بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

◄ عبور ظرفیت واحدهای احداث شده شرکت توسعه نیروگاه های حرارتی مپنا از مرز ۲۰۰۰۰ مگاوات؛ سنکرون واحد دوم گازی نیروگاه گل گهر

واحد دوم گازی پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر سیرجان (بلوک دوم) با تلاش متخصصان و کارشناسان گروه مپنا در روز سوم آبان 1403 با شبکه سراسری برق سنکرون شد.

عبور ظرفیت واحدهای احداث شده شرکت توسعه نیروگاه های حرارتی مپنا از مرز ۲۰۰۰۰ مگاوات؛ سنکرون واحد دوم گازی نیروگاه گل گهر
تین نیوز |
واحد دوم گازی پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر سیرجان (بلوک دوم) با تلاش متخصصان و کارشناسان گروه مپنا در روز سوم آبان 1403 با شبکه سراسری برق سنکرون شد. با سنکرون این واحد، تعداد واحدهای نیروگاهی تحویل موقت شده توسط شرکت توسعه نیروگاه های حرارتی مپنا در مجموع به 127 واحد با ظرفیت 20هزار و 13 مگاوات رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از گروه مپنا ؛ این پروژه به عنوان بخشی از زیر ساخت تامین برق صنایع محدوده گل گهر به طور مستقیم و غیرمستقیم نقش بسزایی در ایجاد اشتغال در طرح های توسعه صنایع منطقه ایفا کرده است. تأمین پایدار انرژی منطقه گل گهر و کاهش خاموشی ها خصوصاً در زمان پیک مصرف از ویژگی های قابل توجه این پروژه است.

حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، بهبود و توسعه عملکرد اجتماعی و اقتصادی، افزایش بهره وری و کاهش هدررفت انرژی از جمله اهداف کلان این طرح در مسیر دستیابی به توسعه پایدار در این منطقه بزرگ صنعتی بوده است.

نیروگاه گل گهر سیرجان

پروژه احداث بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی گل گهر سیرجان به ظرفیت نامی 546 مگاوات در شرایط ایزو شامل دو واحد گازی به ظرفیت هرکدام 183 مگاوات و یک واحد بخار  به ظرفیت 180 مگاوات است.

نیروگاه گل گهر سیرجان که قرارداد آن در سال 1392 منعقد شده بود، در کیلومتر 50 جاده سیرجان- شیراز واقع شده است.

توربین بخار این نیروگاه E Type (E30-16-1×6.3)  و با ظرفیت 160 مگاوات و واحدهای گازی نیروگاه گل گهر سیرجان، در ابتدای پروژه با ظرفیت 166 مگاوات و سپس در بازه سال های  1399 تا 1400 از نسخه +MAP2 به نسخه MAP2B با توان 183 مگاوات ارتقا یافته اند.

همچنین نوع سیستم خنک کن مورد استفاده در این نیروگاه سیکل ترکیبی Direct Dry Cooling System (ACC)   بوده و از بویلر های بازیاب حرارتی با مشعل کمکی استفاده شده است.

کارفرمای این پروژه، شرکت گهر انرژی سیرجان و مشاور، شرکت قدس نیرو است.

گفتنی است با بهره برداری از این دو واحد گازی به میزان 366 مگاوات به ظرفیت تولیدی برق کشور افزوده شد که به تامین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی و طرح های توسعه ای در دست اجرا و برنامه ریزی شده کمک می کند .

نیروگاه گل گهر 3

نیروگاه گل گهر 2

نیروگاه گل گهر1

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: مپنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.