بازدید سایت : ۶۶۹۱۲

تزریق جان تازه به شاهراه های استان چهارمحال و بختیاری

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری وضعیت ۴ مسیر مهم و ترانزیتی برون استانی را تشریح کرد و از عملیات در حال اجرا در این محورها خبر داد.

تزریق جان تازه به شاهراه های استان چهارمحال و بختیاری
تین نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری وضعیت ۴ مسیر مهم و ترانزیتی برون استانی را تشریح کرد و از عملیات در حال اجرا در این محورها خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (چهارمحال و بختیاری)، خدایار باقری مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت: ساخت راه های چهار خطه و ایمن که بتواند ما را به استان های مجاور نزدیک کند در حوزه معماری و شهرسازی با طرح های زیربنایی و توسعه ای انجام می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: مهم ترین راه های مواصلاتی که می توان نام برد محور شهرکرد - بروجن -لردگان به سمت اهواز است که از زمان گشایش این محور همه شاهد پیشرفت شهرستان لردگان هستیم.

باقری با اشاره به محور شهرکرد - شلمزار- ناغان به سمت کارون ۴ ادامه داد: یکی از جاده های برون استانی که خوزستان را به اصفهان وصل می کند این جاده است که از زمان آبگیری کارون ۴ فعالیت در این محور کم شد ولی در حال حاضر در این مسیر از نظر ایمنی در حال فعالیت هستیم و سعی داریم جاده را به یکی از جاده های ترانزیتی تبدیل کنیم.

گردنه چری حذف خواهد شد

وی با بیان اینکه شهرکرد- فارسان به سمت مسجدسلیمان و گردنه چری یکی دیگر از محورهای مهم استان است، بیان کرد: یکی از نقطه های مهم استان مسیر گردنه چری است که مصوب شده در این مسیر ۸ تونل احداث شود و در حال حاضر یکی از تونل ها به مساحت ۱۲۰۰ الی ۱۳۰۰ متر حفاری شده است که با ساخت همه تونل ها گردنه چری حذف خواهد شد و مسیر ایمنی برای مردم ایجاد می شود.

باقری اظهار کرد: با ساخت این تونل ها راه ارتباطی استان به خوزستان هموار می شود که این امر به اقتصاد شهرستان کوهرنگ نیز کمک می کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: بهسازی مسیر ناغان - خوزستان سبب کاهش بار ترافیکی محور می شود و اگر بتوانیم این مسیر را بر اساس هدفگذاری های انجام شده تعریض، تبدیل به چهار خطه و یک محوری موازی با محور لردگان ایجاد کنیم بار ترافیکی به این سمت منتقل می شود و باعث رونق بخشیدن به شهرستان اردل و کیار خواهیم شد.

باقری افزود: همچنین بار ترافیکی که از اصفهان به سمت خوزستان در مسیر لردگان شاهد هستیم به این مسیر منتقل می شود، کافه ها و رستوران های کنار جاده دوباره فعال و پررونق می گردند و با توجه به جاذبه های گردشگری این مسیر رونق اقتصادی برای کشور ایجاد می کند.

چهارمحال و بختیاری به تهران وصل می شود

وی ادامه داد: مسیر شهرکرد ـ بن ـ داران و اتصال استان به تهران مسیر دیگری است که در دست اقدام است این مسیر در استان پیشرفت مناسبی دارد و تا یکی دو سال آینده چهار خطه می شود این مسیر بار ترانزیتی از سمت استان مرکزی و بار ترافیکی زیادی را به خود جذب می کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: هدف گذاری ما این است که مسیر چهار خطه شود که این هدف تا شیخ شبان تقریباً انجام شده البته یک سری اشکالات دارد که در حال اصلاح هستند.

وی مسیر سامان- تیران و بزرگراه تهران- کاشان را مسیر مهم استان دانست و گفت: این محور از سمت شهرکرد به سمت سامان چهار خطه شده، کنارگذر خود سامان افتتاح و امیدواریم به زودی پل ورودی سامان نیز افتتاح شود.

زاینده رود جاده چالوس چهارمحال و بختیاری است

باقری با تشبیه کردن حاشیه زاینده رود به جاده چالوس گفت: حاشیه زاینده رود جاده چالوس استان ما است که در زمان ترافیک به اوج پیک می رسد، این پروژه اکنون پیمانکار دارد و نیاز به اعتبار بیشتر است تا پروژه تکمیل شود.

اعتبار در راه است

وی ادامه داد: تا ۴۰ روز آینده حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان به حوزه راه و راه آهن استان تزریق می شود که با این اعتبار مردم شاهد رونق بیشتر پروژه های راهی و راه آهن خواهند بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان به زیرگذر سامان و روگذر هفشجان نیز اشاره کرد و گفت: پل سامان به زودی با انجام یک لایه آسفالت، نصب تابلو و رنگ آمیزی به پایان می رسد و روگذر هفشجان نیز بالای ۹۶ درصد پیشرفت دارد و آماده آسفالت است که نیاز به نرده، تابلوی علائم و قرنیز دارد.

وی ادامه داد: معمولاً مهم ترین موضوعی که در پروژه های راهی وجود دارد مشکلات مالی است که همین امر سبب طولانی شدن این پروژه ها شده است ما همین الان بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی بابت این دو پروژه به پیمانکاران داریم اما علی رغم همه این ها پیمانکاران مشغولند که امیدواریم با تامین مالی که در راه است این پروژه ها را به زودی تقدیم مردم شوند.

محور شهرکردـ فرخشهر ۶ خطه می شود

باقری در پایان در خصوص افزایش سطح باربری مسیرهای درون استانی گفت: از جمله محورهای درون استانی که نیاز به تعریض دارند محور شهرکردـ فرخشهر است که با این حجم ترافیکی که دارد به ۶ خط تبدیل خواهد شد و در حال حاضر اقدامات مربوط به ماده ۲۳ این محور در حال انجام است.

وی مسیر شهر لردگان به سمت خروجی استان را نیز یکی دیگر از محورهایی معرفی کرد که بار ترافیکی زیادی دارند و این جاده نیز در حال اخذ ماده ۲۳ است که با انجام این پروژه های مهم راهی و تبدیل محور لردگان به محور چهار خطه تحول عظیمی در پروژه های استان ایجاد خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.