بازدید سایت : ۹۵۶۶۶

ضربه تحریم های هوایی به اقتصاد ایران/ مسافران اروپایی سر از استانبول درآوردند!

سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی، از جابه جایی بیش از ۷۴ هزار مسافر از مبدأ و مقصد استانبول با 366 پرواز پس از اعمال تحریم پروازهای اروپا خبر داد.

ضربه تحریم های هوایی به اقتصاد ایران/ مسافران اروپایی سر از استانبول درآوردند!
تین نیوز |

سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی، از جابه جایی بیش از ۷۴ هزار مسافر از مبدأ و مقصد استانبول با 366 پرواز پس از اعمال تحریم پروازهای اروپا خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، در کنار شرایط پرتنش منطقه و محدودیت پرواز در آسمان ایران و غرب آسیا، اتحادیه اروپا هم سه شرکت هواپیمایی ایران ایر، ماهان ایر و ساها را به فهرست تحریم های خود اضافه کرد تا خروج از ایران و حتی ورود به آن در دو ماه اخیر دشوارتر از هر زمان دیگری شود. 

این موضوع باعث افزایش 30 درصدی هزینه های مسافران هم شده و مسافران برای دور زدن تحریم ها باید از طریق پروازهای کانکشن ابتدا به استانبول بروند و بعد از آن مقصد نهایی خود را دنبال کنند.

آن طور که تسنیم به نقل از سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، نوشته: در بازه زمانی بعد از تحریم صرفاً ۱۰ شرکت هواپیمایی ایرانی به مقصد یا از مبداء استانبول پرواز داشته و در این مدت هیچ شرکت هواپیمایی خارجی، پروازی به مقصد یا از مبداء استانبول انجام نداده است.

چنان که او توضیح داده، از تاریخ ۲۴ مهر تا ۸ آبان در مجموع ۷۴ هزار و ۱۱۱ نفر مسافر با ۳۶۶ پرواز به مقصد یا از مبداء استانبول اعزام و پذیرش شدند.

این توضیحات نیز گواهی بر این هستند که با توقف پروازهای ایران ایر و ماهان به مقصد اروپا، مسافران ایرانی که به اروپا سفر کرده بودند باید از خطوط هوایی ترکیه برای بازگشت به ایران استفاده کنند.

این موضوع نه تنها روی برنامه ریزی های مسافران ایرانی تاثیر گذاشته، بلکه کشورهای همسایه مانند ترکیه از این وضعیت بهره برداری کرده و به فرصتی برای توسعه خدمات خود تبدیل کرده اند.

زیان ارزی با تحریم ایرلاین ها

ایران ایر به عنوان تنها ایرلاین ایرانی با پروازهای مستقیم به اروپا، نقش مهمی در سفرهایی به این قاره داشت و در وضعیت موجود، با توجه به قوانین بین المللی موظف به پرداخت خسارت به مسافران است. اما به دلیل تحریم ها این ایرلاین با چالش هایی در این زمینه روبه رو شده است.

لغو پروازها و گسیل مسافران به ایرلاین های خارجی منجر به افزایش پرداختی ارزی کشور می شود. این موضوع در تنگناهای ارزی فعلی می تواند مشکلات اقتصادی ایران را تشدید کند.

این در حالی است که بخش بزرگی از درآمد شرکت هواپیمایی ایران ایر را پروازهای اروپایی تشکیل می دادند و هم اکنون این شرکت اگر بازاریابی خوبی داشته باشد می تواند پرواز های کشور های دیگر را جایگزین کند تا این درآمد ها احیا شوند. 

لغو پروازهای ایران ایر به اروپا، می تواند پیامدهای بلندمدتی برای این ایرلاین و صنعت هوانوردی ایران داشته باشد و بخشی از درآمدهای کشور نیز از همین راه کاهش یابد. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.