بازدید سایت : ۸۱۲۹۸
معاون وزیر نفت اعلام کرد؛

تکذیب کاهش کیفیت بنزین در کشور

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی با تاکید بر اینکه کیفیت بنزین توزیعی در کشور کاهش نداشته است، گفت: مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها و صنایع در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر است.

تکذیب کاهش کیفیت بنزین در کشور
تین نیوز |

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآوردهای نفتی با تاکید بر اینکه کیفیت بنزین توزیعی در کشور کاهش نداشته است، گفت: مصرف سوخت مایع در نیروگاه ها و صنایع در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر است.

به گزارش تین نیوز، «جلیل سالاری» امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه گاز مایع به عنوان سوخت نیروگاه ها مصرف نمی شود، اظهار کرد: تخصیص گاز طبیعی به نیروگاه ها متفاوت است و هرچقدر مصرف گاز خانگی کاهش پیدا کند، به نیروگاه ها اختصاص پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: تحویل گاز به نیروگاه ها بین ۱۰۰ تا ۲۲۰ میلیون متر مکعب در روز متغیر بوده است، با این حال نسبت به پارسال سوخت گاز و مایع بیشتری به نیروگاه ها تحویل شده است.

سالاری ادامه داد: تقریباً گاز معادل سال گذشته به نیروگاه ها تحویل شده، اما در بخش سوخت مایع ۱۸ تا ۲۰ درصد مصرف بیشتر بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد: اکنون تولید و مصرف بنزین در نقطه سر به سر قرار دارد، البته باید اقداماتی انجام شود؛ زیرا بخشی از مصرف به مسیرهای انحرافی مانند قاچاق می رود.

بنزین عامل آلودگی هوا نیست

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه قاچاق در نفتگاز حدود ۷ میلیون لیتر و در بنزین نیز حدود ۵ میلیون لیتر در روز برآورد می شود، گفت: بخشی به دلیل مهاجرت کارت های سوخت است که نظارت بیشتری می طلبد.

وی ادامه داد: بنزین عامل آلودگی هوا نیست، زیرا محموله های بنزین کیفیت مطلوبی دارند و بنزین معمولی و بنزین یورو استانداردهای سازمان محیط زیست و سازمان ملی استاندارد را دارا هستند.

سالاری اکتان بنزین معمولی را ۸۷ و بنزین یورو را ۹۲ اعلام و بیان کرد: با پایان تعمیرات اساسی در پالایشگاه شازند در هفته گذشته، تولید بنزین سوپر آغاز و از این هفته توزیع آن آغاز شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، در کشور هیچ بنزینی با اکتان زیر ۸۷ توزیع نمی شود.

وی ادامه داد: ناترازی در گاز داریم و مدیریت مصرف را باید توجه کنیم.

سالاری افزود: سالانه یک میلیون خودرو به چرخه حمل و نقل اضافه می شود بدون آنکه خودرویی از چرخه خارج شود. باید شرایط اسقاط را فراهم کنیم و استاندارد تولید خودرو را نیز افزایش دهیم، در حالی که خودروها در جهان به ازای ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۴ لیتر بنزین مصرف می کنند، این رقم در کشور ما ۱۰ لیتر است.

پتروشیمی ها بنزین تولید نمی کنند

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد: آلودگی هوا به حجم زیاد گاز و تراکم کلان شهرها، مصرف بالای گاز و بنزین بر می گردد.

وی گفت: ال پی جی هنوز در آیین نامه سوخت کشور وارد نشده است.

سالاری با اشاره به اینکه پتروشیمی ها بنزین تولید نمی کنند، گفت: کیفیت ریفورمیت تولیدی در پتروشیمی ها با پالایشگاه ها یکسان است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران تاکید کرد: به هیچ عنوان برای تامین بنزین مورد نیاز کشور، کیفیت آن پایین نیامده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    تو این چند وقته در شرایط ترافیکی یکسان وقتی بنزین زدم در بعضی از دفعات مصرف سوختم خیلی بالا میره