بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

آغاز فعالیت واحدهای کنترل کنار جاده‌ ای وسایل نقلیه از امروز

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: ناوگان سنگین به علت فرسودگی و پایداری در حفظ شرایط مورد تایید در مراکز معاینه فنی، نیاز به کنترل مضاعف در سطح شهر دارند.

تین نیوز |

​مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: ناوگان سنگین به علت فرسودگی و پایداری در حفظ شرایط مورد تایید در مراکز معاینه فنی، نیاز به کنترل مضاعف در سطح شهر دارند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، شادی مالکی؛ مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در خصوص دلایل اجرای این طرح با تشدید آلودگی هوا در شهر تهران اظهار کرد: بنا بر آخرین سیاهه انتشار شهرداری تهران منابع متحرک در تولید آلاینده های گازی سهم 83 درصدی و در تولید ذرات معلق سهم 61 درصدی دارند که با توجه به سهم عمده این منابع در ایجاد آلودگی شهر تهران اجرای طرح هایی برای پایش مستمر این ناوگان مورد نیاز است. در همین راستا این ستاد در برنامه ای مشترک با پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به راه اندازی مجدد واحدهای کنترل کنار جاده ای جهت پایش وضعیت آلایندگی خودروهای سنگین و سبک اقدام کرده است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره نحوه اجرای این طرح مشترک گفت: در این طرح خودروها که در شهر تردد می کنند به صورت تصادفی متوقف و با استفاده از تجهیزات میزان آلایندگی آن اندازه گیری می شود. در این بررسی، خودروهای آلاینده و دودزا توسط پلیس راهور جریمه و با کنترل آنلاین معاینه فنی آنان، در صورت صحت معاینه فنی و مردودی در آزمون نسبت به ابطال آن اقدام می شود.  

وی در خصوص اینکه چه خودروهایی شامل این طرح می شوند، بیان کرد: حسب هماهنگی انجام شده با پلیس راهور تهران بزرگ در این طرح کلیه خودروهای سبک و سنگین مورد ارزیابی و کنترل قرار می گیرند. در سنوات گذشته این طرح تنها برای خودروهای سنگین اجرا می شد اما از امسال با توجه به طرح ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا و دارای نقص فنی توسط پلیس خودروهای سبک نیز کنترل می شوند. البته ناوگان سنگین به علت فرسودگی و عدم پایداری در حفظ شرایط مورد تایید در مراکز معاینه فنی که در بحث آلایندگی حدود آن توسط سازمان حفاظت محیط زیست تعیین می شود نیاز به کنترل مضاعف دارند.

مالکی در خصوص نحوه پایش خودروها توسط این واحدها تصریح کرد: این خودروها مجهز به تجهیزات آزمون آلایندگی جهت خودروهای سبک و سنگین بوده و کارشناسان پس از کنترل وضعیت انتشار آلایندگی، مواردی از ظاهر وسیله نقلیه که مربوط به ایمنی است نظیر سلامت چراغ های اخطار، کمربند ایمنی، نداشتن روغن سوزی (دود آبی)، وضعیت لاستیک ها ... را به صورت چشمی کنترل می کنند. در نهایت معاینه فنی وسیله نقلیه در صورت داشتن هرگونه نقص یا تغییر در وضعیت ظاهری و فنی که موجب کاهش ایمنی یا انتشار بیش از حد مجاز گازهای آلاینده هوا و صدا می شود توسط پلیس ابطال می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.