بهره برداری از مسیر راستگرد بزرگراه سلیمانی به بزرگراه یاسینی
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گفت: مسیر دسترسی راستگرد بزرگراه شهید سلیمانی به بزرگراه شهید یاسینی در منتهی الیه شرقی پایتخت فردا بیست و هشتم مهرماه به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گفت: مسیر دسترسی راستگرد بزرگراه شهید سلیمانی به بزرگراه شهید یاسینی در منتهی الیه شرقی پایتخت فردا بیست و هشتم مهرماه به بهره برداری می رسد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در خصوص بهره برداری از مسیر راست گرد بزرگراه شهید سلیمانی به بزرگراه شهید یاسینی، یادآور شد: این گشایش ترافیکی طی مراسمی با حضور مدیران شهری و همزمان با یکصد و چهل و هفتمین پویش امید و افتخار انجام شده و طی آن شاهد بهره برداری از یکی دیگر از پروژه های تکمیل تقاطعات غیرهمسطح، این بار در محدوده منطقه ۱۳ شهرداری تهران خواهیم بود.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص سوابق احداث تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید سلیمانی و بزرگراه شهید یاسینی، با بیان اینکه پل بزرگراه شهید سلیمانی به شرق بزرگراه شهید یاسینی در اواخر دهه ۸۰ احداث شده، خاطرنشان کرد: مسیر دسترسی به غرب بزرگراه شهید یاسینی به علت وجود معارض ملکی متوقف و از دستور کار خارج شده بود.
صداقتی در ادامه افزود: در راستای تکمیل مقاطعات بزرگراهی در دوره ششم مدیریت شهری، احداث این مسیر دسترسی اثرگذار ضمن رفع موانع اجرایی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ آغاز و در مدت زمان کمتر از ۵ ماه به ثمر نشست.
وی در تشریح مشخصات فنی این پروژه گفت: مسیر دسترسی مذکور از کنارگذر پل بزرگراه شهید سلیمانی (بعد از تقاطع خیابان دماوند) در تراز مثبت یک آغاز شده و به غرب بزرگراه شهید یاسینی در سطح صفر منتهی می شود. این معبر با طول ۳۵۰ متر و عرض ۶ متر با یک خط عبوری و یک مسیر پیاده رو به روش دیوار بتن مسلح اجرا شده است. اجرای ۹۵۰ متر طول شبکه جمع آوری و هدایت آب های سطحی و احداث ۱۵۵ متر طول دیوار سازی از سایر بخش های این پروژه به شمار می آید.
صداقتی در پاسخ به پرسشی در خصوص منافع ترافیکی پروژه، ارتقای دسترسی های محلی در محدوده منطقه ۱۳ و کاهش ترافیک بلوار شاهد و خیابان دماوند در محدوده سه راه تهرانپارس را از اثرات اجرای این پروژه برشمرد.
به گفته مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، برای اجرای این پروژه ۱۷۰۰ مترمکعب خاکبرداری، ۲۵۰۰ مترمربع قالب بندی، ۱۰۰۱۶ مترمکعب راکفیل بتن، ۲۲۰۰ مترمکعب بتن ریزی، ۴۵۰ تن آسفالت و۲۵۰۰ مترمربع فضای سبز اجرا شده و هزینه اجرای آن ۷۵ میلیارد تومان برآورد شده است.