دیدار مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با رییس پژوهشگاه صنعت نفت
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران گفت:امیدواریم قرارداد این شرکت با پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه کاهش آلایندگی سوخت کشتیها هر چه سریعتر به نتیجه برسد تا بتوان نتایج آن را در یک بازه زمانی مشخص در ناوگان نفتکش کشور عملیاتی و اجرایی کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران به همراه جمعی از مدیران این شرکت با رییس پژوهشگاه صنعت نفت دیدار کرد.
به گزارش تیننیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ملی نفتکش ایران، مهندس سیروس کیانارثی پیش از ظهر امروز(سهشنبه ،23 آبان) با دکتر جعفر توفیقی که از چندی پیش عهدهدار اداره و هدایت پژوهشگاه صنعت نفت شده است، دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله آخرین وضعیت اجرای قرارداد شرکت ملی نفتکش ایران با پژوهشگاه صنعت نفت در خصوص کاهش سولفور سوخت کشتیها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از همکاری شرکت ملی نفتکش ایران با پژوهشگاه صنعت نفت و امضا این قرارداد گفت:امیدواریم با این قرارداد که بررسی روشهای نوین و راهکارها و فرایندهای عملی جهت کاهش آلایندگی سوخت کشتیها را دنبال میکند، گام مهمی در جهت اجرای الزامات سازمان بینالمللی دریانوردی،استفاده از توان تحقیقاتی داخل و تولید سوخت پاک دریایی در کشور برداشته شود.
مهندس سیروس کیان ارثی با اشاره به لازمالاجرا شدن قانون کاهش سوخت سولفور کشتیها در سال 2020 گفت: امیدواریم مطالعات این قرارداد هر چه سریعتر توسط پژوهشگاه صنعت نفت به نتیجه برسد تا بتوان نتایج آن را در یک چارچوب و بازه زمانی مشخص و تا پیش از سال 2020 در ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران عملیاتی و اجرایی کرد.
عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران سپس ابراز امیدواری کرد: فعالیتهای پژوهشگاه صنعت نفت هم راستا با داخل، در حوزه بینالمللی نیز گسترش یابد.
رییس پژوهشگاه صنعت نفت نیز با بیان اینکه پژوهشگاه به دنبال رفع مسائل و چالشهای صنعت نفت کشور است گفت: ما در تلاش هستم تا این پژوهشگاه را به سطح استانداردهای بینالمللی نزدیکتر کنیم تا ضمن ارتقاء توان داخل، بتوانیم در سطح جهانی نیز به لحاظ نوع و کیفیت خدمات به خوبی رقابت کنیم.
توفیقی با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت خود را به اجرای کامل تعهدات و ارائه دستاوردهای مثمر ثمر به صنعت نفت کشور متعهد میداند افزود: تولید سوخت پاک و کاهش سولفور سوخت کشتیها از جمله موضوعات مورد تاکید وزیر نفت است و ما نیز خود را به انجام آن مکلف میدانیم.
قرارداد همکاری شرکت ملی نفتکش ایران و پژوهشگاه صنعت نفت به منظور مطالعه و بررسی روشهای نوین و راهکارها و فرایندهای عملی جهت بهبود و ارتقای کیفیت سوخت کشتیها و کاهش میزان آلایندگی آن تیرماه امسال به امضاء این دو مجموعه رسید.