بازدید سایت : ۴۷۶۵۶

تشریح راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی

اهم پروژه های مرتبط با توسعه دریا محور و راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه حمل ونقل دریایی طی دولت سیزدهم اعلام شد.

تشریح راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی
تین نیوز |

اهم پروژه های مرتبط با توسعه دریا محور و راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه حمل و نقل دریایی طی دولت سیزدهم اعلام شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع قانونی و متولی اعمال حاکمیت در حمل و نقل دریایی کشور و نماینده جمهوری اسلامی ایران در نهادها، سازمان ها و مجامع بین المللی که عهده دار امور بندری، دریانوردی و حمل و نقل دریایی است، طی دولت سیزدهم راهبردهای مختلفی را در حوزه حمل ونقل دریایی کشور مدنظر قرار داد و در بخش توسعه دریا محور نیز پروژه های مختلف و مهمی را دنبال کرد.

در حوزه حمل ونقل دریایی کشور ۹ راهبرد کلان از سوی سازمان بنادر و دریانوردی شامل ارتقای رقابت پذیری بنادر، رشد توان عملیاتی، افزایش جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ظرفیت سازی در حوزه حمل و نقل دریایی، توسعه فیزیکی، تولید ملی، توسعه ناوگان، توجه به اقتصاد دریا محور و همچنین ایمنی، امنیت و محیط زیست مدنظر قرار گرفت.

رقابت پذیری بنادر و توان عملیاتی

ارتقای رقابت پذیری بنادر و توسعه مناسبات تجاری منطقه ای و بین المللی و رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان در بخش رقابت پذیری بنادر و همچنین ارتقای سطح کیفی و کمی توان عملیاتی بنادر بازرگانی کشور از طریق بازطراحی فرایندها، به کارگیری فناوری های روزآمد و ایجاد و توسعه پایانه های اختصاصی در بخش توان عملیاتی دو راهبرد مهم سازمان بنادر و دریانوردی طی دولت سیزدهم بود.

جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و ظرفیت سازی در حوزه حمل و نقل دریایی

از دیگر راهبردهای سازمان بنادر و دریانوردی توسعه مشارکت ها و افزایش سهم بخش غیردولتی (داخلی-خارجی) در فعالیت های حمل و نقل دریایی از طریق رفع موانع و گسترش حمایت ها در بخش جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و همچنین افزایش ظرفیت حمل ونقل دریایی باری، مسافری و گردشگری در بخش ظرفیت سازی در حوزه حمل ونقل دریایی طی دولت سیزدهم بود.

توسعه فیزیکی و تولید ملی

در بخش توسعه فیزیکی از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تسریع در تکمیل طرح ها و پروژه های در دست اجرا با اولویت شبکه های ریلی و جاده ای منتهی به بنادر بازرگانی کشور طی دولت سیزدهم مدنظر قرار گرفت و در بخش تولید ملی نیز به کارگیری توان و ظرفیت های داخلی کشور در تامین نیازهای تجهیزاتی بنادر دیگر راهبرد تعریف شده بود.

ناوگان و اقتصاد دریا محور

در بخش ناوگان، توسعه ناوگان دریایی خصوصاً در دریای خزر راهبرد ویژه سازمان بنادر و دریانوردی بود و در حوزه اقتصاد دریامحور نیز توجه و تاکید بر اقتصاد دریامحور به عنوان دیگر راهبرد سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم مدنظر قرار گرفت.

ایمنی، امنیت و محیط زیست

سازمان بنادر و دریانوردی همچنین در بخش ایمنی، امنیت و محیط زیست نیز ایمنی، حفظ محیط زیست و امنیت دریانوردی در ظرفیت های دولت صاحب بندر، دولت صاحب پرچم و دولت صاحب ساحل و همچنین توسعه کمی و کیفی دریانوردان را به عنوان راهبردی ویژه طی فعالیت دولت سیزدهم دنبال کرد.

اعلام پروژه های مرتبط با توسعه دریا محور

توسعه دریامحور همواره یکی از مهم ترین اهداف سازمان بنادر و دریانوردی تلقی شده و در دولت سیزدهم نیز با جدیت بیشتری در پروژه های مختفی مدنظر قرار گرفت و محقق شد که بخشی از آن شامل اولویت بندی اجرای پروژه های همسو با سیاست های کلی توسعه دریا محور به ارزش ۱۰۳ همت، فاز سوم پایانه کانتینری مجتمع بندری شهید رجایی به ارزش ۲.۳ همت، بهره برداری از پروژه طرح توسعه اسکله های نفتی بندر شهید رجایی است.

همچنین بهره برداری از ساختمان مرجع دریایی و ترمینال مسافری جزیره بوموسی، برنامه ریزی تأمین تجهیزات بندری و دریایی به ارزش ۴۰ همت، طرح توسعه بندر مسافری چمخاله، علاج بخشی و لایروبی کانال میانکاله و خلیج گرگان، تکمیل بندر چندمنظوره خمیر، اجرای بخشی از کریدور لجستیکی منتهی به بندر چابهار و توسعه سواحل مکران از دیگر پروژه های مرتبط با توسعه دریامحور از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی دولت سیزدهم است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.