امضای سومین تفاهمنامه سرمایه گذاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال در مجتمع بندری نگین
سومین تفاهمنامه سرمایه گذاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال برای جمع آوری مواد زائد نفتی و پسماندهای ناشی از فعالیت شناورها در سه بندر بوشهر، خارک و عسلویه به امضا رسید.
سومین تفاهمنامه سرمایه گذاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال برای جمع آوری مواد زائد نفتی و پسماندهای ناشی از فعالیت شناورها در سه بندر بوشهر، خارک و عسلویه به امضا رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال برای جمع آوری مواد زائد نفتی و پسماندهای ناشی از فعالیت شناورها در سه بندر بوشهر، خارگ و عسلویه اظهار کرد: طرح توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین پیش بینی شده که در این حوزه با اکران شناسایی سرمایه گذار برای زون نفتی، شرکت های مختلفی اسناد را خریداری و در اکران شرکت کردند.
وی بیان کرد: در این بین مذاکراتی با سه شرکت توانمند از لحاظ مالی، تجربه موفق سرمایه گذاری و برخوردار از امتیازهای موردنیاز انجام شد که در نهایت شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی به عنوان سرمایه گذار انتخاب شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: همچنین در نمایشگاه روز حمل و نقل نیز تفاهمنامه ای به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال با اداره کل بنادر و دریانوردی استان امضا شد.
شکیبی نسب ادامه داد: شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی در دومین تفاهمنامه خود با اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نسبت به جمع آوری مواد زائد نفتی و پسماندهای ناشی از شناورها در حوزه های بوشهر، خارگ و عسلویه اقدام خواهد کرد.
وی اظهار کرد: امید است حاصل این سرمایه گذاری ها و فعالیت های حوزه جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی منجر به رونق بیش از پیش بنادر استان بوشهر شود.
شکیبی نسب یادآور شد: محدوده کنونی بندر بوشهر ۵۷ هکتار است که با توسعه آن مساحت آن در مجتمع بندری نگین به بیش از ۱۰ برابر افزایش یافته است.
وی افزود: همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس، همجواری با مناطق ویژه اقتصادی، آزاد، مسیر بزرگراهی و در آینده نه چندان دور، خط ریلی از مزیت های مهم مجتمع بندری نگین است که این مزیت ها جذابیت این مجتمع را برای سرمایه گذاران دو چندان کرده است.
مدیرعامل شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی نیز گفت: این شرکت در حوزه صادرات محصولات پتروشیمی و مشتقات نفتی از ۲۰ سال پیش کار خود را در بنادر استان های بوشهر و خوزستان به صورت تخصصی حمل و بارگیری محصولات پتروشیمی و مشتقات نفتی آغاز کرده است.
امیر میثم نیکفر افزود: در سال های اخیر استراتژی شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی این است تا برای توسعه فعالیت های خود در بنادر شاخص کشور مانند بوشهر گام جدی بردارد.
وی ادامه داد: در این زمینه براساس منویات رهبر معظم انقلاب برای توسعه اقتصاد دریامحور، حمایت های ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی و همچنین وضعیت بسیار خوب زیرساختی در مجتمع بندری نگین راغب به سرمایه گذاری در حوزه مخازن و مشتقات نفتی این مجتمع بندری شدیم.
نیکفر اظهار کرد: ظرفیت بار بسیار زیادی برای استان بوشهروجود دارد که به علت بن بست بودن بندر بوشهر، این بارها به سایر بنادر سرازیر می شد که اکنون با سیاست شکل گرفته برای رشد و توسعه مجتمع بندری نگین امید است از ظرفیت های موجود بیش از پیش استفاده شود.
گفتنی است در نمایشگاه هفته حمل و نقل امسال نیز با امضا تفاهم نامه با بخش خصوصی زمینه برای سرمایه گذاری ۲۴ هزار میلیارد ریال در مجتمع بندری نگین فراهم شد.