ورود اطلاعات سازمان ها در سامانه جامع تصادفات ضروری است
سرپرست وزارت راه و شهرسازی با اشاره به نقشه راه مصوب برای افزایش ایمنی جاده ها گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز و برطرف کردن آن ها با همکاری و کمک استان ها منجر به نزولی کردن روند تصادفات خواهد شد.
سرپرست وزارت راه و شهرسازی با اشاره به نقشه راه مصوب برای افزایش ایمنی جاده ها گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز و برطرف کردن آن ها با همکاری و کمک استان ها منجر به نزولی کردن روند تصادفات خواهد شد.
به گزارش تین نیوز ، شهریار افندی زاده، سرپرست و معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی ضمن گرامیداشت روز جهانی یادبود قربانیان سوانح رانندگی ، اظهار کرد: ثبت اطلاعات سازمان ها و ارگان های تاثیر گذار در سامانه جامع ثبت حوادث و سوانح حمل ونقل کشور ضروری است، چرا که تحلیل این داده ها به ما برای تصمیم گیری و ارائه راهکار مناسب در جهت کاهش تصادفات جاده ای کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه ها در وزارت راه و شهرسازی گفت: هدف اصلی این کمیسیون، کاهش تعداد تصادفات جاده ها با کمک عوامل تاثیر گذار است و قرار شد نقاط پر تصادف توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و پلیس راه ظرف مدت یک ماه شناسایی و به کمیسیون ایمنی راه ها برای اقدامات بعدی ارائه شود.
افندی زاده همچنین به ابلاغ دستورالعمل شناسایی نقاط پر تصادف در فروردین ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: بر اساس این دستورالعمل، سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با همکاری استان ها این نقاط را شناسایی می کند تا با توجه به بودجه موجود برای برطرف کردن این نقاط اقدام شود.
معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی در ادامه از اهمیت برنامه و نقشه راه کاهش تصادفات خبر داد و گفت: در سال ۹۸ برنامه اقدام یا اکشن پلنی برای افزایش ایمنی راه ها و کاهش تصادفات در کمیسیون ایمنی و مراجع ذی صلاح تایید شد که طی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها وظایف همه سازمان ها و عملکرد آن ها بر اساس این برنامه اقدام، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
سرپرست وزارت راه و شهرسازی سامانه جامع ثبت حوادث و سوانح حمل ونقل کشور را یک سامانه مهم برای دریافت اطلاعات دانست و تاکید کرد: همه سازمان ها و ارگان های تاثیر گذار مثل پلیس راه، قوه قضاییه، سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای ، اورژانس، هلال احمر و ... باید تمامی اطلاعات خود را درباره تصادفات جاده ای اعم از موقعیت و شدت تصادف و تعداد متوفیان و مجروحین ارائه کنند تا بتوانیم بر اساس این داده ها، تحلیل مناسبی برای تصمیم گیری داشته باشیم.
افندی زاده در ادامه به روز یادبود قربانیان سوانح رانندگی اشاره کرد و گفت: روز ۲۹ آبان مصادف با ۲۰ نوامبر روز یادبود قربانیان تصادفات جاده ای است و هر سال سومین یکشنبه ماه نوامبر در جهان به این موضوع اختصاص می یابد تا توجه دنیا را به اهمیت تصادفات جاده ای جلب کند.
معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تعداد تصادفات روند رو به کاهش داشته باشد، افزود: در تصادفات جاده ای عامل انسان، جاده و خودرو تاثیر دارد، در حوزه جاده، شناسایی و برطرف کردن نقاط پر تصادف در کاهش سوانح جاده ای موثر است.
وی موضوع دوم را مساله آمورش نیروی انسانی دانست و گفت: به منظور آموزش نیروی انسانی از صدا و سیما تهیه و پخش فیلم های آموزشی را درخواست کردیم.
افندی زاده ادامه داد: عامل تاثیر گذاربعدی در کاهش تصادفات، ایمنی خودرو هاست که شرکت های خودروسازی باید ارتقاء ایمنی خودروها تلاش کنند.
گفتنی است؛ نشست ۱۲۵ کمیسیون ایمنی راه ها به ریاست معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی و با حضور همه دستگاه هاو ارگان های مرتبط با موضوع ایمنی جاده ها در محل وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.