بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

چرا باید در هواپیما گوشی را در حالت پرواز قرار دهیم؟

قبل از پرواز و مدت کوتاهی قبل از فرود، مهمانداران از مسافرین هواپیما درخواست میکنند تا تجهیزات الکترونیکی خود را در حالت پرواز (flight mode) قرار دهند.

چرا باید در هواپیما گوشی را در حالت پرواز قرار دهیم؟
تین نیوز |

قبل از پرواز و مدت کوتاهی قبل از فرود، مهمانداران از مسافرین هواپیما درخواست میکنند تا تجهیزات الکترونیکی خود را در حالت پرواز (flight mode) قرار دهند.

به گزارش کمونه، با این حال، عده ای همیشه معترضند که تلفن های هوشمند کوچکشان چگونه باعث اختلال در کار هواپیمایی می شود که با تکنولوژیی بالا ساخته شده است. در این مطلب با شما دلیل انجام اینکار را به اشتراک خواهیم گذاشت. با ما همراه باشید.

 

 

حالت پرواز چیست؟

در حالت پرواز، در گوشی یا تلبت شما سرویس های وایفای، بلوتوث، دیتا و.. غیرفعال می شود و به زبان ساده دریافت امواج رادیویی در گوشی شما متوقف می شود. اگر گوشی شما در حالت پرواز قرار نگرفته باشد، سیگنال های ناشی از آن ممکن است با وسائل الکترونیکی بسیار حساس هواپیما تداخل ایجاد کند.

اگر فقط از گوشی خودتان استفاده نکنید، چه اتفاقی می افتد؟

هنگامی که گوشی خودتان را قفل میکنید و از آن استفاده نمیکنید، گوشی هنوز در جستجوی شبکه است و فرکانس آن ممکن است با فرکانس هواپیما همپوشانی داشته باشد. حتی اگر تصور میکنید که حالت "sleeping" ممکن است تهدیدی ایجاد نکند، باز هم لازم است که آن را به حالت پرواز تغییر دهید. اگر دستگاه شما این قابلیت را ندارد، فقط آن را خاموش کنید.

چرا این فعالیت های تلفن همراه خطرناک است؟

همانطور که میدانید لحظه پرواز و فرود، سخت ترین مراحل پرواز هستند که طی آن خلبانان باید اقدامات لازم را با مرکز کنترل پرواز بر روی زمین هماهنگ کنند. همه این کارها با استفاده از سیستم ناوبری هواپیما انجام می شود. سیگنال دستگاه شما می تواند باعث ایجاد اختلال رادیویی شود و خلبان اطلاعاتی که توسط کنترل کننده ترافیک ارسال می شود را نشنود. این ممکن است منجر به ایجاد وضعیت اضطراری شود.

از چه وسیله الکترونیکی می شود در هواپیما استفاده کرد؟

در طول پرواز شما می توانید از هر وسیله دیگری که داده، وایفای و بلوتوث مبادله نمیکند، استفاده کنید. به عنوان مثال های واضح؛ می توان از ساعت های الکترونیکی (نه ساعت های هوشمند)، دوربین عکاسی، فیلمبرداری، دستگاه ضیط صدا، سمعک، تنظیم کننده ضربان قلب و.. استفاده کرد.

دستگاه هایی با قابلیت تبادل داده نیز می توانند در طول پرواز استفاده شوند، اما فقط در حالت پرواز. این شامل گوشی های هوشمند، ساعت های هوشمند، تبلت، کتاب الکترونیکی، پخش کننده صوتی و تصویری و.. می شود. شما حتی می توانید از لپتاپ هم استفاده کنید. برای لپتاپ ها که حالت پرواز ندارند، تنها کافیست که وایفای را خاموش کنید.

از طرف دیگر شما می توانید حالت پرواز را فقط در طول مرحله پرواز (معمولاً چند دقیقه بعد از بلند شدن از زمین) و بعد از پیام خدمه پرواز برای خاموش کردن گوشی (قبل از فرود) فعال کنید. اینکار نیاز دارد که ذهنتان مشغول به این موضوع باشد. البته ممکن است بسته به نوع شرکت هواپیمایی شرایط متفاوت باشد.

راه حل؟

با کار کردن یک یا دو نفر با تلفن؛ هواپیما سقوط نخواهد کرد. اما اگر هرکس به طور مداوم از گوشی خود استفاده کند، تداخل سیگنال ها قابل توجه خواهد بود. پس بهتر است که قدردان کار دیگران باشیم و برای خلبانان مشکلات غیر ضروری ایجاد نکنیم و با فعال کردن حالت پرواز، بعد از ورود به هواپیما، امنیت خودمان و دیگر مسافران و خدمه هواپیما را به خطر نیاندازیم.

 

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.