◄ اتحاد «اپل» و «فولکسواگن» برای تولید خودرو خودران
بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه فناوریهای دیجیتال مانند گوگل، Nvidia و ... با همکاری با شرکتهای خودروسازی درصدد ایجاد خودروهای خودران هستند.
بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه فناوریهای دیجیتال مانند گوگل، Nvidia و ... با همکاری با شرکتهای خودروسازی درصدد ایجاد خودروهای خودران هستند.
بهتازگی اپل هم با امضای تفاهمنامهای با فولکسواگن آلمان درصدد ورود به دنیای خودروهای خودران است.
«پروژه خودروی الکتریکی اپل» موسوم به «تایتان»(Titan) که یک پروژه خودروی الکتریکی در دست تحقق و توسعه شرکت اپل است، تاکنون نتوانسته خودروی خودران ساخت این شرکت را تولید کند. براساس خبرهای جدید، اپل ممکن است به اهداف بلندپروازانه خود یعنی ساخت خودروهای خودران برسد اما تاکنون این ایده از سوی دو شرکت خودروسازی رد شده است.
اپل اولینبار با شرکتهای خودروسازی «بامو» و «مرسدس بنز» درباره همکاری در ساخت خودروهای خودران الکتریکی مذاکره کرد اما به دلیل اینکه اپل میخواست کنترل پروژه و دادهها را دراختیار داشته باشد، این شرکتهای خودروسازی درخواست همکاری اپل را رد کردند.
براساس گزارش نیویورکتایمز، قرار است اپل با همکاری شرکت فولکسواگن برای حملونقل کارمندان خود، ونهای T۶ فولکسواگن را به فناوری خودران مجهز و از آنها برای حملونقل کارکنانش استفاده کند. گزارشها حاکی از آن است که اپل از تابستان سال گذشته در حال کار روی پروژه خودروهای خودران است. این خودروهای خودران «PAIL» نام دارند که مخفف کلمه Palo Alto است.
اپل گفته که قصد دارد ونهای خودران T۶ فولکسواگن را بهعنوان خودروهای خودران جدید به کار گیرد. همکاری با فولکسواگن برای توسعه شاتلهای خودران، نشان میدهد که پروژه تایتان چندان هم موفق نبوده است، زیرا هدف اصلی پروژه تایتان توسعه خودروهای خودران تنها با کمک کارمندان اپل بوده است.
به گزارش تیننیوز به نقل از ایسنا، در اکتبر سال ۲۰۱۶، گزارشی منتشر شد مبنی براینکه بهنظر میرسد شرکت اپل قصد ندارد خودرو مخصوص خود را تولید کند، بلکه میخواهد تمرکز خود را درزمینهٔ تولید فناوریهای خودران افزایش دهد و اینکه به دلیل بینظمی در پروژه تایتان، هدف کمپانی اپل از این برنامه تغییر کرده است. در ادامه این جریانات در سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۰۰۰ نفر از اعضای این پروژه، استعفا داده یا از کار برکنار شدند؛ اما یک سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۷، «دپارتمان وسایل نقلیه کالیفرنیا» (DMV) اعلام کرد که اپل با ۵۵ خودروی خودران، دومین ناوگان بزرگ خودروهای خودران کالیفرنیا را دراختیار دارد.
همکاری خودروسازان بزرگ و شرکتهای کامپیوتری درزمینهٔ خودروهای خودران، باعث توسعه سریعتر این فناوری شده است. خودروهای خودران قادرند درصورت همهگیر شدن، تلفات و خسارات ناشی از تصادفات رانندگی را بهشدت کاهش دهند.