دستورالعمل پیشفروش مسکن ملی در حال تدوین است
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به واحدهای مسکن ملی که به شیوه مشارکتی احداث می شوند به صورت پیش فروش عرضه خواهند شد گفت: دستورالعمل پیش فروش مسکن ملی در حال تدوین نهایی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به واحدهای مسکن ملی که به شیوه مشارکتی احداث می شوند به صورت پیش فروش عرضه خواهند شد گفت: دستورالعمل پیش فروش مسکن ملی در حال تدوین نهایی است.
به گزارش تین نیوز به نقل از فارس حبیب الله طاهرخانی در مورد آخرین وضعیت مسکن ملی در شهرهای جدید گفت: پالایش ثبت نام کنندگان مسکن ملی در شهرهای جدید که در مرحله دوم انجام شده بود، آغاز شده و به محض نهایی شدن متقاضیان به بانک مسکن معرفی خواهند شد.
وی افزود: دو مدل در شهرهای جدید برای مسکن ملی دنبال می شود که یک روش آن به شیوه ثبت نام از متقاضیان با دارا بودن چهار شرط از قبل اعلام شده می باشد و یک مدل هم به روش مشارکتی است که این روزها در حال پالایش ثبت نام کنندگان هستیم.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید در پاسخ به این سوال که آیا در شهرهای جدید برای طرح اقدام ملی مسکن پروژه ای آغاز به ساخت کرده است اظهار داشت: برای برخی از پروژه های مسکن ملی در شهرهای جدید زمین ها مشخص و حتی برخی پیمانکاران نیز به کار گرفته شده اند بطوریکه در شهر جدید بهارستان در اصفهان با انجمن انبوه سازان به توافقاتی دست یافتهایم.
طاهرخانی ادامه داد: آغاز عملیات احداث نیز برای مسکن ملی مستلزم تایید شرایط پیمانکاران و افتتاح حساب توسط متقاضیان واجد شرایط خواهد بود.
*دستورالعمل پیش فروش مسکن ملی در شهرهای جدید
طاهرخانی در پاسخ به این سوال که ساخت مسکن ملی به شیوه مشارکتی آیا در شهرهای جدید آغاز شده است، گفت: دستورالعمل پیش فروش مسکن ملی به شیوه مشارکتی با بخش خصوصی در حال تدوین است .
وی افزود:برای ساخت 22 هزار مسکن ملی به شیوه مشارکتی باید دستورالعملی تدوین شود که البته بعد از تدوین دستورالعمل یاد شده واحدهایی که به 30 درصد پیشرفت برسند، این اقدام انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس طرح اقدام ملی مسکن قرار است 400 هزار مسکن احداث شود که سهم شهرهای جدید از این تعداد بالغ بر 200 هزار واحد مسکونی است.در شهرهای جدید دو شیوه برای این طرح پیش بینی شده که یک مدل با ثبت نام متقاضیان و یک مدل نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی احداث و تحویل خواهد شد.
برخی از کارشناسان به شیوه مشارکتی ایراداتی وارد کرده و اعلام میکنند که در این شیوه سازندگان به سود خود توجه کرده و تلاش خواهند کرد مدت اتمام پروژه را طولانی تر کنند تا سود بیشتری ببرند.