بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

قدرت نمایی صنعت تعمیرات دریایی ایران ایزوایکو در آستانه فتح بازارهای جهانی

پذیرش پروژه های بین المللی و توسعه روابط ایزوایکو با شرکت های خارجی

قدرت نمایی صنعت تعمیرات دریایی ایران ایزوایکو در آستانه فتح بازارهای جهانی
تین نیوز |

تعمیر ۷ شناور و ۲ دستگاه تجهیزات سکوی  نفتی در مجتمع کشتی سازی فراساحل ایران طی ۷ ماهه امسال

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی مجمتع کشتی سازی و فراساحل ایران (ایزوایکو)، مدیرگروه شناورسازی بزرگ مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران(ایزوایکو) گفت: هفت فروند شناور بزرگ و ۲ دستگاه تجهیزات فراساحلی شامل «ریگ حفاری» و «جک آپ بارج» از ابتدای سالجاری تاکنون در این مجتمع عظیم صنعتی تعمیر شده است.

علی عزیزی با اشاره به اینکه مجتمع کشتی سازی ایزوایکو در مسیر توسعه صنعت راهبردی تعمیر شناورهای بزرگ و سازه های دریایی در ایران گام های مهمی برداشته است، اظهار کرد: یکی دیگر از دستاوردهای ویژه ایزوایکو در سال ۱۴۰۳، به کارگیری کامل ظرفیت جرثقیل ۱۶۰ تنی بوده است که در ۱۰ سال اخیر هرگز از تمام ظرفیت آن استفاده نشده بود.
 
عزیزی بیان کرد: با انجام آزمایش ها و بروزرسانی های فنی، موفق شدیم «اسپاد کن های جک آپ بارج دنا» به وزن ۱۴۰ تن را توسط این جرثقیل درون حوضچه قرار دهیم که این عملیات منجر به صرفه جویی ۲۰۰ هزار دلاری برای این مجتمع شد.
 
وی همچنین به موفقیت های مجتمع در انجام تعمیرات اساسی اسپاد کن ها برای نخستین بار در کشور اشاره و افزود: این نوع تجهیزات حساس در قسمت پایه ها، برای برقراری تعادل هنگام عملیات، نیازمند رعایت استانداردهای بسیار سخت گیرانه ای هستند که با تکیه بر تخصص فنی نیروهای خود، توانستیم تعمیرات اساسی بیش از ۴۰ تن از قطعات آسیب دیده اسپاد کن ها را انجام دهیم و آن ها را به سازه اصلی متصل کنیم.
 
عزیزی اضافه کرد: این پروژه پیچیده و دقیق برای نخستین بار در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران انجام شد.
 
وی همچنین از تعمیرات جک آپ «سحر یک» که همواره در عملیات حفاری قرار داشته و نیازمند بازرسی دقیق جوش و اتصالات است، خبر داد و گفت: پس از تمیز کاری و آماده سازی سازه، اقدام به تعمیرات اساسی پایه های دکل شد که اگر این تعمیرات به موقع برطرف نمی شد، احتمال از دست دادن شناور و خروج از چرخه عملیاتی وجود داشت که تمامی آزمایش های غیرمخرب به انجام رسید و تاییدیه های استاندارد لازم اخذ شد.
 
مدیر گروه شناورسازی بزرگ مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران همچنین با اشاره به تحقق بالای اهداف تولید تصریح کرد: طبق برنامه ریزی ها، تا پایان شهریورماه امسال باید هشت هزار و۸۱۸ تن تولید انجام می شد اما با تلاش همکاران، به تولید ۱۶ هزار و۶۸۲ تن یعنی معادل ۱۸۹ درصد دست یافتیم که این موفقیت نشان دهنده تعهد و توانایی فنی و اجرایی کارکنان است.

پذیرش پروژه های بین المللی و توسعه روابط با شرکت های خارجی
 
وی همچنین از دیگر دستاوردهای مهم ایزوایکو در سال۱۴۰۲ را پذیرش و تعمیر یکی از شناورهای نفت کش شرکت خارجی عنوان کرد و گفت: این شناور برای انتقال نفت خام مورد استفاده قرار می گیرد و در شرایط سخت تحریم ها، ایزوایکو موفق به ثبت رکورد کوتاه ترین زمان تعمیرات یک نفتکش غول پیکر در بازه زمانی ۱۵ روزه شد که موجب جلب رضایت کامل کارفرمای خارجی شد.
 
عزیزی افزود: باتوجه به این موفقیت و رضایت کامل کارفرما هم اکنون این شرکت در حال مذاکره مجدد برای پذیرش سه شناور دیگر خود در حوض خشک ایزوایکو است که این امر می تواند زمینه ورود ایزویکو به بازارهای جدید بین المللی را فراهم کند.

هفت شناور در مجتمع کشتی سازی فراساحل ایران در بندرعباس تعمیر شد
 
مدیر گروه شناورسازی بزرگ مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران ادامه داد: گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو، با برخورداری از ۲ حوض تعمیرات و نوسازی به ترتیب با ابعاد ۴۷۵ متر طول، ۸۰ متر عرض، ۱۴.۵ متر عمق و ۳۷۵ متر طول، ۸۰ متر عرض، ۱۴.۵ متر عمق در کشور منحصر به فرد بوده و در منطقه نیز جزو بزرگترین آن ها به شمار می آید.
وی توضیح داد: ایزوایکو با بهره گیری از زیرساخت های پیشرفته و متخصصان داخلی، توانسته است به ظرفیت های بالایی در پذیرش و اجرای طرح های تعمیرات و ساخت دست پیدا کند و این گروه توانایی طراحی، ساخت و تعمیر بزرگترین کشتی های موجود در دنیا همچون کشتی ها ULCC، VLCC، LPG. carrier Career و Bulk در بالاترین سطح کیفی و کوتاه ترین زمان ممکن را دارد.
 
مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) در سال ۱۳۵۲ به منظور جذب بخش بزرگی از بازار تعمیرات و ساخت شناور در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس احداث شده است.
 
ایجاد این مجموعه باتوجه به موقعیت طبیعی، جغرافیایی و برخورداری از حوضچه آرامش به مساحت ۳۸۰ هکتار و همچنین برخورداری از تسهیلات قانونی منطقه ویژه به منظور توسعه صنعت و تجارت در محدوده صنایع کشتی سازی و صنایع فراساحل و سازه های دریایی و همچنین صنایع پایین دستی و ایجاد کارخانه های مرتبط با حوزه کشتی سازی و تامین منافع اقتصادی، اجتماعی، منطقه ای، ملی و استفاده از آخرین فن آوری های مرتبط در راستای افزایش تولید و اشتغال پایدار بوده است.
 
ایزوایکو طی این سال ها با طراحی و ساخت سکوهای نفت و گاز نقش خود را در کشور به اثبات رسانده؛ تا جایی که امروز به عنوان بزرگ ترین زیرساخت صنایع دریایی در کشور شناخته می شود و هم اکنون با دارا بودن سیستم های مختلف از آب گیری و به آب اندازی، توانایی ساخت و تعمیرات هر نوع شناوری در دنیا را دارد.
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.