بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

جاده ای بدون تابلوی مسیرنما برای شهرستان تاریخی تنکابن

جاده ای بدون تابلوی مسیرنما برای شهرستان تاریخی تنکابن
|

تین نیوز | نبود تابلوهای مسیر نما در جاده منتهی به تنکابن ، رهگذران ، مسافران و گردشگران به مقصد این شهرستان را دچار مشکل کرده است.

 

فلسفه تابلوهای مسیر نما در کنار جاده های برون شهری ضمن مشخص کردن فاصله تا مرکز شهر، به مسافران و گردشگرانی که برای اولین بار از این جاده برای رسیدن به مقصد استفاده می کنند ، قدرت برنامه ریزی و تصمیم گیری برای مسافرت ایمن می دهد.

تنکابن یکی از شهرستان های غربی مازندران با ظرفیت های فراوان در حوزه های مختلف بویژه تاریخی ، انقلابی ، فرهنگی و گردشگری است که با همه این قابلیت ها، رهگذاران ، گردشگران و مسافران آن کمتر در طول مسیرهای ارتباطی منتهی به این شهرستان شاهد تابلوهای معرفی و یا فاصله در کنار جاده هستند.

این شهرستان با برخورداری از جمعیتی دست کم 162 هزارنفر ، سه بخش ، چهار شهر و هفت دهستان با پایتخت کشور حدود 252 کیلومتر و مرکز مازندران نیز حدود 230 کیلومتر فاصله دارد نه تنها جزو بزرگ ترین شهرستان های غربی این استان به شمار می رود در مناطق دو هزار و سه هزار این شهرستان مکان های دیدنی و زیبا برای گردشگری و تفریحی است.

براساس قانون نصب هرگونه تابلوهای مسیر نما در حریم ها جاده ها در حوزه شهری برعهده شهرداری و خارج از آن نیزبر عهده اداره راه و شهرسازی است .

با این وجود شماری از مسافران ، گردشگران و مسئولان شهرستان تنکابن از کمبود تابلوهای مسیرنما و معرفی جاذبه های گردشگری در مناطقی از راه های کنارگذر غرب مازندران انتقاد کردند و گفتند : چنین وضعیتی به نوعی سبب سردرگمی مسافران و درپی آن بروز معضل ترافیک و سوانح رانندگی در
این مسیرها می شود.

رضا سرلک که خود را مسافری از خراسان رضوی معرفی کرد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : نصب تابلوهای مسیرنما در حقیقت سبب می شود تا غالب مسافران و گردشگران به آسانی و بدور از هرگونه دغدغه بتوانند به مقصد مورد نظرشان برسند.

وی اظهارداشت : مسئولان ادارات ذیربط بویژه راه و شهرسازی باید بدرستی این وضعیت را رصد کنند و در مناطقی که واقعا جای تابلوهای مسیر نما (بالاسری ) خالی است و نسبت به رفع این خلاء تدابیری بیندیشند تا مسافران و گردشگران در طول مسیرهای ارتباطی با مشکل مواجه نشوند.

به گفته وی، در طول مسیری که از جاده ساحلی شرق مازندران به مقصد تنکابن حرکت کردیم متاسفانه تابلویی که نمایانگر فاصله باقیمانده تا شهرستان وجود نداشت به همین خاطر مجبور بودیم در چندین نوبت از مردم کنار جاده فاصله باقیمانده تا مقصد را سوال کنیم که ایستادن در کنار جاده و طرح سوال احتمال بروز حوادث برای ما وجود دارد.

فرماندار تنکابن نیز از نبود تابلوهای مسیر نما با نام تنکابن در بیشتر مناطق راه های کنارگذر غرب مازندران انتقاد کرد.

سدامیر حسینی جو در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود : غالب مسافران و گردشگرانی که این شهرستان را به عنوان مقصد سفرهای خود برمی گزینند از مسیرهای ارتباطی کرج - چالوس (کندوان ) یا کنارگذرهای ساحلی شرق به غرب مازندران آمد و شد دارند.

وی ادامه داد : مسافران پس از گذر از این مسیرهای ارتباطی و رسیدن با مبادی ورودی و خروجی شهرهای ساحلی به جای دیدن تابلوهای نشان دهنده پیشینه تاریخی ، آثار گردشگری ، فرهنگی و هنری این مناطق با حجم انبوهی از تابلوهای تبلیغاتی معرف کالا مواجه می شوند.

وی اظهارداشت : چنین وضعیتی بنوعی با نارضایتی بیشتراهالی بومی ، مسافران و حتی گردشگران این مناطق همراه بوده که باید برای ارائه خدمات بهتر و پیشگیری از سردرگمی مسافران و گردشگران ازسوی مسئولان ذیربط دراین حوزه تدابیری اندیشیده شود.

فرماندار ویژه و معاون استاندار مازندران گفت : بنا به اعتقاد کارشناسان و صاحب نظران نصب تابلوهای نشان دهنده مسیرجزو نیازهای ضروری مهندسی راه و ترافیک با هدف بهره وری مناسب از محورهای ارتباطی درون شهری و برون شهری محسوب می شود.

حسینی جو افزود : هرچند در حوزه ترمیم راه های برون شهری و درون شهری اقدامات خوبی دراین دولت صورت گرفته است منتهی نصب تابلوهای راهنما به منظورآشنایی بیشتر مسافران با شهرها و حتی پیشینه تاریخی و گردشگری آن ها دررضایت مندی آنان اثرات سازنده ای خواهد داشت.

وی اظهارداشت : با اینکه برای انجام چنین اقداماتی نامه نگاری های فراوانی با مدیرکل راه و شهرسازی مازندران انجام گرفته است اما تاکنون نتیجه ای نداشته است.

رئیس اداره راه وشهرسازی تنکابن گفت : برای حل این مشکل از ماه های پیش با مسئولان ذیربط بویژه مدیرکل راه وشهرسازی مازندران نامه نگاری صورت گرفته است.

تورج فتحی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : هراز گاهی در نشست های مختلف اداری این موضوع مطرح شده و آن اینکه مسافرانی که از استان های شرقی ، غرب مازندران را به عنوان مقصد سفرهای خود برمی گزینند کمتر با تابلوهای مسیرنمای بالاسری و یا معرفی جاذبه های گردشگری تنکابن مواجه می شوند.

وی ابراز امیدواری کرد طبق وعده داده شده مسئولان بویژه مدیرکل راه و شهرسازی مازندران بزودی تعداد زیادی از چنین تابلوهایی در مناطقی از راه های کنارگذر ساحلی مازندران نصب شود.
تنکابن با جمعیتی دست کم 150 هزار نفر از لحاظ جمعیتی و ساختار شهری قدمتی حدود 80 ساله دارد و جزو قدیمی ترین شهرستان های غرب مازندران محسوب می شود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.