بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

راه آهن اندیمشک فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بازآفرینی بافت فرسوده راه آهن اندیمشک، تاکید کرد.

راه آهن اندیمشک فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری
تین نیوز |

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بازآفرینی بافت فرسوده راه آهن اندیمشک، تاکید کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، جهانبخش قلاوند با اشاره به نشست شورای اداری راه آهن ناحیه زاگرس که به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شد، بر لزوم تشکیل بانک آمار و دیتا برای برنامه ریزی دقیق و جامع  شهرستان تاکید کرد و خواستار تبدیل این جلسات به کارگاه های تخصصی برای حل مسائل شهرستان شد.

قلاوند با اشاره به اهمیت ثبت و ضبط نظرات کارشناسان و پیگیری آن ها با تاکید بر ضرورت تدوین برنامه توسعه شهرستان، افزود: ما باید با جمع آوری داده ها و اطلاعات دقیق، یک برنامه جامع برای توسعه شهرستان تدوین کنیم. این برنامه باید شامل همه ابعاد محیطی، انسانی و حوزه های شهری و روستایی، اقتصادی، اجتماعی و زیرساخت ها باشد.

وی در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت تاریخی راه آهن در توسعه اندیمشک، گفت: راه آهن هسته اولیه شهر اندیمشک بوده و همچنان نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

او بر اهمیت توسعه پایدار و متوازن شهرستان تاکید کرد و تصریح کرد: ما باید در توسعه شهرستان به همه ابعاد از جمله محیط زیست و عدالت اجتماعی توجه کنیم.

راه آهن اندیمشک؛ فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری

قلاوند گفت: از راه آهن اندیمشک در توسعه اقتصادی و گردشگری این شهرستان کمتر استفاده شده است در حالی که این راه آهن یک فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری است.

او با بیان اینکه راه آهن اندیمشک در ۸۰ سال گذشته نقش محوری در پیشرفت این شهرستان داشته است، اظهارکرد: با وجود این ظرفیت عظیم، شاهد هدر رفت منابع و فرصت های بی نظیری در اندیمشک هستیم، شن و ماسه با ارزش این منطقه به صورت بی رویه استخراج می شود و بسیاری از اراضی کشاورزی مرغوب برای ساخت و سازهای از بین رفته است.

نماینده مردم اندیمشک همچنین با بیان این که این شهر از سال ۶۵ فاقد طرح جامع شهری است و همین امر مبنای خیلی از تصرفات غیرقانونی اراضی و فروش سرانه های بهداشتی، فنی، فرهنگی و آموزشی و بهداشتی شده است، خواستار بررسی دقیق پرونده های شهرداری و احقاق حقوق مردم شد.

وی با اشاره به پتانسیل بالای اندیمشک در حوزه گردشگری، از عدم سرمایه گذاری در این بخش انتقاد کرد و گفت: سالانه میلیون ها مسافر از اندیمشک عبور می کنند اما هیچ زیرساخت گردشگری مناسبی برای جذب آن ها ایجاد نشده است.

ضرورت بازآفرینی بافت فرسوده راه آهن اندیمشک

قلاوند بافت فرسوده منطقه مسکونی و اداری راه آهن و اطراف ایستگاه راه آهن را قلب شهر اندیمشک برشمرد و ادامه داد: این بافت باید بازآفرینی شود، چرا که این منطقه ظرفیت زیباسازی و ارزش افزوده بالایی در شهرستان دارد.

او همچنین بر ضرورت نوسازی ناوگان ریلی و زیرساخت های مرتبط با راه آهن تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های بالایی که احداث بندر خشک اندیمشک می تواند در شهرستان به وجود آورد باید پیگیری ها در سطح استان و کشور انجام شود.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظرات یکی از کارشناسان در خصوص لزوم ایجاد پایگاه امداد هوایی در مناطق کوهستانی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به آتش سوزی های گسترده در جنگل ها و مراتع شمالی و لزوم رسیدگی فوری در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه، احداث پایگاه امداد هوایی چندمنظوره در این منطقه ضروری است و این پایگاه می تواند در مواقع بحران و حوادث طبیعی، خدمات ارزنده ای را به مردم ارائه دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کارشناس ریلی پاسخ

    زمین های ایستگاه اندیمشک بسیار ارزشمند و در بهترین منطقه شهر قرار دارند و سالها است که نمایندگان محترم آن شهر برای بدست آوردن این زمین ها دندان تیز کرده اند این داستانهائی که این آقا هم می بافند فقط گول زننده است هدف بدست آوردن زمین ها است که البته تا امروز هم میزانی را به بهانه های مختلف تصرف کرده اند