجشنبه ها را تایید کرده اند افراد مسئول باید در اسرع وقت اقدام نمایند و دیگران نیز از انتقاد بیجا و بهانه گیری دست بردارند. مخالفان محترم تعطیلی شنبه ها و موافقان عزیز تعطیلی پنجشنبه ها: آیت الله العظمی جعفر سبحانی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران؛ حجت الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در سمنان ؛ حجتالاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور؛ حجت الاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری، خطیب نماز جمعه تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه؛ حجت الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران؛ حجت الاسلام سید سلمان ذاکر؛ حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی، حجتالاسلام علیرضا سلیمی و ... همچنین نهادهایی از قبیل سازمان اداری و استخدامی کشور، هیات دولت، اکثریت مرجعیت شیعه، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمیسیون اجتماعی مجلس.